Отзывы покупателей о Подушка Dormeo Злата анатомічна 50х70х13 см (7630034190090)

• Отзывы про товар продавца Mr. Joe
  • Лаптєва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe

Мені підходить

Достоинства:
    Міцний сон, зранку не болить шия.
  • Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Хорошая подушка, соответствует описанию. Прошли головные боли. Спасибо.

Достоинства:
    Качество.
    Недостатки:
    Нужно привыкнуть.
  • Наталія

Чудова і зручна

Достоинства:
    Можна регулювати висоту
    Недостатки:

Наталія, дякуємо за відгук!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Почитала відгуки на сайті Dormeo, що подушка дуже хороша, тому вирішила придбати. Третя ніч на цій подушці - це просто жах.
    Частина, де валік , дуже тверда. Коли лежиш на цій подушці таке враження, що під шиєю каміння. Друга частина та що більша висока і жорстка. Зранку прокидаєшся не відпочившим і як наслідок головна біль гарантована на цілий день. Наповнювач не виймається. Я дуже розчарована. Написала відгук на оф.сайті, але його так і не опублікували. Вчора жінка написала негативний відгук на оф.сайті Dormeo про цю подушку, а його видалили. Не раджу. Не купуйте цю подушку!

Достоинства:
    Робота магазину на висоті
    Недостатки:
    дуже жорстка

Шановна Ірина,

Переваги нової анатомічної подушки можна відчути і оцінити після певного часу звикання.
      Анатомічна подушка створена для того, щоб забезпечити належну підтримку голові та шиї.
      Менша, але більш жорстка і висока частина подушки, забезпечує оптимальну підтримку шиї і зони плечей під час сну на боку та спині.
      Широка частина подушки - більш м’яка та низька, забезпечує комфорт голові і призначена для сну на животі.
      Ми розуміємо, що кожна людина особлива і має певні уподобання. Можливо, Ви ще не звикли до анатомічної подушки і треба більше часу, можливо Вам більше підходить саме класична подушка.

Проте, ми дякуємо Вам за відгук.

• Наталья Ч***

Полностью согласна, сначала не смогла связать боль в шее с подушкой,спала две недели,пока плечи уже не стали деревянные,а боль в шее просто ужасной, начались головные боли и головокружения,не пойму,кому на ней комфортно,за такие произведения надо в суд подавать,не рекомендую категорически, здесь дело не в потраченных деньгах,а в здоровье.

• Анастасія
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Звикла за пару днів до форми.
    До використання турбували головні болі, зараз голова менше болить.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Треба звикнути

Анастасія, дякуємо за відгук!

• Сергій
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

На вигляд подушка якісна, попри те, неймовірно НЕ зручна!
    Менша частина занадто жорстка, відчуття ніби шия розташована на колоді...
    Більш широка частина не призначена для комфортного розміщення голови - висока та надмірно пружна.

Достоинства:
    Немає!
    Недостатки:
    НАЖАЛЬ СУЦІЛЬНИЙ НЕДОЛІК

Доброго дня, Сергій. Прикро, що Вам не підійшла анатомічна подушка. Дякуємо за відгук.