- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Короче заказа я кондиционер этот за 700 грн, потом цена изменилась и за 2к я бы такое точно не купил, реальная цена грн 500-600. Сама задумка кондиционера классная, наливаю воду, она промакивает листы которые стоят перед вентилятором и это типо охлаждающий воздух(если налить холодную воду и со льдом). Но со временем эти листы засыхают даже если внизу есть вода, они не промахиваются и вода останется на том же уровне в течение 5 часов. Этот фильтр можно вытащить и промокнуть водой и обратно вставить, но каждый раз так делать никто не будет. Качество материалов оставляет желать лучшего, но в целом покупкой я доволен, вентилятор достаточно мощный, может охладить пол комнаты на пару градусов
- Достоинства:
- Цена, вроде работает
- Недостатки:
- Не особо охлаждает спустя пару недели использования
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Виявив другий недолік, як я в же писав, протікає моментально. При роботі на мінімальному режимі швидкості за пів дня повністю розрядив павербанк на 10 000 mAh
- Достоинства:
- Дує
- Недостатки:
- Протікає моментально, жере електроенергію.
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
нічого не охолоджує, шумний. Повернути товар туди, де я його придбав виявилося неможливим. Незважаючи на те, що я отримував товар та сплачував кошти у точці видачі розетки, мені пропонують відправити товар новою поштою без наложки якійсь фізичній особі. Зрозуміло що потім довести що Ви відправляли щось саме продавцю буде не можливо. Не раджу ні товар ні продавця.
- Достоинства:
- Недостатки:
- нічого не охолоджує, не можливо повернути товар.
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Заявлено що ємність 700мл, я налив в бак 500мл, майже вся вода одразу знизу витікла, благо що помітив, поряд стояв ноутбук і ще б кілька хвилин, залило б ноутбук. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Дує
- Недостатки:
- Протікає моментально
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Задоволена, дуже подобається! Працює від usb, коли немає світла, від павер, дуже мало використовує заряду. 01.07.2024 - Зараз спека 35, реально гарно охолоджує, ще й освіжає сухе повітря, якщо залити в нього холодну водичку. Купила за 299 грн взимку, літом - це знахідка! Дякую!
- Достоинства:
- реально гарно охолоджує, ще й освіжає сухе повітря, від usb
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Спустя 5 минут вода начала вытекать. Не рекомендую
- Недостатки:
- Шумный и не держит воду.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Просто перекупи з Китаю продають за х3 ціну товар у якого 70% браку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вся вода витікає з низу за 5-10 хвилин
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Не рекомендую
- Достоинства:
- Працює від павербанку
- Недостатки:
- Не тримає воду - за ніч вся вона з баку витікал на стіл. Крім того жость шумний
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Працює гучно. Ємкість воду не тримає.
- Продавец UAniSha
Вибачте Вам мабуть брак попався, зв'яжемося з Вами з приводу обміну/повернення
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Гарний міні кондиціонер, поставив на робоче місце, добре охолоджує невелику кімнату
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha
Брала на подарок. Прикольный мини вентилятор с подсветкой.