- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1.9 кг
Чудовий плямовивідник і відбілювач, ефект вау
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Чудовий засіб для відбілювання
- Недостатки:
- Працює лише у дуже гарячій воді (бажано заливати кип'ятком)
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Відмінний порошок Ms Helen, просто супер!
- Достоинства:
- Гарно відбілює, кольорові речі не ліняють.
- Недостатки:
- Не має
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
- Нелли Н***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Дуже класний відбілювач. Додаю в кипʼяток і занурюю туди кухонні рушники. Всі плями зникають . Рушники біленькі.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Купляла, щоб прати речі немовляти. Добре відпирається сліди фруктів і дитячої несподіванки. Я задоволена.
- Достоинства:
- Все добре відправ.
- Недостатки:
- поки не має
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Працює
- Достоинства:
- Пачки вистачає на довго, розхід не великий
- Продавец PromoMarket
Дякуємо за зворотній звязок ,користуйтесь з задоволенням
- Вуйко І***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Сам порошок чудовий, але сенсу купляти його тут нема. Простіше взяти той самий кисневий відбілювач не упаковочкою, а на вагу в 1.5-2 рази дешевше.
- Продавец PromoMarket
Кисневі порошки є різних виробників ,є німецький як у нас, а є китайський в розсипну ,кожен обирає для себе . Ми дякуємо за зворотній звязок ,поважаємо Вашу думку.
- Гаврилова И***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Порошок Відбілювач кисневий Ms Helen для кольорових та білих тканин - гарно відбілює! Рекомендую!
- Достоинства:
- Супер відбілює!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Неймовірний засіб. Рекомендую :)
- Достоинства:
- На всі сто відсотків виконує свої функції
- Недостатки:
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1.9 кг
Все супер!
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 3 кг
Відмінно виводить плями, навіть зі старих кухонних рушників. Однозначно раджу.
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 2 кг
Вымывает всё. Супер порошок!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Дуже добре відстірує застаріли плями
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Відіпрала вдома все Біле справді стає наново білим, але кольорові тканини зберігають колір. Також вдалося розчинити вапняний наліт. Вже замовила ще)
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Отбеливает
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Хороший продукт
- Достоинства:
- Хорошо отбеливает бельё и восстанавливает цвет
- Недостатки:
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Класний порошок. Вимила вдома всі каструлі, столові прибори. Навіть все що роками не могла почистити - все просто блищить!
- Продавец PromoMarket
Дякуємо за зворотній звязок ) і за замовлення
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Після замочування на кольоровому рушнику зʼявились плями, думала все….але після прання в машинці все чисте та без плям. В цілому задоволена
- Достоинства:
- Гарний засіб
- Недостатки:
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Белизна в виде дорого порошка. Испортила некоторые вещи. Не Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Белизна в виде дорого порошка
- Ніна Л***
Треба читати інструкцію і тоді нічого не пошкодиш.
- Продавец PromoMarket
Будь ласка користуйтеся інстиукцією. Всі хто користуються інструкцією ніяких проблем не мають з цим товаром.
- Дар'я І***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Чудово відбілює та прибірає плями
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Чудовий порошок, який впорається з будь яким забрудненням
- Вальковская Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Піноутворення потужне, якщо в ємності забагато буде води, то може виливатися через краї піна
- Достоинства:
- Гарно видаляю плями, особливо на кухонних рушничках.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Гарний , але не ждіть тако ефекту як в рекламах, все набагато гірше
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Хороший порошок, проте упаковка розірвана і як вдома дістала почало сипатись
- Достоинства:
- Класно виводить плями, універсальний
- Недостатки:
- Розірвана упаковка
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Покупаю регулярно порошок этой вирусы. Отбелит и отстирает все: полотенца, белье, кроссовки, кастрюли, кухонные тряпки))
- Достоинства:
- Отмоет все
- Недостатки:
- Старые пятна от ягод только посветлеют. Полностью не уйдут
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Досить добре справляється з своєю роботою.
- Недостатки:
- Немає.
Чудовий відбілювач. Випробовувала на білих речах, після використання стали білосніжними.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Вперше користувалася,придбала після прочитаних відгуків,нічого особливого не побачила,єдине,що сподобалось як бульки з’являються у воді від порошку.Відпирає поганенько..
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Порошок кисневий Ms Helen для кольорових та білих тканин дуже сподобався,гарно відбілює і виводить плями.
- Достоинства:
- Відбілювання і виведення плям.
- Недостатки:
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Класна річ. Тестувала спочатку на кухонних рушниках(бо на них завжди купа плям різного походження). Результат вразив. Навіть ті рушники, які планувала викинути, відіпралися! Рекомендую!
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Гарно відпирає дитячий одяг. Після дня на годинку замочила, в пралці пополокала і супер.
Єдине дитина випадково в воду з порошком вкинула мій дощовик. Я це омітила через 5хв, але на жаль всі прорезинені шви з середини відстали і відлущилися. Світловідбиваюча фарба також розчинилася і злізла( Не знаю, можливо, в звичайному порошку був би такий самий ефект.- Недостатки:
- Завищена ціна
- Клименко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 1 кг
Звичайний відбілювач. Нічого особливого. Як і будь-який інший.
- Наталия Х***
Нужно закачивать в кипятке , а потом стирать
Кислородный порошок 100%. Я думаю излишне говорить насколько он эффективный. Все уже знают и так) отстирываю все детские вещи, свои кроссовки и ещё кучу вещей
- Достоинства:
- Одни плюсы, учитывая наличие ребенка
- Недостатки:
- Их нет совсем
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket. Вес сыпучего средства: 3 кг
Не рекомендую продавця, в оголошенні написано, що 3 види порошку по 1 кг, а по факту надсилають 1 на 1 кг, 1 на 900 г., 1 на 700 г. У висновку обманули на 400 грам)
Що саме цікаве, що в фіскальному чеку все по 1 кг.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Замість 3 кг порошку отримала 2 кг, 600 грам
- Продавец PromoMarket
Тетяна справді опис товару був не правильним ,ми не вчасно звернули увагу на помилку менеджера який створював карту товару . Ціна на сайті розрахована з врахуванням ваги 900 і 700 грам ,аповазі була посилка . Нам дуже прикро що через нашу неуважність ви залишились не задоволеною . Товар відредаговано .Вибачте