Отзывы покупателей о Краскораспылитель профессиональный электрический Paint Zoom, распылитель краски, краскопульт, распылитель краски, пульверизатор

Оценка пользователей 3.5/5
  • Отзывы про товар продавца Exclusive For You
  • Юрій М***

Не купуйте про працював 1 годину і перестав працювати дуже гріється

Достоинства:
    Недостатки:
    Гріється
  • Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

"Вистачило" лише на 10 хвилин роботи. Перегрівання і більше не запрацював пристрій

• Продавец  Exclusive For You

Чому Ви пишете це через 6 місяців після замовлення?

• Оксана С***

Добре справляється з фарбуванням

• Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Працює,не маючи досвіду роботи з фарбопультами,дуже просто розібрався та усім довольний

Достоинства:
    Не дорогий та універсальний
    Недостатки:
    Нема інструкції щодо позбавлення фарби
  • Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Отримав цей фарборозпилювач, вистачило на 2 хвилини роботи, більше не вмикається, телефоную продавцю повний мороз, я не розумію як можна під час війни так кидати людей!!!

Достоинства:
    Не має
  • Дмитрий Ш***

Ок.

• Володимир К***

Г***о,рідкісне.хватило на 4м.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Краскопульт пришел как и было обещано на 4-й день, проверили компресор, гудит, воздух гонит, все целое и красивое. Принес домой, на душе что-то не спокійно, собрал, все в комплекте, налил воды, включил, « гуде и роспыляе» але через пів хвилини мотор став гарячім що не можно торкнутись. Виключив. Не розумію, Чі так і потрібно, Чі ні. ???

Достоинства:
    Все в комплекте.
    Недостатки:
    Компрессор сильно греется
  • Евгений Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Распылял морилку на водной основе: 3 подхода по 15 минут с перерывами 20 минут. Когда потом промывал чистой водой краскопульт выключился и больше не включается.
    Продавец отказывается заменить товар или вернуть деньги, мотивируя тем, что он продал товар "належної якості". ОДИН ЧАС бережной работы и краскопульт ломается - это "НАЛЕЖНА ЯКОСТЬ" ?!!!

Достоинства:
    НЕТ
    Недостатки:
    Проработал меньше 1 часа.
    • Евгений Г***

Что вдвойне обидно: никаких следов использования на краскопульте нет, ни снаружи, ни внутри. Ведь распылял то по сути воду. Я мог бы соврать, что вообще им не пользовался, а просто не проверил при получении. Но я понадеялся на порядочность продавца и честно всё описал. Продавец "Exclusive For You" ведь на Розетке уже четвёртый год и рейтинг вполне приличный. Казалось бы должны дорожить репутацией...

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Товар ужас!!!При першому включенні зламалась кнопка. При другому вирвало шланг. Це не фарбопульт це кусок плсастмасси.

Достоинства:
    Немає ніяких!
    Недостатки:
    Нагрівається за пару хвилин так що наче зараз згорить!!!
  • Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Зв'язались швидко.Вже за два дні отримав товар у точці видачі.Відповідає фото та опису.

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Кусок пласмаси , нікому не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Все шо зібрано все недоліки
  • Федір Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Доствка швидка, упаковано хорошо, продавця рекомендую

Достоинства:
    З своєю роботою справляється
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Дякую гарна якість покраски все працює.

Достоинства:
    Швидко та економно
    Недостатки:
    Незнайдені
    • Продавец  UA National Group

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що фарборозпилювач добре показав себе в роботі та допомагає фарбувати швидко й економно.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe

Легко збирається, працює, регулювання розпилення фарби. Але фарбу треба розбавляти, бо як густа, то фарба не йде. Сильно гріється, треба працювати з перервами.

Достоинства:
    Все добре, виконує свої функції
    Недостатки:
    Сильно гріється
  • Вася В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns
    Достоинства:
    Немае
    Недостатки:
    Дуже нагріваеться
    • Продавец  Animal Towns

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

Фарбопульт це дійсно потужний та ефективний інструмент, який завдяки швидкості , забезпечує професійну якість фарбування. Що стосується нагрівання, то це є цілком природним процесом для двигуна високої потужності під час інтенсивної роботи. Щоб інструмент служив вам довго та надійно, ми рекомендуємо робити короткі перерви в роботі кожні 15 хвилин, що є стандартною практикою для техніки такого класу. Впевнені, що за умови правильної експлуатації цей пристрій стане вашим незамінним помічником і значно пришвидшить будь-які ремонтні роботи.

• Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopFinds

Сегодня впервые решили воспользоваться.Итог-покрасили двое ставней оконных и краскопульт помер.Спксибо за то ,что торгуете такими"качественными товарами".НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Перестал работать спустя пол часа работы
  • Йосип Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADO

Отримали все добре все працює

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  MERCADO

дякуємо

• блажко а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Online shopping

Для дома круть

Достоинства:
    Компактный, можно юзать как дуйку
    Недостатки:
    Грееться
  • Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voltoryx

Кнопка включения и выключения сломалась сразу. Когда разобрали, оказалось, что внутри треснутый был корпус, воздух пропускало и в итоге сгорел компрессор.
    Не рекомендую!

Недостатки:
    Много
  • Пётр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe

За свои деньги справился со своей задачей. Была нанесена грунтовка и окрашена поверхность. Площадь не считал. (Стены в подъезде пятиэтажного дома) И немного поработал гашёной известью.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Одноразовий, швидко гріється за 30 сек. Кнопка зламалася через три використання.

• Продавец  Комфортні оселі

Дякуємо за Ваш відгук щодо фарбопульта PAINT ZOOM BULLET.
      Ми уважно розглянули Ваше звернення, але змушені зазначити, що товар був придбаний у серпні, а Ви звернулися до нас у жовтні, тобто після закінчення терміну, передбаченого для повернення/обміну цього товару.
      Що стосується описаних Вами проблем : швидкого перегріву та поломки кнопки — хочемо наголосити, що фарбопульти є технічно складними приладами, і їхня правильна експлуатація має вирішальне значення для тривалої роботи.

На жаль, ми змушені керуватися встановленими гарантійними зобов'язаннями та термінами. Сподіваємося, що, незважаючи на цю неприємність, Ви залишитеся нашим клієнтом і наступні покупки принесуть Вам виключно позитивні враження.
      Якщо у Вас виникнуть додаткові питання щодо вибору нового інструменту, наша команда завжди готова допомогти та надати якісну консультацію.

• Пузанков К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Megtor

Працює, хату покрасив 3 14 кг відра пережило і працює. вже щастя)

Достоинства:
    Воно працює!)
    Недостатки:
    Дуже потрібно краску розбавляти
  • Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: instock

Цей розпилювач навіть воду не спроможний розпилити, а про фарбу навіть мови бути не може.

Недостатки:
    Потужності не вистачає
    • Продавец  instock

Доброго дня, схоже на брак товара, раніше на нього скарг не було. Ми можемо запропонувати Вам обмін/повернення товару

• Николай Ф***

А яка фарба??? На скільки рідка?

• Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome

Не замовляйте Фарборозпилювач Дуже гріється. Не можна працювати, таке відчуття що ось ось заклинить і це після двох хвилин роботи. Фарбу не розпорошує, а плює. Коротше страшний Фарборозпилювач. Не рекомендую! цю модель - Фарборозпилювач 650 Вт 800 мл Paint Zoom (SH7712367).
    Недаремно кажуть жлоб платить двічі. Я думав на фарбування одних дверей вистачить. Але ні...

Достоинства:
    Думав що є але їх немає.
    Недостатки:
    Це і є один суцільний недолік
  • Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sansey

Ужасно надурили він тільки тягне воду а краску ні і швидко нагрівається жалію і нерекомендую нікому. Хоч запевняли що все ок . Продавець напевне і незнає що продає...

Достоинства:
    Недостатки:
    Некупляйте лапша на вуха
  • Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome

Супер апарат, дуже допомагає в фарбуванні. Продавцю респект

• Олександра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

Ужасно,для того что бы он тянул краску ее нужно развести до состояния "вода", соответственно краска просто стекает со стен,одни потеки и пятна

Достоинства:
    Недостатки:
    Очень шумный, моментально греется, не тянет краску
  • Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet

Після 2 год користування перестала працювати кнопка. Компресор дуже нагрівається, тому більше чекає поки охолоне, ніж працююєш. Водоемульсійну фарбу треба дуже розбавляти. Нерозбавлену наносити не варіант. Не можна сказати, що він не працює... Працює, але хотілося б краще. Мабуть щоб виправдав очікування, треба інший замовляти.

Недостатки:
    кнопка не працює, дуже сильно гріється. фарба тече.
  • Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ElectroniXpress

Задоволений

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA

В роботі ще не перевіряв Але прийшов без ременя для переноски

Достоинства:
    Не виявив
    Недостатки:
    Не повна комплектація
  • Надія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Дуже гидкий товар. Вийшов з ладу на 10 хвилині роботи (робота була з перервами, т. я. дуже сильно гріється, тримати руками не можливо). Спочатку злетів шланг, потім перестав вимикатись (кнопка лишається лише в положенні - ввімкнути). И нарешті - перестав розпилувати. одним словом - ЖАХ. Телефона для зворотнього зв"язку не має.

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    СУЦІЛЬНИЙ НЕДОЛІК!!!
  • Михайло М***

Чудовий

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Дуже добрий фарборозпилювач. Рекомендую.

Достоинства:
    Підходить як для побутових потреб і для садових робіт.
    Недостатки:
    Короткий ремінець ( наплічник).
  • Евгений

Дешёвый жёсткий пластик в виде шланга, по факту пластиковая вариация сопла Лаваля, в смысле советский пылесос на выдув. Дует из всех стыков, отсекателя воздуха нет. Регулировок нет никаких. Дерево или бордюр можно известью урасить.
    20 долларов ему красная цена.

Достоинства:
    Хорошие рекламные картинки
    Недостатки:
    Всё остальное

Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук.

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet