Отзывы покупателей о Мужские поляризационные очки KINGSEVEN K725 Gold Gray

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Firmas. Цвет линз: Темно-серый. Цвет оправы: Темно-серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Суперові окуляри, дуже гарний та стильний дизайн. Акуратні розміри, та якісна поляризація. Картинка чітка та чиста, немає відчуття дешевизни, а якраз навпаки - присутня преміальність матеріалів та виконання.

Достоинства:
    Поляризація
  • Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Firmas. Цвет линз: Темно-серый. Цвет оправы: Черный

Хороші окуляри, мені сподобались.

• Олександр С***

Очам в них комфортно, і не болять після довгого носіння

Достоинства:
    Гарно працюють у сонячну погоду.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Firmas. Цвет линз: Красный. Цвет оправы: Черный

Якісні сонцезахисні окуляри і швидка відправка.

Достоинства:
    Легкість, приємні для очей.
  • Коломецкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Firmas. Цвет линз: Голубой. Цвет оправы: Серебристый

Отличные очки. Супруге купил красные.

Достоинства:
    Цена/качество
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Firmas. Цвет линз: Красный. Цвет оправы: Черный

Чудові окуляри, 10 з 10. Брала чоловіку. Дужки не тиснуть, модель класно вписується в анатомію обличчя, дуже стильна. Оці всі серветочки-футлярчики - додаткова радість, все чітко, бо я завжди переймаюсь через подряпини або цілісність товару. Тут питань нема, суцільне щастя

• Валерій К***

Дуже якісні. Я задоволений.
    Доставка дуже швидка.

Достоинства:
    Якість
  • Олександра П***

класні окуляри зручно сидять

• Володимир В***

Окуляри гідні. Але не вгадав з кольором скла. Для мене за темні. Купував для їзди в автомобілі в сонячну погоду.

Недостатки:
    ---
  • Владислав Д***

Крутые очки, качество, комплектация. За эти деньги вряд ли может быть что-то лучше!

• Олександр Д***

Дуже класні, я задоволений!

Достоинства:
    Чудові окуляри
    Недостатки:
    Недоліки відсутні
  • Любов Ю***