- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: White
Наушники нормальные, с доставкой разметки или мне 5 дней. Но есть и минусы, один из наушников не хочет подключаться ни к чему, возможно брак. В общем за свою цену не советую, особенно с такой проблемой.
- Достоинства:
- Удобные в ношении, компактные
- Недостатки:
- Плохое соединение с устройствами
- Михайло К***
А также 1 наушник не издаёт никаких звуков
- Господарчук Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Замовив навушники (увечері в подальшому це буде важливо) на точку видачі rozetka, в той же день зі мною оперативно зв'язався продавець та повідомив що є швидший і також безкоштовний спосіб доставки у поштомат, на слідуючий день я вже забрав посилку а замовляв вчора повторюся увечері, неймовірно оперативна та злагоджена робота в першу чергу продавця і також нової пошти, дякую продавцю за його професійну оперативну роботу!
А навушники топ за свої гроші, тут можливо навіть підійде вираз, ці навушники для тих хто любить дешево і сердито ЙОУ)- Достоинства:
- Ціна, якість звуку та загалом якість навушників і більш-менш нормальна якість кейсу за свою ціну, наявність шумозаглушення
- Недостатки:
- Я ще недостатньо покористувався навушниками всього лиш один вечір але мені вже не сподобався спосіб керування воно загалом доволі таки посереднє, шумодав він є але я б сказав ледь відчутний!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Хорошие наушники. Нравится, что спокойно можно отвечать на звонки, все прекрасно слышно и мне, и собеседнику. Качество звука отличное.
- Достоинства:
- Звук
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Гарні навушники,качечиво коштують свої гроші
- Дарий М***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: White
Наушники нормальные но глушит звук от машин и метро очень плохо
- Достоинства:
- Шумоподавление
- Недостатки:
- Очень плохо глушит звук во время звонков, в метро все слышно было что и где говорят так что -
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Гарні навушники як на свої гроші, не погана якість звуку, є активне шумозаглушення, режим прозорості та ігровий режим, мікрофони також на рівні, тримають заряд довго, за такі грощі кращих не знайдеш, це доречі друга пара, одні десь загубив
- Достоинства:
- Чудовий звук, ANC, режим низької затримки, АКБ
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец SIMo4ka
Дякуємо за покупку, Станіслав. Будемо раді бути корисними Вам і в майбутньому!
- Мазніченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Працюють добре, якість звучання хороша, використовувати як для музики так і як гарнітуру дуже зручно, дуже корисний режим прозорості якщо хочете чути і навколишні звуки, даний режим працює тільки з двома навушниками. Автономність навушників хороша. Автономність самого кейсу хотілось би більше.
- Достоинства:
- Якість звуку, просте керування, чутливий сенсор, довго тримають заряд, режими шумодав, прозорість, реально працюють,
- Недостатки:
- Неможливо вимкнути один наушник окремо, його треба класти в кейс або витягти з кейсу обидва дочекатися автоматичного вимикання, а потім окремо ввімкнути один навушники.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Продавець норм, доставка швидка. Навушники погано конектяться. Коли дістаю з боксу потрібно їх вимикати з підключених пристроїв по блютуз, потім підключати знов, бувають випадки коли й це не допомагає. Як гарнітура працюють ідеально
- Достоинства:
- Гарнітура - співрозмовник чує добре. Є додаток, в якому можна регулювати якість, гучність, еквалайзер
- Недостатки:
- Поганий коннект з пристроєм
- Мазніченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Товар відповідає опису, в робочому стані, якісь збірки хороша, всі деталі підігнані. Сенсор добре реагує при цьому керування зроблено таким чином щоб убезпечити від випадкових натискань так як знаходиться між світлодіодом і логотипом, керування навушниками легке навіть без спеціальної програми. Посадка у вухо зручна, навушники не випадають при цьому з середньою амбушурою щільного закриття вушного каналу не відбувається, звичайно у вас анатомічні особливості можуть бути інші.
- Достоинства:
- Активне і пасивне шумоподавлення реально працює, зручний режим прозорості, коли потрібно чути навколишні звуки, інтуїтивно зрозуміле керування подвійним тапом.
- Недостатки:
- При використанні оного навушника інший не можливо вимкнути а тільки повернути в кейс, при цьому режим прозорості не працює, зацеп кришки вузький і не завжди зручно відкривати кейс.
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Technostories. Цвет: White
У мене ці навушники вже більше 2-х років, що можу про них сказати:
Вони афігенні за свою ціну, я жодного разу не пошкодувала що купила їх, обожнюю головну функцію - "шумоподавление", ні метро, ні сильний вітер не перешкода їм
Я шукала собі навушники якраз по двум особливостям: шумоподавление і щоб вони в кейсі лежали, а не стояли вертикально (магніти довго не трималися)
Коли отримала їх, перші місяці взагалі не могла слухати музику на повній гучності, було надто голосно
Зараз це трохи змінилося, не критично
Заряд тримають достатньо, коли я їду на роботу (години 2), батарея падає відсотків на 5 максимум
А сам кейс тримає заряд дня 4, може тиждень (заряджаються десь за годину-дві)
Є програма, яка дозволяє змінювати функції навушників (натискання), стиль (шумоподавление, прозорість) і налаштування звуку, так само показує заряд кожного навушника
Багато разів падали, на їхню роботу це не впливало, кейс цілий
Одним словом я рекомендую їх!!- Достоинства:
- Шумоподавление відмінно, батарею тримають довго, чудовий звук, при падінні все працює як і працювало
- ОстапОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Компанія дотрималась гарантійних зобов'язань і дуже оперативно функціонал навушників було повернуто!
- Достоинства:
- Без нарікань
- Недостатки:
- Зламались менше, ніж за 3 місяці користування
- Продавец WOWS
Остап, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Бажаємо приємного використання!
- ОстапОтзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Попри те, що функціонал в навушників хороший, протримались вони менше 3-ох місяців НЕактивного користування.
- Достоинства:
- Зручні, довгий заряд
- Недостатки:
- Зламались менше, ніж за 3 місяці користування, інколи важко підключити до девайсу
- Продавец WOWS
Остап, вітаємо! Нам шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
Наші фахівці вже зв'язались щодо цього запиту для можливої допомогти та із задоволенням докладемо усіх зусіль для вирішення питання. Вдячні вам за розуміння!
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет: White
Чудовий звук, Активне шумоподавлення просто на висоті, гарний дизайн. Удобні в ушах. Тиждень політ нормальний! Брав по рекомендації знайомого і не пожалів.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Ціна, могли б бути трішки дешевші. Але якість вартує того.
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: getGadgets. Цвет: Black
Класні навушники робить класно баси, чистий звук
- Достоинства:
- Класні
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Очень понравились наушники. За 1300 грн вообще имба. Брал из-за активного шумоподавление(ANC) потому что собирался использовать их на улице. Шумка отрабатывает на все 100! Приложение максимально удобное. Режим прозрачности не так часто использую, но если использую, то ощущение близко, если б без наушников.
Стоит ли брать именно эти? Да. Однозначно, если цели совпадают с моими.- Продавец WOWS
Олександр, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, приємного користування!
- Валентин П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Нормальні навушники за свою ціну
- Продавец WOWS
Валентин, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Technostories. Цвет: White
Брала на подарунок подрузі
Вона задоволена на 100%, звук чудовий, мікрофон також
Рекомендую- Достоинства:
- Звук, шумоподавлення
- Недостатки:
- Нічого про те, що це від Сяомі не вказує
І інструкція лише на китайському та англійською
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Technostories. Цвет: White
Прекрасные наушники по хорошей цене. До этого были наушники от этой же фирмы, но модель Т13, служили мне верой и правдой, пока я не уронила их с большой высоты. Порадовали функции данных наушников, успела в полной мере испытать и режим прозрачности и шумоподавление. Звук прекрасный, а матовый корпус не маркий.
- Достоинства:
- Звук, цена, шумоподавление, микрофон
- Евгения А***Отзыв от покупателя. Продавец: Technostories. Цвет: White
Чудові навушники, які можна налаштувати під свій плейлист в еквалайзері. Довго тримають батарею, чимало налаштувань по дотикам до них. Дуже зручні, не випадають (таке зі мною вперше). У шумних місцях, особливо в метро, шумозаглушення порадувало. За цю ціну 5 .
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: getGadgets. Цвет: White
Купив навушника як 3 дні, активно ними користуюся, Дуже подобається, якісний звук, мікрофон не шарудить і не скрипить при розмові. Але навушник правий розряджається швидше ніж лівий((((
- Достоинства:
- Гарний мікрофон, чистота звучання, режими відповідають дійсності. Довго тримає батарея.
- Недостатки:
- Зіткнувся з такою проблемою, що правий навушник став розряджатися швидше за ліве
- Дмитро Г***
Вже користуюся навушниками більше 5-ти днів, у цій ситуації я маю таке: у навушниках дуже часто почав пропадати на 1 сек звук, якби це було рідко, то добре, але це відбувається досить часто
- Дмитро Г***
Та ще одна проблема, навушник підключений до блютуза, не відєднаний від нього, але звук при цьому з'являється не в самому навушнику, а в телефоні, як і не підключені самі навушники. Що мені з цим робити, можна змінити на інші, чи це не рахується як брак?
- Олександр Ш***
Перший наушник, який ви дістаєте,він виконує роль приймача блютуз та мікрофону,тому хвилюватись немає за що,навіть в AirPods такий самий недолік присутній.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Technostories. Цвет: White
Цілком навушниками задоволений, вдягаю на роботу під захисні навушники, працюють якраз всі 7-8 годин, ловлять сигнал далеченько і через стіни, розмовляти по ним одне задоволення, іноді зникає звук біля техніки. Якщо ці обриви та незручність в одному вусі відкинути (через будівлю вуха та перешкоди технікою), то навушники дуже гарні по всім наведеним характеристикам, рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Дальність з'єднання (біля 10 метрів точно), якість звуку, заряд навушників, якість мікрофонів
- Недостатки:
- Весь час випадають з одного вуха без залежності від амюшюр(. Також іноді біля якоїсь техніки обривається сигнал, що не дуже приємно
- Ярослав Б***
Доповнюю відгук після 26 днів користування, ні з того ні з сього перестав працювати правий навушник. показує що підключено, музика відтворюється, але звуку нема. Сподіваюсь цей випадок вважається гарантійним
- Ярослав Б***
Я помилився, не через 26, а через 16 днів помітив несправність. Зв'язався з продавцем, відправив, думав просто їх розберуть, може щось зроблять із динаміком і вернуть, як зазвичай (кажу суто по власному досвіду) це роблять всілякі "сервіси" від магазинів, але ні, і я був приємно здивований. Питання вирішилось протягом кількох днів, навушники просто замінили на новий комплект в якому наразі несправності не помітив. Дякую продавцю за доброчесність і оперативність у відношенні до своїх клієнтів. Магазину ставлю всі 5/5 зірочок і продавця рекомендуватиму. Дякую велике за гарний сервіс❤️
- Василь Ш***Продавец: Technostories. Цвет: White
Добрий вечір, через 2 тиждні користування перестав працювати правий навушник, чи можливо їх обміняти?