Отзывы покупателей о Детский графический LCD планшет доска для рисования и записей 10" + стилус розовый (50300102233)
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Красный
Цікавий планшет, дитині сподобався. Все працює. Зручно писати чи малювати стилусом. Рекомендую як подарунок на ноаорічні свята
- Продавец TORI
Доброго дня, Віталій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый
Планшет гарної якості! Діти задоволені!
- Достоинства:
- Все працює!!!
- Продавец TORI
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Чудова річ за помірну ціну, дитина задоволена.
- Продавец TORI
Доброго дня, Денис. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Красный
Дитині сподобався
- Продавец TORI
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Валерія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий
Гарний планшет, доставили дуже швидко. Дитина задоволена, дуже подобається малювати.
- Достоинства:
- Ціна, колір.
- Продавец TORI
Доброго дня, Валерія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Планшет приобрел для внучки. Она в Германии сильно переживал что не успеют доставить. Доставили в пред последний день перед отъездом знакомых в Германию. Внучка рисует много очень много и всю бумагу на рисунки. Рекомендую как детям так и взрослым для записей и рисунков ( даже если повесить на холодильник то ежедневные записи для всех)
- Достоинства:
- Для ребенка любящего рисовать самое нужное.
- Недостатки:
- Не очень хорошо логистика. Не понятно когда будет доставка.
- Продавец TORI
Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
Логістику покращимо. Дякуємо, що вказали нам на цей момент.
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Хороша іграшка, постійно беремо з собою в дорогу. Уже 4 місяці, як придбали, не набридає. Рекомендую!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Брала на подарунок. Після оформлення замовлення зі мною зв'язався менеджер та в той же день відправили посилку.
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Все ок, ціна якість норм, дитя задоволене. Для початкового варіанту саме те.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Незнайшов
- Продавец TORI
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Планшет працює. Товаром задоволена. Доставили швидко.
- Продавец TORI
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Гарний
- Продавец TORI
Доброго дня, Валентино. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Гарний планшет. Все добре
- Продавец TORI
Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Гарний планшет. Дитина задоволена
- Продавец TORI
Доброго дня, Юрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Все окей
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Чудово) намалював - очистив - знову намалював.
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец TORI
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Арина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый
Замовлення прийшло швидко, планшет відповідає своїм характеристикам, дуже адекватна ціна, дитина задоволена
- Продавец TORI
Доброго дня, Аріно. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Сенькина О***Продавец: TORI. Цвет: Розовый
Все працює, гарний планшет, діти з задоволенням граються
- Продавец TORI
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий
Супер!
- Продавец TORI
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый
Гарний планшет. Все працює. Діти з задоволенням малюють.
- Продавец TORI
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Альбіна О***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
Чудовий планшет
- Продавец TORI
Доброго дня, Альбіна. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Красный
Дочке планшет нравится
- Продавец TORI
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Красный
Все чудово
- Продавец TORI
Доброго дня, Тетяно. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Єрмак І***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый
Товар відповідає опису. Дитині сподобався.
- Достоинства:
- Працює добре
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый
Дуже корисна і якісна річ, малий в захваті! Усім раджу
- Достоинства:
- Для розвитку саме те!
- Продавец TORI
Доброго дня, Дмитро. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый
Малому очень понравился
- Продавец TORI
Доброго дня, Василь. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Самохвал Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий
Отримали вчасно, товар влаштовує
- Продавец TORI
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый
Класний планшет, за свої гроші топ. Приходить в гарному картонному пакуванні, можна на подарунок.
- Достоинства:
- Великий екран
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец TORI
Доброго дня, Маргарита. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый
Товар відповідає опису. Дитині дуже сподобалось
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Продавец TORI
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый
Гарний планшет, дітям дуже подобається!!!
- Продавец TORI
Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый
Гарний планшет дитині сподобался!
Рекомендую.- Продавец TORI
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный
- Продавец TORI
Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину.
- Данило Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый
Діти задоволені
- Продавец TORI
Доброго дня, Данило. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый
Товаром задоволені, він коштує своїх грошей
- Продавец TORI
Доброго дня, Оксана. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Красный
Все добре, працює, дитині подобається, часто бере в руки, що не можна сказати про всі іграшки.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- не побачили
- Продавец TORI
Доброго дня, Ігор. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый
Гарний планшет
- Продавец TORI
Доброго дня, Євгеній. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.