Отзывы покупателей о Портативный трек Mattel Двойная петля Hot Wheels GFH85

Оценка пользователей 4.41/5
  • Марія

Комплектація повна, доставка швидка, дитина задоволена)

• Юлия В***

Уже гарний товар.
    Дитина у захваті

Достоинства:
    Доступна ціна
  • Оля К***

Купувала на подарунок. Через пару днів дзвінок мами хлопчика, що трек бракований, чи я зберегла чек. Благо зберегла.
    До розетки немає ніяких притензій. Кошти повернули через 20 днів.

Достоинства:
    повернули кошти за бракований товар
    Недостатки:
    бракований трек
  • Петренко А***

Поиграться сыну на пару раз. Потом не интересно.

• Василь П***

Замовили дитині на день народження. Забрали 8 травня на точці видачі Розетка. При отриманні трек не перевіряли бо упаковка ціла і ззовні ніяких ознак не було. 11 травня подарували дитині і були не приємно вражені що частина треку поломана. Дитина розчарована та в сльозах, зіпсоване свято!

Недостатки:
    Частина треку поломана
  • Іра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FunTomas

Дякуємо за швидке і оперативне опрацювання замовлення, зворотній звʼязок продавця і швидку відправку товару! Ми повністю задоволені покупкою, адже трек має два запуски і дві траси, і дітки влаштовують перегони. Підходить для діток від двох років (перевірено), так як дуже простий в користуванні і міцний! Дівчатка також активно підтримують гру! Це оригінальний трек, не підробка! Також перевагою є те, що тре можна скласти і він не займає багато місця. Будь - яких недоліків ми поки не виявили! Також окреме дякую магазину за подаруночки, ніби як дрібнички, але все одно дуже приємно. Щиро рекомендую! Гарних покупок!

Дякуємо за відгук!

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: FunTomas

Дякую за швидко виконане замовлення. Гарною несподіванкою був маленький сюрприз у пакунку. Можу порекомендувати цього продавця іншим користувачам ROZETKA

Достоинства:
    можливість транфсормації на два трека або один.
    • Продавец  FunTomas

Дякуємо за відгук!

• Марина

Влаштовуємо перегони усією сім'єю

Достоинства:
    Гарний трек, простий у використанні. Навіть малюк 3 років розібрався)) Плюс те, що трек складається і не займає багато місця.
    • Продавец  FunTomas

Щиро дякуємо за такий приємний та розгорнутий відгук) Чекаємо на нові замовлення :)

• Інна К***

Дякую за обслуговування

Достоинства:
    Швидка доставка, іграшка дітям сподобалася
    • Продавец  FunTomas

Дякуємо за такий приємний відгук) Чекаємо на нові замовлення :)

• Сергій Б***

Матеріал досить міцний не ламається. Брав сину на день народження дитина у захваті. Дякую!

Достоинства:
    Легкий та зручний у збірці.
  • Микола К***

Чудовий подарунок для дитини. Граємо разом. Якість відмінна, пластик не має сторонніх запахів, трек легко і компактно складається, переноситься, не займає багато місця.

Достоинства:
    Якість, мобільність, компактність
  • Максим Ч***

Все супер

• Продавец  FunTomas

Раді, що вам іграшка сподобалась, дякуємо за ваш відгук)

• Рома Д***

Спасибо

Достоинства:
    Качество и цвет на высоте
    Недостатки:
    Их не увидел
  • Віктор Б***

Купляв на подарунок. Дитина щаслива :)

• Роман Б***

Розетка сработала замечательно. Сама игрушка супер качественная. Но пришла без соединительных деталей которые скрепляют прямые трассы между собой, в инструкции написано что их должно быть 4 шт. Пришлось снимать с предыдущих треков хот Вилса. Осадочек остался

Достоинства:
    Качество игрушки и сама игрушка
    Недостатки:
    Недостающие составляющие согласно инструкции

• Игорь К***

Розетка доставила в срок, на следующий день уже трасса была на складе. Упаковано в прозрачный целофан. Коробка не мятая. Так как трасса на подарок ребенку, ещё не распаковали. Сразу видно что внутри две машинки.

Достоинства:
    Оригинал трассы Hot Wheels, качество материалов должно быть топ.
    Недостатки:
    До раскрытия коробки, не замечены.
  • Ани И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Firstsale

Доставка была быстрой. Трек хороший. Качественно сделан из прочного пластика. Семейная игрушка, я бы так назвала, сближает родителей с ребёнком. Для весёлого и интересного проведения времени вместе со своим ребёнком во время карантина трек очень даже хороший вариант . Ребёнок остался очень довольным от подарка.

Достоинства:
    Качество хорошее настроение
  • Мельниченко Р***

Купила на подарунок для племінника. Чудова іграшка, малий задоволений. І після гри трек не треба розбирати на окремі фрагменти, можна скласти вдвоє (як довгу парасольку) і сховати в шафу.

Достоинства:
    Якісна, гарна. Можна гратися вдвох.
    • Анастасия В***

Подскажите пожалуйста, сколько машинок в комплекте?

• Олег Г***

В нас дві. Не знаю, чому вказано на сайті, що одна