Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумулятор для Samsung J5, J3, J500h, J310h, J320h, G530, G531, G532, J5-2015, J3-2015-2016 (EB-BG530CBE, EB-BG531CBE) [HC]

на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца KrokoDeal
  • Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Вітаю, аккум EB-BG530BBE підійшов для Самсунг J320H, став як рідній! Подивлюсь, як буде тримати заряд.
    Дякую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки немає
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Спустя пару месяцев эксплуатации, батарея перестала работать вообще и вздулась, даже задняя крышка телефона не закрывается. Не рекомендую

• Продавец  KrokoDeal

Шкода що виникли складнощі, але не поспішайте робити висновки. причина описаних симптомів може бути як в АКБ так і в інших деталях телефона (контролер, інші схеми і вузли, гніздо і навіть ПЗ), а також ЗП і кабель. Рекомендуємо в першу чергу звернутися за консультацією в майстерню, якщо цього не робили ПЕРЕД замовленням запчастини. Тоді можна буде робити якісь більш-менш релевантні припущення. дякуєм за відгук

• Храпов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Просто жах! Батарея тримає заряд 2-3години в сплячому режимі, в активному режимі 30хвилин і нічого не допомагає, ні заряджання в декілька циклів, ні зміна блока живлення. Схоже що розпродають старі багаторічної давнини неліквіди. Цю батарею викинув і поставив в телефон стару. Не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Розряджається за 30хв
    • Продавец  KrokoDeal

Всі батареї нові.

• Юрій Х***

Все підійшло.

Достоинства:
    Чудовий товар
  • Наталья О***

Все супер підійшло

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Пришло быстро, всё подошло и работает.

Не в адрес продавца, а по поводу Новой Почты. Продавец озвучил цену доставки - 80 с чем-то гривен, прихожу на Новую Почту, - доставка более ста. Жаль, что другого способа доставки в мой район пока нету, цена за пересылку просто конская, - в половину стоимости товара, хотя весит он всего ничего.

Достоинства:
    Несколько дней работает, полёт нормальный
    Недостатки:
    Цена за доставку
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сарвіс на сторінці Вашого замовлення :)

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

70% показує зарядку і виключається.....

• Продавец  M Energy

хто показує? в товарі немає індикатора заряда

• Людмила М***

Все ок

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук, були б вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замолвлення :)

• Анатолій К***

Всё Ок!!!)

ok

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Батарейка тримає заряд до 45 процентів і телефон вимикається.

Недостатки:
    Не тримає заряд.
    • Продавец  M Energy

Зверніть увагу що телефон вже дуже не новий і його термін експлуатації сплив. гарнтія на апарат закінчилася. Гарантія виробника закінчилася, а це значить що в будь який момент можуть вийти з ладу будь які детаілі. в тому числі і акумулятор. тому перед тим як робити висновки про роботу акумулятора, варто спочатку провести діагностику пристроя і виявити причини описаних сисмптомів, які можуть бути спричинені як акумулятором так і іншими деталями телефона. дякуємо за відгук

• Олена Я***

Все чудово працює. Доставили швидко

• Олег Т***

Все чудово, працює ідеально

Достоинства:
    Працює ідеально, в коплекті поклали ще швидкісний провід
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Виталий Д***

Всё хорошоо работет

Достоинства:
    Не дорого
    • Продавец  M Energy

• Мар'яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Надіслали все швидко, відповідно до опису, + шнур для зарядки у подарунок

• Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Акумулятор тримає заряд добре, відправили швидко! Дякую!

• Стремилова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Доставили дуже швидко!Все працює.У подарунок дали ще кабель USB.
    Дякую,дуже приємно

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Купив незважаючи на деякі погані відгуки. В цілому ніби тримає, але ще тестуватиму. Але дякую продавцю за швидку доставку і дякую за подаруночок у вигляді дроту мікро usb. Приємно здивований)

Достоинства:
    Існує
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  M Energy

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Батарея почти не держит заряд, телефон постоянно заряжаю, почти не эксплуатируя его ((

• Александр М***

тоже самое

• Рудольф И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Оставил про запас...мпло ли что нынче слкчится может

Достоинства:
    Зарядился полностью ..оставил про зарас
    Недостатки:
    Не знаю
    • Продавец  M Energy

Зберігати рекомендуємо приблизно у стані заряду 50-60%

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Спасибо большое,заменили нам не рабочую батарею ,все очень быстро продавец связался с нами ,вчера получила новую батарею,все работает, спасибо большое.

Достоинства:
    Внимательные продавцы
    • Продавец  M Energy

Анна, спасибо за отзыв. Рады, что вопрос удалось оперативно решить и спасибо за понимание

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Купила батарею на Самсунг ,оплата наложенным платежом,но батарея не рабочая оказалось ,как доходит до 50%телефон отключается ,Уважайте своих покупателей не надо их обманывать .

Достоинства:
    Недостатки:
    Много.
    • Продавец  M Energy

Анна, в товаре встречается брак. такое может быть. Есть гарантия. Также имеете возможность произвести возврат. Также учтите, что неисправность может присутствовать и в самом телефоне, гнезде, или в зарядном устройстве, из-за которой могут быть совершенно различные симптомы