Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Детский графический LCD планшет доска для рисования и записей 10" + стилус розовый (50300102233)

Код :  388192125
Оценка пользователей 4.8/5
  • Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Красный

Цікавий планшет, дитині сподобався. Все працює. Зручно писати чи малювати стилусом. Рекомендую як подарунок на ноаорічні свята

• Продавец  TORI

Доброго дня, Віталій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Светлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый

Планшет гарної якості! Діти задоволені!

Достоинства:
    Все працює!!!
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Денис Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Чудова річ за помірну ціну, дитина задоволена.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Денис. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олександр К***

Дитині сподобався

• Продавец  TORI

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Валерія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий

Гарний планшет, доставили дуже швидко. Дитина задоволена, дуже подобається малювати.

Достоинства:
    Ціна, колір.
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Валерія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Планшет приобрел для внучки. Она в Германии сильно переживал что не успеют доставить. Доставили в пред последний день перед отъездом знакомых в Германию. Внучка рисует много очень много и всю бумагу на рисунки. Рекомендую как детям так и взрослым для записей и рисунков ( даже если повесить на холодильник то ежедневные записи для всех)

Достоинства:
    Для ребенка любящего рисовать самое нужное.
    Недостатки:
    Не очень хорошо логистика. Не понятно когда будет доставка.
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
      Логістику покращимо. Дякуємо, що вказали нам на цей момент.

• Марина І***
    • Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Хороша іграшка, постійно беремо з собою в дорогу. Уже 4 місяці, як придбали, не набридає. Рекомендую!

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Брала на подарунок. Після оформлення замовлення зі мною зв'язався менеджер та в той же день відправили посилку.

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Все ок, ціна якість норм, дитя задоволене. Для початкового варіанту саме те.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Незнайшов
    • Продавец  TORI

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Планшет працює. Товаром задоволена. Доставили швидко.

• Продавец  TORI

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Валентина П***

Гарний

• Продавец  TORI

Доброго дня, Валентино. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Сергей Я***

Гарний планшет. Все добре

• Продавец  TORI

Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юрій

Гарний планшет. Дитина задоволена

• Продавец  TORI

Доброго дня, Юрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Сергій

Все окей

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Чудово) намалював - очистив - знову намалював.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Арина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый

Замовлення прийшло швидко, планшет відповідає своїм характеристикам, дуже адекватна ціна, дитина задоволена

• Продавец  TORI

Доброго дня, Аріно. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Сенькина О***
    Продавец: TORI. Цвет: Розовый

Все працює, гарний планшет, діти з задоволенням граються

• Продавец  TORI

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юлия Б***

Супер!

• Продавец  TORI

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый

Гарний планшет. Все працює. Діти з задоволенням малюють.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Альбіна О***

Чудовий планшет

• Продавец  TORI

Доброго дня, Альбіна. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Светлана П***

Дочке планшет нравится

• Продавец  TORI

Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Таня К***

Все чудово

• Продавец  TORI

Доброго дня, Тетяно. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Єрмак І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый

Товар відповідає опису. Дитині сподобався.

Достоинства:
    Працює добре

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый

Дуже корисна і якісна річ, малий в захваті! Усім раджу

Достоинства:
    Для розвитку саме те!
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Дмитро. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Василь К***

Малому очень понравился

• Продавец  TORI

Доброго дня, Василь. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Самохвал Н***

Отримали вчасно, товар влаштовує

• Продавец  TORI

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый

Класний планшет, за свої гроші топ. Приходить в гарному картонному пакуванні, можна на подарунок.

Достоинства:
    Великий екран
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Маргарита. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый

Товар відповідає опису. Дитині дуже сподобалось

Достоинства:
    Гарна ціна
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый

Гарний планшет, дітям дуже подобається!!!

• Продавец  TORI

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый

Гарний планшет дитині сподобался!
    Рекомендую.

• Продавец  TORI

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Вікторія К***
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину.

• Данило Л***

Діти задоволені

• Продавец  TORI

Доброго дня, Данило. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Зеленый

Товаром задоволені, він коштує своїх грошей

• Продавец  TORI

Доброго дня, Оксана. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Красный

Все добре, працює, дитині подобається, часто бере в руки, що не можна сказати про всі іграшки.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    не побачили
    • Продавец  TORI

Доброго дня, Ігор. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Евгений

Гарний планшет

• Продавец  TORI

Доброго дня, Євгеній. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.