Отзывы покупателей о Беспроводные наушники Hoco EW04 Plus, TWS Bluetooth 5.1, с микрофоном, вакуумные, белые

Оценка пользователей 4.43/5
  • AI аналіз відгуків
    280 відгуків:  позитивний ~78%, нейтральний ~15%, негативний ~7%
    Клієнти загалом позитивно оцінюють навушники HOCO EW04 Plus, відзначаючи хороше співвідношення "ціна-якість", приємне звучання, достатню автономність і зручну посадку. Найбільше задоволені якістю звуку, легкістю підключення, акумулятором і зовнішнім виглядом. Серед недоліків найчастіше згадують проблеми з мікрофоном (чути погано або тихо), поодинокі випадки браку—несправності одного з навушників чи зарядного кабелю, а також фоновий шум у тиші. Сервіс магазину часто хвалять за швидку доставку та коректну підтримку гарантійних звернень.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Отзывы про товар продавца KrokoDeal
  • Альона Я***

Гарна якість

Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Наушники отключаются через 10-15 секунд после подключению к телефону либо попался брак либо я не знаю что это

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Отключаться через 10-15 секунд
    • Продавец  KrokoDeal

ви зняли захисні плівки з клем? можливо вони розряджені . якщо зняли, зарядили але проблема залишаєтсья то напишіть в приватні повідомлення.

• Максим Д***

Правда

• Ануш Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Вже 3 місяці активного користування, і все добре. Звук чудовий, підключається завжди, сенсорні кнопки працюють.

• Ануш Ш***

Перестали працювати через пів року використання. Не падали, в воді не були. Просто перестали працювати і не заряджаються.
      Краще взяти щось дорожче і якісніше, так як ці навушники довго не протримаються

• Евгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

За свою ціну - норм. Вистачає заряду на довгий термін. Якість звуку нормальна.

Достоинства:
    Ціна і швидка доставка
    Недостатки:
    мікрофон слабий. погано чути при розмові. Іноді неадекватна реакція на перемикання дотиком
  • Владимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Все ок,дитині сподобалась якість навушників

Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Хорошие наушники! Звучат достойно. На каждом наушнике - есть «точка» паузы и переключатель сл. Трека. Очень удобно. Причем показан заряд наушников в % на телефоне. Что тоже очень удобно. Подключились моментально

• Продавец  KrokoDeal

Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)

• Людмила т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

З моїми навушниками трапився гарантійний випадок. Хочу подякувати магазину за вирішення цього питання. Без зайвих перепон товар обміняли на новий . Через день прислали нові навушники. Причому, повністю за власний рахунок. Приємно відчувати таке відношення до покупця. Тому щиро дякую та рекомендую цей магазин .

Достоинства:
    Якість, ціна.
    • Продавец  KrokoDeal

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

До якості навушників претензій нема. Звук на свою ціну ок. Але цікавить таке питання. Під час зарядки у вас світиться на кейсі індикатор? Бо у мене засвічується коли ставлю на зарядку на кілька секунд червоним і гасне, а зеленим індикатор не стає навіть якщо кейс пролежить усю ніч на зарядці.

Достоинства:
    Звук
    Недостатки:
    Глюк
  • Данилишина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Розчарована, тільки витратили дарма гроші на доставку. Навушники не працювали. Один взагалі не підключався, а в іншому - то є звук, то немає, постійно пропадав. Причому на різних дивайсах та сама ситуація. Довелось повертати.

Недостатки:
    Не працюють
    • Продавец  KrokoDeal

так, Ваш екземпляр дійсно виявтився бракований. таке нажаль буває . гроші повернуто після перевірки товара за бажанням покупця. був також варіант поміняти на нові за рахунок магазина

• Елизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Користуюсь рік. Мені здається ці навушники пережили все - взліти і падіння, бруд, воду, падіння об кахель і інші життєві невзгоди. Зараз їду в потязі і вже 6 годину слухаю музику без підзарядки (ще заряд є). Мій рекомендасьйон. Єдиний мінус який помітила за рік - коли дзвонять на телефон , то динамік поганий, мене чують "як з підвалу". Хоча коли дзвонять через телеграм такого наче немає і чутно нормально.

• Назар Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Дуже гарні навушники рекомендую. Гарний стерео звук та сенсори які швидко реагують. Самі навушники мають не малу вагу та відчуваються в руці солідно магніти хороші підключаються швидко також присутній бас.
    З комплектацією все чудово самі навушники були загорнуті в плівку комплект беруш трохи сумнівний провід але заряджає швидко

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:
    Сумнівний провід для зарядки.
    • Продавец  KrokoDeal

• Артур Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Це найкращі навушники за цю вартість. Вони дійсно якісні, чисті, гучні, я дуже задоволений
    Планую взяти ще 1 пару, нехай будуть

Достоинства:
    Якість, гучність, ціна
    Недостатки:
    Сенсор дійсно невдало розташований
    • Продавец  KrokoDeal

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Навушники за співвідношенням ціна-якість майже норм. Майже через те що, після двох місяців користування перестав заряджатися правий навушники. Розібрав кейс, виявився погано припаяний до плати плюсовий контакт.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Мікрофон. Неякісно припаяний контакт.
  • Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Нареканий нет, всё работает хорошо.
    Только есть нюанс - когда разговариваешь по телефону с ними, то тебя очень плохо слышит собеседник.

Достоинства:
    Хороший звук, хорошие бассы
    Недостатки:
    Когда разговариваешь по телефону с ними, то тебя очень плохо слышит собеседник.
    • Продавец  KrokoDeal

Дякуємо за відгук. Нажаль в дешевих навушниках це часта проблема. мікрофон є, але не завжди не всіх влаштовує.

• Єгор Б***

Просто імба!!!!

Достоинства:
    Не випадають в ухах
    Недостатки:
    Трошки піджужуює лівий навушник коли починається музика тощо
    • Продавец  KrokoDeal

• Елизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Користуюсь вже дві неділі. Звук дуже якісний, стерео, баси приємні. До саомі підключаються дуже швидко. Із сенсором розібралась швидко. Зручно сидять у вушках. Іноді на секунду звук пропадає, наче є перепони з'єднанню, але мої старі навушники теж так робили ,тому я не відчула якісь незручності.
    Ношу навушники у кармані, то ж блок дуже швидко затерся (на фото видно).

Достоинства:
    Приємний звук
    Недостатки:
    Продавець у пункті видачі розетки не дозволив перевірити товар, поки не оплачу. Дивно, бо як я можу купити не перевіряючи. Стикаюсь з таким вперше.
    Швидко затерся сам блок (подряпини, втратив блиск)
    • Продавец  KrokoDeal

Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовелння:)
      Чохол на кейс підходить від airpods pro

• Євгенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Купувала мамі в подарунок, мама залишилась задоволена.

• Продавец  KrokoDeal

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Артур Л***

Перше враження- круті!
    Подивимось що буде далі
    Але реально гучні та якісні
    А ще коли слухаєш музику і паралельно рілзи- музика не вимикається!!! Мірікл!)))

Достоинства:
    Якість, гучність
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  KrokoDeal

• Габріелла

Хороший звук,зручні,добре тримають заряд. Рекомендую

• Анастасия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Не работает один наушник!

Недостатки:
    Не работает один наушник,через неделю не такого ж частого пользования,нигде не падал,были в чехле.
    Попытки перезагрузить безуспешны:(

є гарантія

• Петр Р***

Пока без нариканий

• Ксения
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

очень хорошие наушники,выглядят как аерподс про, гравировки от Hoco присутствуют, звук громкий и басистый, на счёт микрофона, он тоже тут есть и очень
    хороший но что бы вас при разговоре хорошо слышали нужно сделала одну настройку на айфоне, я искала её в ютубе, заряд очень хороший, поставила на ночь на зарядку и с самого утра слушаю(сейчас 17:10) и чуть меньше половины заряда осталось, но есть один минус, для меня лично достаточно весомый, когда ничего не слушаешь и переписываешь с кем то допустим, они начинают сами отключатся, за это сняла одну ⭐️, если кто то знает как это исправить я буду благодарна, анимации нет, ну оно и не удивительно, хотя видела отзыв где анимация была, название AirPods Pro, амбушюры есть разные и их очень легко заменить, так же в комплекте есть провод для айфона, наушники рекомендую, очень хорошая копия аерподс про, но в 10 раз дешевле, если вы ищете хорошие, недорогие наушники но хочется аерподс то это идеальный вариант

Достоинства:
    микрофон, комплектация, хороший аккумулятор, качество звука
    Недостатки:
    когда они не активны(не слушаешь в них музыку или что то типо того) они сами выключаются и включаются несколько раз
    • Продавец  KrokoDeal

Відключення може бути якось пов'язане з намаганнями телефона економити енергію. І , можливо, що навушники не зовсім правильно якось з цим працюють. Таке спостерігали, але на використання це не впливає і в принципі не заважає .

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Навушники гарної якості своєї ціни коштують

• Віталій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Это уже 5 полный цикл зарядки. Ёмкость одного лишь кейса не соответствует заявленной в 300mAh

• Продавец  KrokoDeal

Зарядіть будь ласка штатним кабелем який йшов у комплекті . і на всяк випадок іншим зарядним проистроєм. якщо ситуація не зміниться то можна поміняти товар по гарантії.

• Віталій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Замер ёмкости бокса вместе с наушниками показал всего 260mAh при том, что ёмкость только кейса заявлена 300mAh. Сенсор жутко не удобный, я бы даже сказал неуместный. Постоянно нажимается, вытащить с уха и положить в карман, чтобы медиа было поставлено на паузу, просто невозможно. В остальном боль менее...хотя периодически отваливается связь у правого уха.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ёмкость не отвечает заявленной, отвратительно не удобный сенсор, отпадает связь на правом ухе
    • Продавец  KrokoDeal

чим вимірювали ємність? ємність замірів може бути менша за номінальну через перетворення енергії і витрати на нагрів і подолання супротиву кабелів та мікросхем, похибку вимірювального прилада тощо.
      також, якщо товар новий, то бажано спочатку зробити декілька циклів і замір проводити декілька разів, тоді отримаєте більш-менш правильну цифру.

Сенсор - суб'єктивно, справа звички.
      "отваливается связь" такого не має бути. для початку спробуйте скинути до заводських налаштувань. для цього вставте навушники в кейс і затисніть кнопку на кейсі приблизну 2 секунд.. продовження в наступній відповіді*

• Продавец  KrokoDeal

для скидання до заводських налаштувань видаліть навушники зі списку блютуз пристроїв на телефоні. після чого поставте їх в кейс і затисніть кнопку на кейсі приблизно 20 секунд. дочекайтеся поки лампочка на кейсі заблимає червоним кольором. після чого з'єднайте з телефоном заново і спостерігайте. якщо далі буде "відпадати " то ви можете відправити товар до нас на діагностику. в разі брака може бути заміна по гарантії

• Ліза С***
    Продавец: KrokoDeal. Цвет: White

Забирала навушники,вони не підключались до блютузу,прийшлося повертати

Достоинства:
    Виглядають гарно
    Недостатки:
    Не підключались до блютузу
    • Продавец  KrokoDeal

Ви не зняли захисну плівку з клем навушників. Самі вони були розряджені. Попередження і інструкція по першому підключенню наклеєно на упаковці товара на лицевій частині. його складно не помітити.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White

Вистачило на 4 місяці ((

Достоинства:
    Дешеві
    Недостатки:
    Швидко зламалися
    • Продавец  Gadget OFF

Прикро, що досвід користування виявився невдалим. На жаль, гарантійний термін вичерпано

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Спочатку не розібралися, не зняли захисні клеми. Зараз все працює добре.

Достоинства:
    Ціна, якість звучання
    Недостатки:
    Немає недоліків
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Всім привіт! Користуюсь навушниками уже довгий час тому вирішив написати відгук. Загалом навушники дуже класні і за таку ціну це просто топ. На початку навушники реально тримали заявлений час у описі. Але нещодавно скоріше вже через те що довго і часто користувався то я гадаю що зносилась батарея і навушники почали розряджатись з повного заряду до повного відключення буквально за ~10-15 хвилин. Але в цілому за таку ціну ці навушники продержались дуже довго тому 5 зірок однозначно.

Достоинства:
    Ціна, Мінімалізм, Зручність
    Недостатки:
    Батарея
  • Інна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White

Відмінні навушники

• Продавец  ALAL

Добрий день! Дякуємо вам за залишений відгук, будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ACTIV

Все супер, але мікрофон жахливий

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Не перший раз беру своїй донці такі навушники. В цей раз не повезло. Вони не підключаються до телефона

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підключились до телефону
    • Продавец  M Energy

ви зняли захисні плівки з клемм?

• Діана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Користуюся вже близько пів року — повністю задоволена. За свою ціну якість просто неймовірна. Нещодавно взяла ще й мамі — вона теж у захваті й навіть не повірила, що за таку вартість можна отримати такий результат. Однозначно рекомендую!

• Анастасія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

У нас використання на телефоні і використання на Смарт телевізорі, переключення зайцмає час.

Достоинства:
    дешеві, продавець консультує по характеристикам. звук чутно норм як для 400 грн.
    Недостатки:
    у разі користування навушниками почергово на різних пристроях перкключення між пристроями - довгий процес.
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Класні навушники.Користуємось тривалий час.Замовляли дві пари з різницею в часі,працюють без нарікань.

Достоинства:
    Добре працюють
  • Дарья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: White

Звук поганий, але швидко і нормально підключилися
    Чисто як запасні норм підходять. Мікрофон поганий

• Продавец  ALAL

Дякуємо за відгук!
      Раді, що пристрої швидко підключилися та підійшли як запасні.
      Щодо мікрофона - дякуємо за зауваження, будемо працювати над покращенням якості наших товарів.