Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Viluta двойной ранфорс 22217 22217-dv

Оценка пользователей 4.5/5
  • Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARI HOUSE. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 70x70

Дуже все сподобалось. Подобається ця фірма . Рекомендую

Достоинства:
    Все гарне
  • Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Надіслали цей комплект в іншій кольоровій гамі, замість коричнево-рожевого як на фото, неприємний "мишиний" колір, який мені не подобаєттся.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Зміна кольору без погодження з покупцем

Дуже шкода, що виникла така ситуація
      На жаль, виробник тканини без попередження змінив відтінок у партії, і ми не встигли оперативно оновити фото на сайті. Обов’язково найближчим часом замінимо зображення, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
      Дякуємо за розуміння і зворотний зв’язок!

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homs. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Постельное супер

• Продавец  Homs

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук :)

• Довгань Г***

Отличный комплект по нормальной цене

Достоинства:
    Цвет ярче, чем на фото, качество хорошее
    • Продавец  ARI HOUSE

Дякуємо за відгук!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Sleep. Размер пододеяльника: 140 x 210. Размер наволочки: 70x70

Дуже чудовий комплект, все сподобалось. Якість і колір

Достоинства:
    Якість, тканина щільна і приємна
    Недостатки:
    Колір трошки відрізняється від зображення, але це не кретично
  • Валентина С***

Чудовий комплект

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш комплект.
      Бажаємо вам приємного користування нашою продукцією!

• Татьяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SEWING NEEDLE. Размер пододеяльника: 175 x 210

Качество хорошее.

• Продавец  SEWING NEEDLE

Дякуємо за щирий відгук!

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Мені дуже сподобалась білизна, по кольоровій гамі ідеально підійшла до інтер'єру спальні, до тіла приємне. Не дуже тонкий, але доволі цупкий матеріал. І що головне, дружина зацінила))

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Життя покаже