Отзывы покупателей о Аккумулятор Xiaomi BN48 (Redmi Note 6 Pro) 4000mAh [Original PRC] 12 мес. гарантии
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Батарея бракована,пропрацювала неділю.
В сервісі де робили заміну сказали що в неї не був ізольований .Було б не погано якщо продавець зробить заміну- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість виробу
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Измеренная ёмкость не соответствует заявленной.
- Достоинства:
- Быстрая доставка.
- Недостатки:
- Низкая ёмкость.
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Аккумулятор запакован, заряжен, товар соответствует описанию.
- Достоинства:
- отлично держит заряд
- Валя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Доброго вечора, забрали батарею на почті, поставили, а вона взагалі не працює, стояв телефон на зарядці , взагалі не реагує. Прислали не робочу батарею, гроші на вітер, 419 грн , це з пересилкою. Не купуйте цей товар
- Продавец M Energy
Якщо попався брак то можна поміняти по гарантії за рахунок магазина. для цього треба не звинувачувати у відгуках, а звернутися до продавця з адекватним описом ситуації. Дякуємо за 1 зірку, тепер нам стане ще приємніше працювати для Вас.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Наразі працює нормально
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Будемо ще більш вдячні, якщо залишите відгук про наш сервіс на сторінці Вашого замовлення :)
- Олександр П***Продавец: M Energy
Старий аккумулятор тримав 3-4 години, смартфон вимикався коли на нього дзвонили і сильно торозив при використанні. Новий аккумулятор вдихнув життя в старенький redmi note 6 pro. Разом з аккумулятором прийшов дріт для зарядки. Щиро дякую !
- Достоинства:
- Аккумулятор працює, ціна.
- Продавец M Energy