Отзывы покупателей о Аккумулятор для Samsung J5-2016, SM-J510H, Galaxy J5-2016 (EB-BJ510CBC/E) 3100 mAh [Original PRC] 12 мес. гарантии

Оценка пользователей 3.7/5
на основе 31 отзыв
  • Отзывы про товар продавца KrokoDeal
  • Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Емкость и время работы этого аккумулятора ниже, чем оригинального которому 5 лет.

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

И так купил акк я а он держит 4 часа активного пользования просто в переписке в мессенджере телеграм.

Я в начале думал что он не прошел обкатку и поэтому, но прошло 5-7 циклов разряда и заряда и ситуация не изменилась.

Самое интересное что до покупки аккумулятора я себе ставил на 2000 ампер и он держал ровно 3 часа активного пользования, так как был бу и изношенный

Ну и какие могут быть выводы?

Заплатил 400 грн (если округлить) за тоже самое что и было , так как и пересылка товара.

Также мне кажется что акк не соответствует своему объему и в нем меньше ампер чем указано.

У меня был Самсунг М10 и в нем акк объемом 3100 ампер и знаете что? Я его раз у день заряжал, если активно пользовался , и каждый день, и через несколько лет, и я рассчитывал, что и этот новый будет так же держат, тем более что телефон старенький и экран не 6 дюймов и он употребляет меньше энергии.

Внизу сравнение с родным акк и этот новый что я купил , можно отличие посмотреть

Короче если лучше станет я изменю отзыв, если не станет лучше так и оставлю

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Указано что объем 3100 ампер, но на практике держит 4 часа
    • Продавец  M Energy

ви не зможете змінити відгук

• марія в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Акумулятор прийшов запакований та в ідеальному стані. Дуже задоволена. Рекомендую.

Достоинства:
    Швидка зарядка і тримає довго.
    Недостатки:
    Не має
  • Алекс К***

за рік не вздувся

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Хотів купити батарею тому, що моя стала погано тримати заряд і довго заряджатися. Але батарея яку замовив тут виявилася раза в два гіршою. Сам товар прийшов з відкритою упаковкою. За 8 годин зарядки ледве дійшла до 60% і швидко розряджається - заряд падає навіть коли користуєшся телефоном який на зарядці. Прислали або брак або давно вживану батарею.

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Товар було надіслано швидко, відповідає основним характеристикам продавця.

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Назарій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Товар не відповідає товару, що на фото.

Достоинства:
    Приїхав доволі швидко
    Недостатки:
    Не такий як на фото
    • Продавец  M Energy

читайте опис товара. ам все написано. не подобаєтья - зробіть повернення.
      Підкажіть а де купляється 99% всіх електронних і не тільки товарів?

• Дмитрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Акамулятор рабочий,ещё и провод для зарядки положили что было приятным бонусом

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Купував акумулятор мамі бо старий не тримав заряду. Акумулятор прийшов запакований та в ідеальному стані. В подарунок поклали кабель для зарядки. Товаром задоволений

Достоинства:
    Якість, ціна, кабель у подарунок

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Дякую ! Дуже приємно , що додали до акумулятору ще и подарунок шнур для зарядки!!! Рекомендую!!!! Заказ прийшов дуже швидко!!!

• Ксенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Аккумулятор пришёл в хорошем состоянии, даже кабель положили в подарок)

Достоинства:
    Цена/качество

• Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Відправили швидко. Приємні співробітники в розмові по телефону. Було приємно отримати додатково в упаковці ще шнурок зарядки до телефону. Дякую!

Достоинства:
    Швидко, гарна якість, приємний бонус"подарунок"
    Недостатки:
    Поки що не знайшов
    • Продавец  M Energy

• Саша Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Неберите в етом магазине подделка виключалась при 53 % хоть и наклеена наклейка original впрочем я не первий у кого так попало взял в другом магазине Qualiti реплику но телефон перестал виключатся и розряжается как положено до 0%

Достоинства:
    Недостатки:
    Жаль што суют фуфло што же они не видят одзивов!
    • Продавец  M Energy

із 464 амовлень даного товару на даному маркетплейсі відгуки залишили лише 19. Як думаєте, чому інші 445покупців нічого не написали у відгуку? Тому що, коли все ок, то відгуки ніхто не пише. Майте це наувазі наступного разу коли будуте читати відгуки про якийсь товар.
      В даному випадку схоже що вам попався брак. Таке іноді буває. Звернулися б до нас в приватні повідомлення - зробили б Вам заміну за рахунок магазина. Дякуємо за відгук і ваші рекомендації

• Продавец  M Energy

І так, з останньої партії бачимо що трохи більше звернень по браку в даній моделі, ми вже відправили цю партію назад постачальнику.

Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

В выключенном состаянии телефон, батарейка наберает 1660ма а родная через 6 лет берет заряда больше,чтобы всем было понятно я хочу чтобы продовец возместил мне все затраты включая доставку и пересылку товара

Достоинства:
    Недостатки:
    Наберает емкасть 55% и тухнет неожиданно гдето на 43-41%.
    • Продавец  M Energy

ок може бути таке що це брак товара, ми це не виключали з самого початку. Є така можливість. . Ми шахраї через це? Ми вас обманули? ви дійсно так вважаєте? ви звинувачуєте нас в кримінальному злочині згідку КК України. І після цього ви просите нас Вам щось компенувати? Ви маєте право зробити повернення товара згідно закона. Ми вам його запропонували зробити з самого початку.

• Продавец  M Energy

1. 1650 mah це при 5 вольтах. при 3,7 вольтах це буде 2229маг
      2. вам вже гроші повернули.
      3. Ваш тестер показує скільки заряду взяла батарея ЧЕРЕЗ ТЕЛЕФОН. якщо несправність в телефоні то вам тестер нічого не дасть, він покаже вам лише що телефон зарядив батараю на якусь ємність. і то приблизно.
      4. Тому, навіть це не гарантує що проблема саме в батареї. А лише перевірка в майстерні, або встановлення третьої батарї щоб взагалі виключити таку можливість.

• Руслан К***

Дякую! кошти повернули всі,включено доставки и пересилання

Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

в заявленных 3100ма на самом деле 2000ма,дохнет баторея на 40%,продовец начал искать причины в моем телефоне,проводе,зарядке,совсем этим все впорядке,несоветую покупать .

Достоинства:
    Не обнаружил
    Недостатки:
    Емкасть ненаберает,вырубаеться на 40%
    • Продавец  M Energy

Продавець не шукає причини. Продавець намагається кожне звернення клієнта розібрати об’єктивно. Продавець не має ніяких надздібностей, тому при зверненні клієнта, задає додаткові уточнюючі питання та враховує всі можливі причини описаних клієнтом симптомів. Після чого намагаєтсья дійти з клієнтом згоди у подальшіх діях для вирішення виникших складностей.
      Клієнт хибно сприйняв щире бажання продавця розібратися в ситуції, за відмову приймати повернення товара. Клієнт може зробити повернення товара згідно закона про захист прав споживачів. Йому в цьому праві не відмовляли.

• Продавец  M Energy

можливий як брак товара так і несправність в самому телефоні.
      В будь якому навіть найкращому класі якості може бути брак, в айфонах буває, в мерседесах буває. Для цього є гарнтія. І вона виконуєтсья. Чекайте поки приймемо товар на склад і повернемо вам кошти.

• Руслан К***

Я вам скинул номер карты, верните мне 413гр вот что просил а вы выкручиваетесь и подгораете,теперь это брак а тогда вы меня посылали в мастерскую проверить телефон, с ним все впорядке

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Батарея просто жахлива - ціна їй 100 гривень, так як якість її - це кошмар, виробник не Китай (PRC), а Бразилія та тримає гірше ніж стара батарея, сідає просто на очах, загалом не рекомендую.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Їх просто маса, написав в відгуку
    • Продавец  M Energy

Рейнтинг дивились? Повертаійте товар

• Руслан К***

Походу они мне впарили туже баторейку что и тебе,машенники,розетка должна гнать их со своей пдощядки.

• Продавец  M Energy

Смішно і, одночасно, лякає те, що Руслан ігнорує всі позитивні відгуки про товар і продавця, а просто через 1 неприємну ситуацію (в причинах якої ще треба розбиратися), готовий просто зарити репутацію людей і залишити без засобів для існування. А багато хто не розуміє чому в Україні важко будувати бізнес.

• Валентин И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Приятно был удивлен при получении товара вложенному подарку - шнуру для зарядки. Спасибо

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    пока нет
  • Валерий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Продавцу спасибо за подарок и качественный аккумулятор.

Достоинства:
    Новый есть новый , все хорошо !

Спасибо за отзыв :)

• Вікторія М***

Все ок!

ок :)

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Работает как нужно, все в порядке

Достоинства:
    Цена

Спасибо:)

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Прийшов запакований, добре тримає заряд

Достоинства:
    Cвою функцію виконує
    Недостатки:
    Не помітили
    • Продавец  M Energy

дякуємо :)

• Володимир С***

Проблема решена

Батарея пришла без защитной плёнки на клемах. Хотя при перезвоне продавца на это акцентировавалось внимание. При установке в телефон и подключении к зарядному устройству оказалось , что батарея пришла полностью розряженой и заряд начался с нуля. Хотя должна быть заряжена минимум на 50%. Разрядилась в разы быстрее старой которой 6 лет. Завтра буду звонить и требовать объяснений

Достоинства:
    Нет. В крайнем случаи я их не обнаружил.
    Недостатки:
    Всё.
    • Продавец  M Energy

кто вам сказал что там обязана быть пленка ? читайте описаное товара. где сказано что она должна был заряжена минимум на 50%? что это за ваши домыслы, выданные за факты ?
      делайте возврат товара .

• Олег О***

50% заряду, це оптимальний стан для зберігання батареї. Якщо прийшла розряджена, це означає що батарея довго зберігалася оскільки втратила заряд. Не свіжа )))

• Продавец  M Energy

Це був брак товара, Володимиру замінили товар на новий за рахунок магазина. Це ніяк не пов’язано із часом зберігання

• 19gosha62 В*** Игорь Анатольевич
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

В чем причина,что в состоянии покоя при зарядке очень греется?

Достоинства:
    Заряжается довольно быстро.
    Недостатки:
    Очень сильно греется.
    • Продавец  M Energy

Добрый день. Причина может быть в зарядном устройстве, в самом телефоне и в батарее. Рекомендуем обратиться в мастерскую. Если подтвердится что это именно брак АКБ то замен брака за счет магазина. Кстати Ваша оценка здесь навсегда, даже если причина не в батарее

• 19gosha62 В*** Игорь Анатольевич

Греться начал только при использовании этой новой батареи.

• Продавец  M Energy

• Арина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Товар пришёл в срок, всё работает

Арина, спасибо за отзыв

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Трохи затримали,але батарея працює прекрасно!!!

Достоинства:
    Акумулятор -звір!тримає зарядку до останнього

Лилия, спасибо за отзыв

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Доставили быстро. Батарея упакована, новая. Дополнительно прислали USB кабель. Спасибо продавцу, осталась довольна!

Достоинства:
    Хорошо держит заряд

Татьяна, спасибо и Вам

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Доставили вчасно , але : батарея прийшла без захистної плівки , таке враження , що вона б/в , товарний чек відсутній , батарея слабо тримає заряд , до М Enerdgy додзвонитись неможливо , працюе автовідповідач , покупкою вкрай невдоволений . Не рекомендую купувати товар в М Enerdgy.

Достоинства:
    Швидка відповідь і швидка доставка.
    Недостатки:
    Гроші на вітер.
    • Продавец  M Energy

Шановний Володимире, для зв'язку Вам потрібно було написати нам повідомлення через кабінет. На товар є гарантія. Ми зателефонуємо для уточнення деталей. Плівка там бути не повинна обов'язково, а лише може бути, а може і не бути. Уважно читайте опис товара.

• Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Ночью заказал. в 9-00 утром уже перезвонил менеджер,- уточнил соответствие аккумулятора и телефона. На следующий день уже забрал на новой почте. С осторожностью включил в телефон.... Зарядил до 100%..... Ну... Сутки звонил, играл в игры, WIFI, Viber и т.д. Хватило на 30 часов. Супер! Уже прошло 3 цикла зарядки. Всё стабильно. Спасибо продавцу. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошо держит заряд.
    • Продавец  M Energy

Андрей, спасибо за отзыв :)

• Валентина У***

Працює нормально.
    + Отримала додаткова USB кабель, дякую!

Дякуємо ! :)

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

В придачу положили USB кабель, мелочь - но приятно.

Достоинства:
    Работает
    • Продавец  M Energy

Спасибо за отзыв

• Александр К***
    Продавец: M Energy

пришел быстро,положили USB кабель

Достоинства:
    положили USB кабель