- Инна С***Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
За такую довольно бюджетную цену обходится такой качественный набор кострюлек разного объёма. Материал качественный и долго прослужит на кухне.
Также большой плюс, что у каждой кострюли есть крышка. Ведь не во всех наборах сейчас есть крышки, а отдельно покупать дороговато. - Єва К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Доволі практичний набір, розміри каструль зручні для маленької родини. Дякую, все задовільняє
Єва, дякуємо за ваш вибір.
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Ківш супер, каструлі теж!
Використовую для соусів та супів.
Комплект чудовий і по якості, і по зручності у використанні)- Представник постачальника
Єлизавето, дякуємо за ваш вибір.
- Дарина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Зручний ківш, каструлі місткі, а ручки не нагріваються. Нержавіюча сталь - великий плюс. У догляді все легко і просто.
Дарино,дякуємо за ваш вибір.
- Ярослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Набір компактний, каструлі різного об’єму підходять для щоденного приготування страв, все влаштовує, дуже дякую
Ярославо, дякуємо за ваш вибір.
- Олена Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Давно хотіла саме цей комплект, дуже зручні та практичні каструлі та ківш. Шикарний посуд. Все зроблено бездоганно.
Дякуємо за ваш вибір)
- Надія Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Набір купувався разом з індукційною плитою, якість найкраща, за 1.5 місяця використання нічого не лопнуло і не тріснуло, і жодних плям не залишається на дні каструль, доглядати дуже легко.
Раджу до покупки, тим паче за таку ціну!- Достоинства:
- Якісний матеріал, товсте дно каструль.
- Татьяна И***Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Дуже люблю цю фірму, лаконічний дизайн, легко миється, завжди виглядає як нова! Довговічний посуд, до покупки рекомендую!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, ручки не нагріваються, має розмітку літражу.
Тетяна, добрий день!
Дякуємо, що обираєте бренд Krauff! Готуйте із задоволенням!
- Анжела С***Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Гарний набір, легко все миється. Товсте дно забезпечує рівномірне та швидке нагрівання. Покупкою задоволена!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Комплект нормальний, посуд якісний, але одна кришка трохи погано прилягає. У іншому все ок
- Достоинства:
- Нержавійка, матеріал ручок, є кришки, набір універсальний
- Недостатки:
- Одна кришка погано прилягає
Добрий день, Світлано!
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що набір посуду вам сподобався і відповідає вашим вимогам. Щодо кришки, яка погано прилягає, рекомендуємо перевірити, чи не є на краях кришки залишки їжі чи жиру, які можуть заважати щільно прилягати. Якщо проблема не зникає, зверніться до місця покупки для можливості обміну чи повернення товару.
Бажаємо вам гарного дня!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
За два з половиною місяці нечастого користування облізло покриття на ручці.
- Достоинства:
- Початковий зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Погане покриття ручок
Світлана, добрий день.
Шкода чути, що ви стикалися з проблемою облізання покриття на ручці після такого короткого періоду експлуатації. Ми завжди прагнемо забезпечувати високу якість нашої продукції, і це включає якість покриття. Якщо ви хочете, щоб ми розглянули ваш випадок детальніше або запропонували вам рішення, будь ласка, зверніться до нашого відділу обслуговування клієнтів. Вони з радістю допоможуть вам з цією ситуацією.