- Валерій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: White
Легко змінити, якісні амбюшури. Не оригінальні, це помітно, але якісні і зручні. На свою ціну - 10/10
- Достоинства:
- Гарний матеріал, зручні
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: White
За свої кошти гарні амбушури. Відрізняються по якості матеріалу від оригіналу, але на то це і не оригінал.
Використовував як змінні для спорт залу, цілком задоволений- Достоинства:
- Підійшли ідеально
- Продавец sMall
Доброго дня, Ростиславе!
Дякуємо за ваш відгук. Радий, що амбушури підійшли ідеально та добре себе показали під час тренувань. Хоч вони й не оригінальні, ми прагнемо, щоб продукція була комфортною та доступною за ціною.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: White
Ідеально підійшли, нічим не відрізняються від оригіналу, брала до зелених airpods, навіть гармонійніше виглядає ніж оригінальний колір
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Dark Grey
Не рекомендую на оригінальні айерподси
- Достоинства:
- Підходять норм
- Недостатки:
- Не гасять магнітного поля від навушниківчи типу того, писк під час користування - як наслідок. Наче мікрофон біля колонки юзати
- Продавец sMall
Доброго дня, Євгене!
Дякуємо за ваш відгук. Амбушури New Bee NB-AF05 не є оригінальними накладками Apple, тому деякі особливості звучання або взаємодії з навушниками можуть відрізнятися. Водночас вони забезпечують комфорт і доступну ціну для заміни амбушур.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Dark Grey
Все ок, дякую.
- Достоинства:
- Присутні
- Недостатки:
- Відсутні.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Dark Grey
Приїхали швидко, упаковка у нормі, мають ганчірочку у комплекті.
Примагнічуються як рідні. виглядають непогано.
Але при цьому звук дуже помітно змінюється, у гіршу сторону. Забиваються частоти і навушники починають звучати дуже дешево.
Я б сказав, що це не критично, але для Airpods Max це невигідне рішення, бо навряд чи їх купують щоб мати компроміси зі звуком.
Тому раджу лише якщо вам потрібен функційний товар і звук вам чомусь не важливий.- Достоинства:
- Виглядають нормально, функціональні.
- Недостатки:
- Псують звук.
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Dark Grey
Відрізняться від оригінала матеріалом, можливо навіть трошки не герметичні.
Зручні і не пітніють вуха при довгому носінні десь 5+ годин.- Достоинства:
- зручні, не пітніють вуха, мягкі
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Dark Grey
Дуже задоволенний товаром! З орігінальними амбушурами у мене дужа часто пітніють вуха, а з цими ні. Рекомендую
- Достоинства:
- Вуха не пітніють
- Недостатки:
- Не має