- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Swimming & Run. Цвет: Black-Transparent
До плавання в басейні - не підходить, потіють.
Брати не рекомендую.
Краще брати «краплі»- Продавец Swimming & Run
Доброго дня! Це Ваша суб'єктивна думка. При правильній експлуатації (наприклад, одягати сухі окуляри на сухе обличчя) вони не потіють щонайменше 30-40 хвилин плавання. Можливо, ця модель не підходить для Вашої форми обличчя, хоча за рахунок широкого силікону ця модель зазвичай підходить всім. Одне можемо сказати з упевненістю-модель випуститься вже багато років і відгуки досі були тільки позитивні!
- Анжела Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Swimming & Run. Цвет: Black-Transparent
Підтікають по боках біля скронь, як не затягуй. Через кожні 100м доводиться зливати воду. Можливо не підходить розмір. Довелось повернутися до старих окулярів.
- Достоинства:
- Гарна якість, гарний обзор
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Missis Sleep. Цвет: Blue
Якісна маска, вже вдруге купляю для чоловіка. Підходить як для онуків так і для дорослої людини. Рекомендую. Попередньою маскою користувалися 5 років, постійних тренувань в басейні. Рекомендую
- Достоинства:
- Серед інших масок, які купляти, ця витримала найдовше, 5 років !
- Попова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Была проблема с очками, оставались следы и начала уже травмироваться кожа. Решили попробовать маску
Это спасение. Выглядит круто . Не оставляет следов , не пропускает воду .- Достоинства:
- Выглядит круто . Не оставляет следов , не пропускает воду .
- Артем Л***
Подскажите запотевает ли маска?
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Transparent
Гарні окуляри. Син довольний.
- Достоинства:
- Широке поле огляду.
- Недостатки:
- Немає.
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Transparent
При розпаковці не одразу помітив, що вони потерті чи поцарапані із внутрішної сторони, котру, згідно інструкції, не можна протирати чи щось через anti-fog покриття. У використанні мною ще не були, тобто це точно не через мене.
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Transparent
Класна маска, не протікає декілька місяців користування.
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey
Нлрмальные
- Андрей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey
Очень доволен, рекомендую!
- Достоинства:
- Удобство
- Недостатки:
- Необходимо обрабатывать от средством от запотевания
- Олена Т***
Вода взагалі Не протікає?
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Smoke
Дуже класні окуляри, довго не могла підібрати. В маленьких формах завжди за тікала вода а тут все супер!
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey
Загалом задоволений, маска значно комфортніше за окуляри і забезпечує класний огляд. Досвід користування не великий, але здається що доволі якісна річ.
- Достоинства:
- Дійсно комфортні, навіть на моє "нестандартне" обличчя
- Недостатки:
- Запотівають
- Олена Т***
Вода взагалі Не протікає?
- Володимир П***Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Transparent
Окуляри заказав ,прийшли дійсно гарна якість але розмір дитячий . Прийшлось повернути назад . Жалко
- Достоинства:
- Якість класна
- Недостатки:
- Малий розмір