- AI аналіз відгуків280 відгуків: позитивний ~78%, нейтральний ~15%, негативний ~7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Альона Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Гарна якість
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Наушники отключаются через 10-15 секунд после подключению к телефону либо попался брак либо я не знаю что это
- Достоинства:
- Недостатки:
- Отключаться через 10-15 секунд
- Продавец KrokoDeal
ви зняли захисні плівки з клем? можливо вони розряджені . якщо зняли, зарядили але проблема залишаєтсья то напишіть в приватні повідомлення.
- Максим Д***
Правда
- Ануш Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Вже 3 місяці активного користування, і все добре. Звук чудовий, підключається завжди, сенсорні кнопки працюють.
- Ануш Ш***
Перестали працювати через пів року використання. Не падали, в воді не були. Просто перестали працювати і не заряджаються.
Краще взяти щось дорожче і якісніше, так як ці навушники довго не протримаються
- ЕвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
За свою ціну - норм. Вистачає заряду на довгий термін. Якість звуку нормальна.
- Достоинства:
- Ціна і швидка доставка
- Недостатки:
- мікрофон слабий. погано чути при розмові. Іноді неадекватна реакція на перемикання дотиком
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Все ок,дитині сподобалась якість навушників
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Хорошие наушники! Звучат достойно. На каждом наушнике - есть «точка» паузы и переключатель сл. Трека. Очень удобно. Причем показан заряд наушников в % на телефоне. Что тоже очень удобно. Подключились моментально
- Продавец KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)
- Людмила т***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
З моїми навушниками трапився гарантійний випадок. Хочу подякувати магазину за вирішення цього питання. Без зайвих перепон товар обміняли на новий . Через день прислали нові навушники. Причому, повністю за власний рахунок. Приємно відчувати таке відношення до покупця. Тому щиро дякую та рекомендую цей магазин .
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Продавец KrokoDeal
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
До якості навушників претензій нема. Звук на свою ціну ок. Але цікавить таке питання. Під час зарядки у вас світиться на кейсі індикатор? Бо у мене засвічується коли ставлю на зарядку на кілька секунд червоним і гасне, а зеленим індикатор не стає навіть якщо кейс пролежить усю ніч на зарядці.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Глюк
- Данилишина О***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Розчарована, тільки витратили дарма гроші на доставку. Навушники не працювали. Один взагалі не підключався, а в іншому - то є звук, то немає, постійно пропадав. Причому на різних дивайсах та сама ситуація. Довелось повертати.
- Недостатки:
- Не працюють
- Продавец KrokoDeal
так, Ваш екземпляр дійсно виявтився бракований. таке нажаль буває . гроші повернуто після перевірки товара за бажанням покупця. був також варіант поміняти на нові за рахунок магазина
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Користуюсь рік. Мені здається ці навушники пережили все - взліти і падіння, бруд, воду, падіння об кахель і інші життєві невзгоди. Зараз їду в потязі і вже 6 годину слухаю музику без підзарядки (ще заряд є). Мій рекомендасьйон. Єдиний мінус який помітила за рік - коли дзвонять на телефон , то динамік поганий, мене чують "як з підвалу". Хоча коли дзвонять через телеграм такого наче немає і чутно нормально.
- Продавец KrokoDeal
- Назар Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Дуже гарні навушники рекомендую. Гарний стерео звук та сенсори які швидко реагують. Самі навушники мають не малу вагу та відчуваються в руці солідно магніти хороші підключаються швидко також присутній бас.
З комплектацією все чудово самі навушники були загорнуті в плівку комплект беруш трохи сумнівний провід але заряджає швидко- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
- Сумнівний провід для зарядки.
- Продавец KrokoDeal
- Артур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Це найкращі навушники за цю вартість. Вони дійсно якісні, чисті, гучні, я дуже задоволений
Планую взяти ще 1 пару, нехай будуть- Достоинства:
- Якість, гучність, ціна
- Недостатки:
- Сенсор дійсно невдало розташований
- Продавец KrokoDeal
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Навушники за співвідношенням ціна-якість майже норм. Майже через те що, після двох місяців користування перестав заряджатися правий навушники. Розібрав кейс, виявився погано припаяний до плати плюсовий контакт.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Мікрофон. Неякісно припаяний контакт.
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Нареканий нет, всё работает хорошо.
Только есть нюанс - когда разговариваешь по телефону с ними, то тебя очень плохо слышит собеседник.- Достоинства:
- Хороший звук, хорошие бассы
- Недостатки:
- Когда разговариваешь по телефону с ними, то тебя очень плохо слышит собеседник.
- Продавец KrokoDeal
Дякуємо за відгук. Нажаль в дешевих навушниках це часта проблема. мікрофон є, але не завжди не всіх влаштовує.
- Єгор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Просто імба!!!!
- Достоинства:
- Не випадають в ухах
- Недостатки:
- Трошки піджужуює лівий навушник коли починається музика тощо
- Продавец KrokoDeal
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Користуюсь вже дві неділі. Звук дуже якісний, стерео, баси приємні. До саомі підключаються дуже швидко. Із сенсором розібралась швидко. Зручно сидять у вушках. Іноді на секунду звук пропадає, наче є перепони з'єднанню, але мої старі навушники теж так робили ,тому я не відчула якісь незручності.
Ношу навушники у кармані, то ж блок дуже швидко затерся (на фото видно).- Достоинства:
- Приємний звук
- Недостатки:
- Продавець у пункті видачі розетки не дозволив перевірити товар, поки не оплачу. Дивно, бо як я можу купити не перевіряючи. Стикаюсь з таким вперше.
Швидко затерся сам блок (подряпини, втратив блиск)
- Продавец KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовелння:)
Чохол на кейс підходить від airpods pro
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Купувала мамі в подарунок, мама залишилась задоволена.
- Продавец KrokoDeal
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- Артур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Перше враження- круті!
Подивимось що буде далі
Але реально гучні та якісні
А ще коли слухаєш музику і паралельно рілзи- музика не вимикається!!! Мірікл!)))- Достоинства:
- Якість, гучність
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец KrokoDeal
- ГабріеллаОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Хороший звук,зручні,добре тримають заряд. Рекомендую
- Анастасия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Не работает один наушник!
- Недостатки:
- Не работает один наушник,через неделю не такого ж частого пользования,нигде не падал,были в чехле.
Попытки перезагрузить безуспешны:(
є гарантія
- Петр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Пока без нариканий
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
очень хорошие наушники,выглядят как аерподс про, гравировки от Hoco присутствуют, звук громкий и басистый, на счёт микрофона, он тоже тут есть и очень
хороший но что бы вас при разговоре хорошо слышали нужно сделала одну настройку на айфоне, я искала её в ютубе, заряд очень хороший, поставила на ночь на зарядку и с самого утра слушаю(сейчас 17:10) и чуть меньше половины заряда осталось, но есть один минус, для меня лично достаточно весомый, когда ничего не слушаешь и переписываешь с кем то допустим, они начинают сами отключатся, за это сняла одну ⭐️, если кто то знает как это исправить я буду благодарна, анимации нет, ну оно и не удивительно, хотя видела отзыв где анимация была, название AirPods Pro, амбушюры есть разные и их очень легко заменить, так же в комплекте есть провод для айфона, наушники рекомендую, очень хорошая копия аерподс про, но в 10 раз дешевле, если вы ищете хорошие, недорогие наушники но хочется аерподс то это идеальный вариант- Достоинства:
- микрофон, комплектация, хороший аккумулятор, качество звука
- Недостатки:
- когда они не активны(не слушаешь в них музыку или что то типо того) они сами выключаются и включаются несколько раз
- Продавец KrokoDeal
Відключення може бути якось пов'язане з намаганнями телефона економити енергію. І , можливо, що навушники не зовсім правильно якось з цим працюють. Таке спостерігали, але на використання це не впливає і в принципі не заважає .
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Навушники гарної якості своєї ціни коштують
- Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Это уже 5 полный цикл зарядки. Ёмкость одного лишь кейса не соответствует заявленной в 300mAh
- Продавец KrokoDeal
Зарядіть будь ласка штатним кабелем який йшов у комплекті . і на всяк випадок іншим зарядним проистроєм. якщо ситуація не зміниться то можна поміняти товар по гарантії.
- Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Замер ёмкости бокса вместе с наушниками показал всего 260mAh при том, что ёмкость только кейса заявлена 300mAh. Сенсор жутко не удобный, я бы даже сказал неуместный. Постоянно нажимается, вытащить с уха и положить в карман, чтобы медиа было поставлено на паузу, просто невозможно. В остальном боль менее...хотя периодически отваливается связь у правого уха.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ёмкость не отвечает заявленной, отвратительно не удобный сенсор, отпадает связь на правом ухе
- Продавец KrokoDeal
чим вимірювали ємність? ємність замірів може бути менша за номінальну через перетворення енергії і витрати на нагрів і подолання супротиву кабелів та мікросхем, похибку вимірювального прилада тощо.
також, якщо товар новий, то бажано спочатку зробити декілька циклів і замір проводити декілька разів, тоді отримаєте більш-менш правильну цифру.
Сенсор - суб'єктивно, справа звички.
"отваливается связь" такого не має бути. для початку спробуйте скинути до заводських налаштувань. для цього вставте навушники в кейс і затисніть кнопку на кейсі приблизну 2 секунд.. продовження в наступній відповіді* - Продавец KrokoDeal
для скидання до заводських налаштувань видаліть навушники зі списку блютуз пристроїв на телефоні. після чого поставте їх в кейс і затисніть кнопку на кейсі приблизно 20 секунд. дочекайтеся поки лампочка на кейсі заблимає червоним кольором. після чого з'єднайте з телефоном заново і спостерігайте. якщо далі буде "відпадати " то ви можете відправити товар до нас на діагностику. в разі брака може бути заміна по гарантії
- Ліза С***Продавец: KrokoDeal. Цвет: White
Забирала навушники,вони не підключались до блютузу,прийшлося повертати
- Достоинства:
- Виглядають гарно
- Недостатки:
- Не підключались до блютузу
- Продавец KrokoDeal
Ви не зняли захисну плівку з клем навушників. Самі вони були розряджені. Попередження і інструкція по першому підключенню наклеєно на упаковці товара на лицевій частині. його складно не помітити.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White
Вистачило на 4 місяці ((
- Достоинства:
- Дешеві
- Недостатки:
- Швидко зламалися
- Продавец Gadget OFF
Прикро, що досвід користування виявився невдалим. На жаль, гарантійний термін вичерпано
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Спочатку не розібралися, не зняли захисні клеми. Зараз все працює добре.
- Достоинства:
- Ціна, якість звучання
- Недостатки:
- Немає недоліків
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Всім привіт! Користуюсь навушниками уже довгий час тому вирішив написати відгук. Загалом навушники дуже класні і за таку ціну це просто топ. На початку навушники реально тримали заявлений час у описі. Але нещодавно скоріше вже через те що довго і часто користувався то я гадаю що зносилась батарея і навушники почали розряджатись з повного заряду до повного відключення буквально за ~10-15 хвилин. Але в цілому за таку ціну ці навушники продержались дуже довго тому 5 зірок однозначно.
- Достоинства:
- Ціна, Мінімалізм, Зручність
- Недостатки:
- Батарея
- Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White
Відмінні навушники
- Продавец ALAL
Добрий день! Дякуємо вам за залишений відгук, будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIV
Все супер, але мікрофон жахливий
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Не перший раз беру своїй донці такі навушники. В цей раз не повезло. Вони не підключаються до телефона
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підключились до телефону
- Продавец M Energy
ви зняли захисні плівки з клемм?
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Користуюся вже близько пів року — повністю задоволена. За свою ціну якість просто неймовірна. Нещодавно взяла ще й мамі — вона теж у захваті й навіть не повірила, що за таку вартість можна отримати такий результат. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- 10
- Недостатки:
- 1
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White
У нас використання на телефоні і використання на Смарт телевізорі, переключення зайцмає час.
- Достоинства:
- дешеві, продавець консультує по характеристикам. звук чутно норм як для 400 грн.
- Недостатки:
- у разі користування навушниками почергово на різних пристроях перкключення між пристроями - довгий процес.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White
Класні навушники.Користуємось тривалий час.Замовляли дві пари з різницею в часі,працюють без нарікань.
- Достоинства:
- Добре працюють
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White
Звук поганий, але швидко і нормально підключилися
Чисто як запасні норм підходять. Мікрофон поганий- Продавец ALAL
Дякуємо за відгук!
Раді, що пристрої швидко підключилися та підійшли як запасні.
Щодо мікрофона - дякуємо за зауваження, будемо працювати над покращенням якості наших товарів.