- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DSW Systems. Цвет: Black
Добре
- Дмитрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
На разных устройствах показывает разные амперы. На всяких сяоми и павер банках всё ок 1.9 ампер заливает, а вот самсунг м32 не подружился с ним, заливает всего 0.5А и телефон ругается "проверьте правильность подключения зарядки".
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
За півтора місяці відламалася частина, яку підключаю до телефона. Вилка справна, USB поганий
- СвІдерський Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Купив цю дешеву "зарядку" дитині, через два тижні кабель зламався, блок живлення ще поки працює, поки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Всё хорошо, работает.
- СтепановичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Перше враження позитивне, заряджає нормально, тест провести нічим, але думаю що заявленим характеристикам відповідає.
- Достоинства:
- Із категорії дешево і сердито.
- Недостатки:
- Час покаже.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Дуже повільно заряджає телефон чи планшет. Якщо користуватися таким зарядним пристроєм то актуально лише ставити на ніч на зарядку гаджета
- Недостатки:
- Повільне заряджання пристроїв
- Продавец RockStar
Доброго дня,
Дякуємо за Ваш відгук. Ми шкодуємо, що Ви зіткнулися з проблемою повільної зарядки при використанні нашого зарядного пристрою.
Важливо зазначити, що швидкість зарядки може залежати від ряду факторів, включаючи потужність зарядного пристрою, якість кабелю, а також саму модель телефону або планшету. Деякі більш потужні пристрої можуть потребувати більшої потужності для швидкої зарядки.
Ми б хотіли допомогти Вам вирішити цю проблему. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки, і ми допоможемо Вам провести вирішення цього питання.
- Кристина С***Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Пришел один блок без кабеля. Так и доверяй таким продаванам
- Продавец thm
Вибачте за незручності! Кабель надішлемо Вам додатково