Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сковорода с крышкой A-PLUS 28 см (1725)

Оценка пользователей 2.82/5
  • Отзывы про товар продавца MIRON
  • Дима Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26

Це дуже не добрий товар. Ні кому не рекомендую. Все пристає, навіть не можна хліб піджарити, все пристає. Жахлива якість. Не беріть ніколи !!!!!!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Все що можуть бути
    • Продавец  MIRON

Прикро, що виникла данна сиутація! По вашому зверненню надали відповідь в чатах. Товар відповідає дійсності та хорошої якості

• Лора С***

Все супер

• Лора С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 28

Сковорода не погана але упакування її хренове бо приїхала вся погнута і скривлена тож попереджайте щоб акуратніше вели себе з товаром

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 22

Інформація на сайті Розетки не відповіає реалії. На сайті матеріал сковороди "нержавіюча сталь", а в реаліі - алюміній.

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 24

Получила товар,прийшов дуже бистро.
    Хотіла повернути,але вирішила оставити,спробувати.
    Причина:
    в характеристиці було написано що матеріал сковорідки-нержавіюча сталь,по факту на єтикетці- алюміній
    Пишіть правдиву інформацію!

Достоинства:
    Дизайн й колір
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 28

Сковорідка прийшла повнота, не рівної форми

• Максим С***

Проблема решена

Гвинтика від кришки немає, або не поклали, або погано упакували і він випав десь при доставці. Тепер кришку від сковорідки неможливо використовувати, треба десь бігати по базару шукати підходящій (а часу на це під час війни не дуже багато).
    Тому прийдеться тупо викинути кришку.

Достоинства:
    Сковорідка, жарить
    Недостатки:
    Кришку можна просто викинути, зря переплачував. Магазину треба краще слідкувати за деталями, або за упаковкою маленьких деталей.
  • Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 24

Класна сковорідка - легка, досить високі бортики для середньої сковорідки, мінімум масла, нічого не пригорає - якісне покриття.

Достоинства:
    не пригорає, зручна форма
  • Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26

отправили не черного, а какого-то не красивого коричневого цвета хотя его даже на фото нет.

Недостатки:
    отправили не черного, а какого-то не красивого коричневого цвета
  • Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 22

После покупки пользовался 2 раза. Как для на чала - то мы все в начале всегда очень хорошие и пушистые. Нужно пожить подольше, выясниться побольше.

Достоинства:
    Цена, размер, покрытие
    Недостатки:
    Лёгкая для самообороны.
  • katrin1121
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26

Нужна была недорогая сковорода срочно. Хотела попробовать мраморную, а получила тонкую кривую алюминьку. Оставила, т.к. всё равно пригодится. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    Пока не пригорает
    Недостатки:
    Кривая (сделана ногами). Материал корпуса АЛЮМИНИЙ!
    • MIRON

Сковорода имеет мраморное покрытие, многие клиенты очень довольны качеством и и ценой

• Григорів А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 24

Заплатив за доставку майже 80грн, тому що відправнику було ліньки нормально упакувати товар, і НП запхала його у таку кількість картону, що я подумав що мені не одна сковорідка прийшла а цілий кухонний набір! Ще й до того ж, прийшла з дефектом на кришці, хто мені за це повинен гроші компенсувати я не знаю...

• Валентина M***

Вы оплачиваете за доставку не нам, а транспортной компании по их тарифам. Упаковкой занимаются сотрудники Новой почты. Если товар не соответственно упакован, то на Новой почте такой товар для отправки не принимают. Также, если Вы увидили, что товар приехал поврежден, то нужно было отказатся от посылки. Ведь товар перед отправкой на складе проверяют и повредить его могли только при транспортировки.

• Григорів А***

Ви ж Відправник! Ви зацікавлені в тому щоб посилка дійшла до одержувача в цілістності, це ж ваша репутація як "магазину''!
      А ви намагаєтесь вину на інших перенести! Не НП, винна а Ви! бо якщо їм не сказати (попросити) добре впакувати товар то вони й упакують його як зазвичай...А якщо просто, прийти й принести товар щоб пошвидше відправили - то такий і результат...

• Юлия Е***
    Продавец: MIRON. Диаметр: 22

Подскажите какая толщина дна сковороды ?

• MIRON

Добрый день, производитель не указывает.

• Людмила Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VBP. Диаметр: 22

Я забрала сковородку, но возмущена недостоверной информацией на сайте. В характеристиках указана, что она из нержавеющей стали, а приехала алюминиевая.

Недостатки:
    Из алюминия, а не нержавейки
    • Продавец  VBP

Проблему було вирішено
      Характеристики товару змінено