Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гідрофільна олія-гель Joko Blend Hydrophilic Cleansing Oil-Gel 200 мл (4823109400658)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Ніжна, легка текстура та дуже приємний аромат! Олія чудово розчиняє макіяж, спф і очищає шкіру, не залишаючи жирної плівки, чудово доглядає мою шкіру

• Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Вона легко видаляє макіяж і забруднення, залишаючи шкіру чистою і зволоженою. Олія-гель має ніжну текстуру, яка приємно лягає на шкіру. Після використання шкіра не відчуває стягнутості, а навпаки — м’яка і зволожена

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Мій улюблений засіб. Добре змиває макіяж, навіть водостійкий. Класна консистенція і смачний запах. Користуюсь вже два роки.
    Результат на

• Елизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

За свої кошти гарний вибір, справляється зі своєю задачею на 100% , некомедогенний засіб , придбала все 2-гу банку . Дякую продавцю )

Достоинства:
    Гарно змиває макіяж, приємний запах та текстура
  • Олена Т***

• Юлия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Получила быстро заказ . Но по консистенции это не масло гидрофильное а какой то крем

• Карина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Достойна гідрофільна олія. Не забиває пори. Сміливо можна брати для сухої, вікової та нормальної типів шкіри. Натуральний склад, приємна текстура і аромат, зручне упакування. Гарно змиває денний макіяж. Варто зазначити, що це етап демакіяжу і щоб нейтралізувати олійку, раджу не забувати про другий етап - очищення шкіри обличчя гелем/пінкою для вмивання.

Достоинства:
    Ніжна текстура, дієва гідрофільна олія
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

У порівнянні з гелями для вмивання, гідрофільна олія мені найкраща для очищення, бо після неї немає відчуття стягнутості та сухості шкіри. Раніше користувалась гелями, багато з них сушили. Олія навпаки окрім очищення ще добре пом'якшує шкіру, навіть не хочется щось наносити на неї ще. Аромат мені схожий на свіжий кавунчик. Добре очищає обличчя та прибирає залишки макіяжу.

Достоинства:
    М'яке очищення, аромат
  • Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

шукала оптимальний засіб щоб класно прибирав макіяж з обличчя, та у той самій час не робив шкіру жирною через масла. Тут вважаю ідеальне поєднання, після використання шкіра достатньо зволожена, добре очищена, але при цьому не перенавантажена.
    та ще як плюс дуже класний запах, що приємно підчас нанесення та масажування обличчя.

Достоинства:
    добре прибирає макіяж, приємна текстура, класний запах
  • Вік Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Це must-have для зняття макіяжу. Моя улюблена

• Ищенко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Це просто любов! Це масло справляється зі своєю роботою на всі 100%! Якісно змиває косметику

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Будь ласка змініть зображення товару, адже в дійсності він має іншу ємність та зовнішній вигляд!

• Марина Р***

Гарна олія

• Мария Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Не підходить для шкіри з акне через масла у складі. Принаймні мені не дуже підійшла.

Достоинства:
    Гарно знімає макіяж, приємно пахне.
    Недостатки:
    Недостатньо піниться. Забагато різних масел.
    • Елена Д***

Воно і не має пінитись, взагалі. Гідрофільна олія відноситься до одного із ступенів очищення шкіри, це ціла філософія по догляду. Воно наноситься на суху шкіру обличчя, сухими руками. Легкими масажними рухами наноситься і змивається водою. Після чого обов'язково вмиватися пінкою/гелем для вмивання. Його задача змити все з обличчя що "розчиняється" маслом і тяжко змивається звичайними засобами (BB крем наприклад).
      Тож сподіваюсь після зміни способа користування ви змінете і своє ставлення до продукту)

• Надежда Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дуже сподобалось. Шкіра доглянута та приємна на дотик. Дякую Розетці за швидку доставку.

Достоинства:
    приємнй запах
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Не зрозуміла я цього засобу. Поєднано дві форми: олія та гель, але вони застосовуються по різному. Олія наноситься на сухе обличчя, а гель - на вологе. Виходить що обидві форми засобу не працюють як треба. Марне придбання(

• Валерія Ш***
    Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Класний засіб для зняття макіяжу. Змиває стійкий тональний крем, приємні відчуття від користування. Беру не перший раз вже.

Достоинства:
    Гарно змиває макіяж
  • Вероника Я***
    Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дo этого, ещe ни рaзу не покyпала гидрoфильное масло. Окaзалось, очeнь берeжно снимает макияж, кoжа при этoм не стянутaя, нет сухoсти. Мнe опрeделенно понрaвилось!

Достоинства:
    Уомфортные ощущения после использования
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Светлана
    Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Мне подошло. Отлично снимает макияж, даже стройкую тушь, не сушить кожу. Не резкий аромат, удобно в использовании.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету