- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачна
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перепробовали много разных смесей не подходило был запор, перешли на milupa стул малыша наладился . Заказываем все время, очень довольна)
- Достоинства:
- Все устраивает
- Анастасия Б***
Доброго дня, вибачте, а як ви разбавлять її бо мені не дуже зрозуміло. Дитина чим більша більше потрібності ж. А 1/5 маса тіла і як рахувати
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Только перешли с Нестажена, пока ничего сказать не могу. Ребенок кушает.
А по поводу пены, любая смесь пениться если трясти бутылочку. А вот если положить полотенце на стол, и круговыми движениями мешать, то пены нет вообще. Это я скажу как мама с большим опытом- Достоинства:
- Только узнаем .
- Недостатки:
- Пока нет.
- Ірина Т***
А какает нормально???? А то мы на нестожене то плохо раз в 2-3 дня
Интересно как у вас ???
Буду благодарна за ответ - Ирина
Тоже интересно , мы сейчас на нестожене , запоры жуткие , хотим переходить на милупу, напишите пожалуйста как у вас со стулом все хорошо ?
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволені
- Достоинства:
- Налагодився стул
- Зоряна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна суміш. Дитина від народження з нею. Дуже добре набирає вагу.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудова суміш. Дитина добре ходить в туалет. Були проблеми з цим. Перейшли від нан на неї. Перепробували дуже багато сумішей. Від дорогих і до бюджетних. Нічого не підходило. А ця підійшла. Хороший склад. Хороша ціна.
- Достоинства:
- Склад,ціна,кількість ( є велика упаковка)
- Недостатки:
- Дуже піниться.
- Надежда Г***
Спробуйте не колотити, а розмішувати за годинниковою стрілкою, у мене так не піниться
- Таня Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная смесь, кушаем с удовольствием
- Достоинства:
- Ходим в туалет отлично
- Недостатки:
- Иногда болит животик
- Віолетта В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна суміш, малечі подобається, гарна набираємо, так що й мама рада.
- альбіна б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка
- Достоинства:
- Дитині подобається
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная смесь. Перешли на неё с хуманы. Малыш разницы и не заметил. Только колики не так мучают теперь. Заказали 5 упаковок. Сроки хорошие.
- Достоинства:
- Малыш доволен.
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день, заказываю часто смесь, приходит быстро на точку выдачи
- Достоинства:
- Хорошая смесь, ребёнку подошла. Иногда на неё бывает акция.
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш визвала у дитини алергічну реакцію. Дуже солодка.
- Недостатки:
- Алергія
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, замовила суміш через пакунок малюка, досі не відправили, розумію що такий час, але ж можна було якось повідомити, мали були відправити ще 26.02. поверніть тоді кошти
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Мар'ян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упаковка ціла, термін придатності гарний
- Достоинства:
- Ціна та якість
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывала 4 упаковки, сроки замечательные. Буду ещё заказывать.
- Достоинства:
- Хорошие сроки
- Недостатки:
- Не нашла
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш хороша
- Недостатки:
- Мали відправити 10.02.2022
Сьогодні вже 12.02.2022
І вона ще комплектується
І відмінити заказ не можливо!!!!
Поки вона прийде то буде пізно
Завжди заказую ніколи не було проблем.
- Елена
Скорее всего статус не обновился, потому что смогли бы отменить.
А вообще лучше написать в сапорт если еще не приехал заказ.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наша малышка не оценила:(. Хотели перейти с Опти Про, но не будем больше проводить эк перементы остаемся на первоначальной. Побочки никакой, но ела ооооочень не охотно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упаковка и вкус
Дякуємо за Ваше звернення.
Прикро, що вам не сподобалась суміш Milupa.
Варто враховувати, що організм у кожної дитини індивідуальний та має свої індивідуальні потреби, тому перед зміною суміші в першу чергу проконсультуйтесь з вашим лікарем педіатром.
Якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нам не зашла. Пробовали как замену Opti pro. (Дороговато...). Нам без 3х дней 5мес. Берет бутылочку неохотно, тянет порой, порой выталкивает бутылочку. Сама смесь пенится очень и на вкус слаще Опти про. Будем искать другую замену:(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упаковка! Отказ ребенка от смеси.
Дякуємо за Ваше звернення.
Прикро, що вам не сподобалась суміш Milupa.
Варто враховувати, що організм у кожної дитини індивідуальний та має свої індивідуальні потреби, тому в першу чергу проконсультуйтесь з вашим лікарем педіатром. Хотілиб детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
Представник брендуТакож, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
- Анна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самая лучшая каша !!!
суміш наша улюблена
Сроки порадували виготовлення 10 місяця 21 року придатне до 4 місяця 23 року - Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш цілком задовільняє наші потреби, перешли на неї після нутрілона та нестожена (нас висипало від них, особливо від нестожена). Замовляю не перший раз, поки що приходили всі ціленькі, надвюсь так буде й надалі!
- Достоинства:
- Якість-ціна!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша суміш, приємна ціна. Замовляла не одноразово завжди приходить швидко.
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смесь заказываем не впервые, так как нам она подходит
- Достоинства:
- Качество
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая смесь
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Бадальян А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Удобная расфасовка
- Алиса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самая крутая смесь.Я очень довольна.Я мама с большим опытом и разными смесями.Супер качество по супер цене
- Достоинства:
- Соотношение цены и качества
- Евгения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упаковано отлично, даты норм
- Достоинства:
- Пока пробуем
- Недостатки:
- Пока нет
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина їсть з апетитом, гарний стул,не зригує
- Достоинства:
- Ціна, смак,запах
- Недостатки:
- Не помітила
- Оля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая смесь, хорошая цена и качество в соотношении на количество
Ребёнок кушает с рождения- Достоинства:
- Качество, цена, количество
- Недостатки:
- Если болтать вспениваеться, если мешать ложечкой которая в комплекте то нормально все
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за ваше звернення та прихильність до бренду Milupa
Піноутворення є нормальним процесом для молочних сумішей. Даний параметр контролюється фабрикою і завжди знаходиться в рамках встановлених меж.
Через кілька хвилин після приготування суміші піна осідає, а при нахилянні пляшечки піна переходить вгору, так що малюк буде пити суміш без піни.
- Алена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вкус вода с металлом, по сравнению с Нутрилон не качественное
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вкус вода с металлом, ребенок не наедается
Дякуємо за Ваше звернення.
Хотіли б більш детально розібратись у вашому питанні. Тому хочемо запропонувати Вам консультацію наших спеціалістів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
- Анжела Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми їмо цю суміш з народження, алергії немає. Гарно запаковано.
- Достоинства:
- Дитині підходить
- Христина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смесь ребёнку подошла. 1 бал сняла за то что , при взбалтывании образуется много пены, а у ребёнка из за пузырьков воздуха много отрыжек.
- Достоинства:
- Подошла ребенку
- Недостатки:
- Много пены