Отзывы покупателей о Трусы женские бразилиана набор 6 шт бесшовные трусики слипы однотонные комплект женских трусиков нижнее белье для женщин размер XL Черный Бежевый Розовый Малиновый Синий Кофейный 67023
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Гарної якості труси, але маломірні. Тому треба замовляти на розмір більші.
- Достоинства:
- Хороша якість, гарні кольори
- Недостатки:
- Маломірять
- Дарія М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Отличный набор. Комфортная посадка, нигде ничего не жмёт. На обьем бёдер 103 см брала размер л-хл, всё подошло.
- Достоинства:
- Качество, цена
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Обирала не дорогі труси на кожен день, зупинилась на цих. Покупкою залишилась задоволена. Зберігають форму і колір після прання. Носити зручно, не сповзають та не перетискають. При ходьбі дискомфорту не викликають.
- Достоинства:
- Хороша тканина
- Продавец opsale
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Класні
- Достоинства:
- Дуже зручні, ніде нічого не даве, не натирає. Приємні кольори, під любий одяг і настрій.
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец opsale
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Всі було добре
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору білизни. Раді, що все пройшло добре та товар виправдав очікування. Ваша довіра для нас дуже важлива. Нехай трусики будуть комфортними у щоденному користуванні та довго тішать якістю й зручністю.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
:)))
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що набір жіночої білизни залишив приємне враження. Нехай покупка тішить вас комфортом у щоденному використанні.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Просто топ, підкреслюють форми, нічого зайвого, нам сподобалось
- Достоинства:
- Гарно виглядають
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Надія І***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Білизна зручна, але маломірить, тому купуйте на розмір більшу.
- Достоинства:
- Відповідає фото, зручна і не перетискає вигини тіла.
- Недостатки:
- Маломірить на розмір
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Дуже зручні, розмір підійшов ідеально. Замовляла двічі та замовлятиму ще. Дякую))
- Достоинства:
- Зручність, відповідність заявленому розміру
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Светлый розовый
Розмір підійшов,але на L взяли xxL
- Достоинства:
- Зручні,безшовні
- Недостатки:
- Потрібно вгадати свій розмір.
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Ідеальні! На стегна 95 см беру розмір л
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Светлый розовый
Труси гарної якості,гарно сидять але в кого є "животик" то вони скачуються. І треба брати на розмір меньше,бо вони трохи розтягуються при носці.
- Недостатки:
- В кого є "животик" то вони скачуються
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Светлый розовый
Швидка доставка. Дуже дякую!
- Достоинства:
- Якісні
- Продавец opsale
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Файні трусіля
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Размер подошёл, качество отличное.
- Продавец opsale
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Класні , не знаю які будуть у носії, але дуже приємні до тіла та безшовні. Колір яскравий
- Продавец opsale
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Зручна білизна. Якісно пошита, приємна до тіла, посадка середня, якраз те що було мені потрібно. За таку ціну рекомендую однозначно.
- Достоинства:
- Гарний матеріал
- Продавец opsale
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Купував дружині на подарунок.Дружина довольна.
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Класні якісні трусики, приємно носити, комфортні. Гарні на вигляд, не маломірять, посадка середня.
- Достоинства:
- Гарно сидять
- Продавец opsale
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Светлый розовый
Дуже гарний набір. Всі кольори як на фото. Зручні трусики, не помітні під одягом. Дуже раджу вибирати розмір згідно вказаної розмірної сітки.
- Достоинства:
- Гарні кольори, зручні
- Продавец opsale
Дякуємо за такий теплий відгук та за те, що обрали саме цей набір білизни. Раді, що кольори та посадка повністю відповідають очікуванням, а розмірна сітка виявилася точною. Нехай трусики будуть комфортними щодня та довго тішать у носінні.
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Дякую за швидку доставку . Виручили дуже. Та за приємний набір. Моя матуся ще захотіла такий же набір. Легкі та зручні . І гарні кольори на приданий на дотик. Знижка ще дуже гарна. Дякуємо за все.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за теплий відгук і вибір нашого набору білизни. Раді, що трусики сподобалися вам і матусі, підійшли за розміром та комфортом, а кольори й знижка стали приємним бонусом. Нехай носіння буде тільки в радість, із задоволенням чекатимемо на нові замовлення.
- Олеся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Светлый розовый
Дуже комфортні. Чудово сіли. Дуже приємна тканина. Вони наче невидимі. Я дуже задоволена.
- Достоинства:
- Комфорт та різноманітна палітра.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец opsale
Дякуємо за теплий відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що трусики виявилися комфортними, добре сіли та сподобалася тканина й палітра кольорів. Раді, що комплект виправдав очікування. Бажаємо вам зручного щоденного користування та гарного настрою!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Труси бомба в них вогонь
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
- Щитам червоної армії може бути важко
- Продавец opsale
Дякуємо за такий емоційний відгук та високу оцінку! Раді, що трусики вам настільки сподобались і добре сіли. Нехай набір дарує комфорт і впевненість щодня. Якщо будете обирати білизну надалі, із задоволенням допоможемо з наступними покупками.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Товар відповідає ціні. Зручні та приємні до тіла. Відправили одразу після замовлення. Обслуговування на висоті
- Достоинства:
- Зручні та приємні
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що трусики виявилися зручними, приємними до тіла та відповідали очікуванням, а також що швидка відправка й обслуговування вам сподобалися. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо з комфортом користуватися покупкою щодня.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Сподобались
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що комплект трусиків вам сподобався. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай білизна буде комфортною у щоденному користуванні та довго зберігає свій вигляд. Завжди відкриті до нових замовлень від вас!
- Лилита Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Ідеально.)))
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого комплекту білизни. Раді, що трусики підійшли та справили приємне враження. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай оновки гардероба приносять комфорт і гарний настрій щодня. Будемо раді новим замовленням!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Дуже дякую. Розмір підійшов, якість гарна, приємні кольори, доставка швидка. Рекомендую.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей набір білизни. Раді, що розмір підійшов, якість та кольори вам сподобались, а доставка була швидкою. Нехай трусики дарують комфорт і гарний настрій щодня. Завжди раді бачити вас серед наших покупців!
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Гарні
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що трусики вам сподобались. Цей набір створений для комфортного щоденного носіння, тож нехай він тішить вас якістю та зручністю. Якщо надалі виникнуть враження чи побажання — будемо вдячні, якщо поділитеся ними.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Замовила на розмір біші, бо прочитала, що маломірять. Приємні на дотик, все сполобалось.
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали саме цей набір білизни. Раді, що трусики виявилися приємними на дотик і підібраний розмір підійшов. Нехай оновка буде комфортною в щоденному носінні й довго тішить вас якістю та зручністю.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 2XL. Цвет: Светлый розовый
Все добре
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого набору білизни. Раді, що все підійшло та залишило приємне враження від покупки. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай трусики комфортно носяться щодня, а придбання приносить лише позитивні емоції.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Замовляю вже неодноразово, повністю влаштовує товар, подобаються!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Дуже якісний товар, замовляю вдруге
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що якість товару виправдала очікування та ви обираєте цей набір повторно. Бажаємо приємного й комфортного користування.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Все сподобалось
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук і вибір цього набору білизни. Раді, що покупка вам сподобалась. Нехай користування буде комфортним і приємним щодня, а товар добре виправдає ваші очікування.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Товар пришел быстро, всё прекрасно
- Достоинства:
- Приятные к телу
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що товар швидко прибув, вам усе сподобалося, а білизна виявилася приємною до тіла. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо комфортного користування.
- Антоніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: 3XL. Цвет: Светлый розовый
Все підійшло...
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук і вибір цього комплекту. Раді, що все підійшло та покупка залишила приємне враження. Бажаємо комфортного й приємного користування щодня!
- Майя П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Все супер. Дякую
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Не мвє
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що товар вам сподобався та залишив приємні враження. Дякуємо за вибір цього комплекту й бажаємо комфортного та приємного користування.