Отзывы покупателей о Набор палок для треккинговой ходьбы Moltis Relax 140 Antishock Black Original + чехол + 4 типа наконечников, телескопические палки с регулировкой длины для скандинавской ходьбы
- AI аналіз відгуків92 відгуки: 97% позитивних, 2% нейтральних, 1% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Поки що задоволена!
- Продавец HappyLife
Доброго дня Інна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Все супер!
- Продавец HappyLife
Доброго дня Алла! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже погана якість. Зламався фіксатор одразу . Тепер функціонує тільки одна паличка
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Олександре! Дякуємо, що залишили відгук.
Нам щиро прикро, що виникла така ситуація. Хочемо зазначити, що після отримання замовлення ми зв'язувалися з Вами для уточнення, чи все гаразд із товаром та чи Ви задоволені покупкою. На той момент жодних зауважень щодо роботи палиць не було.
Також звертаємо увагу, що на даний товар діє гарантія. Якщо фіксатор дійсно вийшов з ладу під час нормальної експлуатації, будь ласка, зверніться до нас у чат маркетплейсу та надішліть фото чи відео проблеми. Ми обов'язково розглянемо Ваше звернення та допоможемо вирішити питання відповідно до умов гарантії.
Для нас важливо, щоб кожен покупець залишився задоволеним покупкою, тому будемо раді допомогти Вам у вирішенні цієї ситуації.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палиці супер, легке налаштування та дуже зручні у походах
- Продавец HappyLife
Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палиці супер, міцні, легко розібралася як натроїти їх та як користуватися, система антишок дійсно хороша річ, немає ударів на руки, на коротких походах не відчувається а вот у довгих походах доволі добре замітно що руки ще не втомились)
- Продавец HappyLife
Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палиці наче гуд, в гори ще брала, але на вигляд все ок
- Достоинства:
- Складна конструкція, пробкова ручка, всі потрібні насадки, чохол
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец HappyLife
Доброго дня Катерина ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Остап К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Брав ці палиці для походів у гори та просто прогулянок — залишився дуже задоволений. Легкі, але при цьому міцні, у руках відчуваються надійно. Сподобалась система Antishock — реально менше навантаження на руки та суглоби під час довгих переходів
- Продавец HappyLife
Доброго дня Остап! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original + чохол + 4 типи наконечників . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Супер, палиці міцні, мою вагу витримують, легкі у використанні
- Продавец HappyLife
Доброго дня Юрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Болеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палки лёгкие, но при этом прочные, удобно лежат в руках. Регулировка длины работает чётко, можно быстро подстроить под свой рост. Очень понравилась система Antishock — реально снижает нагрузку на суставы, особенно на длительных прогулках.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Болеслав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Легко підлаштував під свій зріст. Механізм фіксації надійний, нічого не люфтить навіть на спусках. Антишок система — окрема тема: руки значно менше втомлюються, особливо коли довго йдеш по камінню чи вниз.
Сподобалося, що в комплекті є різні наконечники — можна змінювати під різні поверхні: асфальт, ґрунт, ліс. Чохол теж став у пригоді — зручно брати з собою в дорогу або кинути в багажник.
Ручки комфортні, не ковзають, навіть коли долоні трохи вологі. Виглядають стильно, чорний колір — універсальний і не маркий.
Коротше, для своєї ціни — дуже крутий варіант.- Продавец HappyLife
Доброго дня Володимир! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original + чохол + 4 типи наконечників . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палиці легкі, зручно лежать у руках і виглядають якісно. Амортизація Antishock реально відчувається — руки менше втомлюються навіть після довгих прогулянок
Дуже зручно, що вони телескопічні — швидко налаштувала під свій зріст, фіксатори тримають надійно.- Продавец HappyLife
Доброго дня Анастасія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original + чохол + 4 типи наконечників,. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________
- Мілана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палиці легкі, але при цьому міцні — відчувається якість. Система Antishock реально працює: руки не втомлюються навіть після довгих прогулянок
Дуже сподобалось, що є регулювання довжини — легко підлаштувала під свій зріст. Фіксатори тримають надійно, нічого не сповзає.
У комплекті є різні наконечники, що дуже зручно — можна використовувати і на асфальті, і в лісі, і на камінні- Продавец HappyLife
Доброго дня Мілана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже сподобалась якість: виглядають міцно і надійно, нічого не люфтить. Регулювання довжини зручне, швидко підлаштувала під свій зріст. Антишок реально працює — руки не втомлюються навіть після довгих прогулянок.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Анна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Брав для батька. Є проблеми з пересуванням пішки. З ними йому стало легше ходити. Комплектація суперова. Якість на рівні.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________
- Раиса П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже задоволені товаром.Обслуговування на вищому рівні.Все вчасно і гарної якості.Надалі будемо робити замовлення у вашому магазині.Надійність та якість супер
- Продавец HappyLife
Доброго дня Раїса! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. __________________________________
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Збірка якісна, виглядають стильно — чорний колір взагалі універсальний. Рукоятки зручні, не ковзають, навіть коли рука трохи волога.
Загалом, дуже задоволений покупкою.- Продавец HappyLife
Доброго дня Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Микита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
По-перше, дуже сподобався механізм регулювання — легко підлаштувати під свій зріст, нічого не люфтить. Антишок реально працює, руки менше втомлюються навіть на довгих дистанціях. Раніше після 5-6 км вже відчував навантаження, зараз можу пройти більше без дискомфорту.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Микита! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Анатолій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Зручно, що регулюється довжина — швидко підлаштовуються під зріст, фіксація надійна. Рукоятки комфортні, не ковзають у руці.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Анатолій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже круті палиці! Купила набір Moltis Relax 140 Antishock для походів у гори — і вони повністю виправдали очікування
Легкі, але при цьому міцні, зручно тримати в руках. Антишок система реально працює — руки менше втомлюються, особливо на спусках. Це великий плюс для тривалих прогулянок.
Телескопічне регулювання — дуже зручно, швидко підлаштувала під свій зріст. Фіксуються надійно, нічого не складається під час ходьби.
Окремо сподобався комплект — чохол і різні наконечники під різні поверхні. Користувалась і в лісі, і на кам’янистих стежках — все супер.
Тепер жоден похід без них не обходиться Дуже рекомендую тим, хто любить активний відпочинок і комфорт!- Продавец HappyLife
Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original
- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Купували палки для ходьби. Вони суперові, мені сподобались.
- Достоинства:
- Приємні ручки. Амортизація
- Недостатки:
- Пока не помітили
- Продавец HappyLife
Доброго дня Артур! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Придбала ці палиці з метою зменшення навантаження на суглоби при ходьбі для використання в умовах міста. Вони зручні, мають компактний вигляд, 4 типи насадок у комплекті. Підійшли, дякую!
- Достоинства:
- Висота регулюється та надійно фіксується. Палиці не громіздкі, мають зручні коркові ручки.
- Недостатки:
- На даний час не виявила
- Продавец HappyLife
Доброго дня Алла! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Гусятинський Р***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палиці бомбєзні! Регулювання,зручні ручки,амортизація .Рекомендую!
- Продавец HappyLife
Доброго дня Руслан! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Очень понравилась система Antishock — руки меньше устают, нет лишней нагрузки на суставы. Телескопическая регулировка длины удобная и надёжная, легко подстроила под свой рост. Фиксаторы держат крепко, ничего не складывается во время ходьбы.
В комплекте 4 типа наконечников — это большой плюс, можно использовать и по асфальту, и по грунту, и по камням. Чехол тоже пригодился, удобно брать с собой в поездки.
Качество отличное, выглядят стильно и добротно. Хожу с ними почти каждый день и чувствую разницу — спина меньше устает, нагрузка распределяется правильно. Рекомендую всем, кто заботится о своём здоровье и любит активный отдых!- Продавец HappyLife
Доброго дня Ірина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original + чохол + 4 типи наконечників, телескопічні палиці з регулюванням довжини для скандинавської ходьби, Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Взяла після операції на хребті, для реабілітаці та відновлення. Якість палиць перевершила очікування. Зручні, легкі, зрозумілі. Легко настроїла необхідну довжину. В наявності зручний чохол та 4 типи наконечників. Дякую за якість та за швидкість відправлення.
- Достоинства:
- Зручні, легкі, зрозумілі. Легко настроїла необхідну довжину. Все в комплекті.
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Довго обирав трекінгові палки і зупинився на Moltis Relax 140 Antishock Black Original — не помилився. Брав для походів у Карпати та регулярних прогулянок у парку.
Перше, що сподобалось — якісна збірка. Нічого не люфтить, механізм регулювання довжини працює чітко, фіксація надійна. Система Antishock реально пом’якшує удари, особливо коли йдеш по камінню або спускаєшся вниз.
У комплекті 4 типи наконечників — це дуже зручно. Міняю залежно від покриття: для асфальту одні, для лісу — інші. Палки легкі, але при цьому міцні, витримують навантаження без проблем.
Чохол — окремий плюс, зручно перевозити в машині або брати з собою в подорож. За свої гроші — відмінна якість.
Тепер кожен похід став комфортнішим, і руки менше втомлюються.- Продавец HappyLife
Доброго дня Антон! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original + чохол + 4 типи наконечників, телескопічні палиці з регулюванням довжини для скандинавської ходьби
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Товар прийшов швидко. В комплекті є все. Випробовувати буду вже навесні або влітку.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Ярослав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original + чохол + 4 типи наконечників, телескопічні палиці з регулюванням довжини для скандинавської ходьби . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Телескопічна конструкція з регулюванням довжини зручна, легко підлаштовуються під зріст, фіксуються надійно.
Система Antishock реально працює — навантаження на руки та суглоби помітно менше, особливо на спусках. У комплекті 4 типи наконечників, тому палиці підходять для різних поверхонь: асфальт, ґрунт, лісові стежки. Чохол зручний для транспортування.
Палиці міцні, добре збалансовані, виглядають стильно в чорному кольорі. Чудовий варіант як для скандинавської ходьби, так і для активного відпочинку. Покупкою повністю задоволений, рекомендую.- Продавец HappyLife
Доброго дня Павло! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original ,
- Орися Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Вже випробувала у зимовому поході. Міцні, легкі, функціональні. За таку ціну топ
- Достоинства:
- Легкі, але водночас міцні
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец HappyLife
Доброго дня Орися Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original ,
- Женя С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Хороші палиці.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Женя! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original , зручна сумка для зберігання, 6 кнопок управління ,
- ЛюдмилкаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Набір палиць для трекінгової та скандинавської ходьби Moltis Relax 140 Antishock купувала для прогулянок і легких походів — дуже задоволена. Телескопічна конструкція зручна, легко регулюється по довжині, палиці добре фіксуються і не ковзають під час ходьби.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Людмила Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Скандинавські палиці Moltis Relax MR-140 дл ,
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Матеріал якісний, міцний, а амортизація Antishock відчувається відразу — руки менше втомлюються, навіть на жорстких ділянках.
Комплект з чохлом та 4 типами наконечників — це дуже круто! Можна змінювати під грунт, сніг, асфальт — все продумано до дрібниць.
Раджу всім активним людям, хто цінує комфорт, якість і надійність. Я реально задоволений покупкою!- Продавец HappyLife
Доброго дня Олег! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original ,
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
у комплектації є все що було заявлено, від палиць до насадок, палиці класні, легкі у використанні
- Продавец HappyLife
Доброго дня Артем! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Вибрала з найдешевих , очікувала подвог ,але задоволена , ціні відповідає якість. Рекомендую . Зручні легенькі
- Достоинства:
- Ручки і для холодної пори і для літа
- Продавец HappyLife
Доброго дня Анна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Отличный набор палок. Все пришло вовремя. Спасибо продавцу.
- Достоинства:
- Функциональные
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Посилку отримали швидко, продавець зателефонував для уточнення всіх деталей. Палиці легкі, брала мамі їй сподобалися. Є різні насадки, це зручно. Рекомендую.
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Палиці супер, так як зараз снігу багато то вони мене дуже виручають
- Достоинства:
- є всі потрібні насадки
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Руслан! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір палиць для трекінгової ходьби Moltis Relax 140 Antishock Black Original . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.