Отзывы покупателей о Электросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite Black [87174]

Оценка пользователей 4.15/5
  • Ростислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopShark. Цвет: Черный

Приїхав Б/У подертий і пес з ним, але не працюючий, магазин пішов в відказ, розетка теж, зараз справа в поліції, настрій зіпсований бо брав на подарунок дівчині не тільки в мене, у кого така або подібна ситуація, пишіть мені, будемо разом ***** недостойних громадян за шахрайство

• Павел Б***

Для дитини самий раз!

• Александр П***

Не працюють переключение скоростей

• Юля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopShark. Цвет: Черный

Класний )) брали малому 9 років)

Недостатки:
    Поки не виявили
  • Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна модель для недалеких подорожей, як то на роботу, купував дружині, у захваті

Достоинства:
    Діаметр колес
    Недостатки:
    Батарея малувата
  • Юрій

Все сподобалось

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий електросамокат. Не дуже важкий. Купувала донці на 8 років. Самі їздимо з задоволенням. Доволі безпечний для дитини. Виставляється швидкість. Батарея тримає гарно. Задоволені.

Достоинства:
    Безпека. Гарно тримає батарея. Гарний дизайн.
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Неможливо через мі home під'єднатися.Все зробив,як в інструкції,а постійно пише,що під'єднано іншими.Сигнал блютузу не щезає.Як зв'язатися,щоб проконсультуватися?

Доброго дня. Видаліть мі хоус, інсталюйте повторно, спробуйте ще раз. Якщо не вийде, прохання зв'язатися з авторизованим сервісним центром, який обслуговує бренд Mi в Україні, вони проконсультують що робити. Дякуємо.

• Пономаренко Б***

Та це з усіма приладами мі така проблема! Треба десятки раз переустанавлювати і мучитись! Я більше нічого не купую від цієї марки бо вони тільки брак роблять

• Представник бренду

Вітаємо.
      Спробуйте будь ласка
      1. Базові дії (перша допомога)
      Увімкніть самокат і тримайте його поряд зі смартфоном (не далі 1-2 метри).
      Увімкніть Bluetooth та Геолокацію (GPS) на смартфоні. Mi Home вимагає увімкненої геопозиції для пошуку пристроїв Bluetooth.
      Перезавантажте самокат (вимкнути/увімкнути) та телефон.
      Видаліть пристрій Mi Home (якщо він відображався) і спробуйте знову додати.

2. Зміна регіону в додатку (найчастіша причина)
      Якщо самокат був куплений у європейському чи українському магазині, він може не підключатися, якщо у додатку вибрано інший регіон (наприклад, Китай).
      Відкрийте програму Mi Home.
      Перейдіть до Профіль -> Установки -> Регіон.
      Виберіть Україна або Європа (залежно від місця покупки).
      Спробуйте знову здійснити пошук пристроїв.

3. Апаратне скидання (Hard Reset) самокату
      Якщо стандартне підключення не працює, потрібно скинути самокат до заводських налаштувань:
      Вимкніть самокат.
      Натисніть одночасно ручку газу, гальмівний важіль та утримуйте їх.
      Натисніть кнопку живлення, утримуючи гальмо та газ.
      Тримайте всі три елементи натиснутими, поки дисплей не згасне, а потім знову не загориться, або поки не почуєте звуковий сигнал.
      Після скидання спробуйте підключити самокат заново.

4. Додавання через "Пристрої поруч"
      У програмі Mi Home натисніть "+" у верхньому правому куті.
      Виберіть "Додати пристрій".
      Якщо самокат не відображається в автоматичному пошуку, оберіть у пошуку вручну "Electric Scooter 4 Lite Gen 2" або спробуйте сканувати QR-код на кермовій стійці або в інструкції.
      Важливо: Під час першого підключення, доки самокат не активовано, він видаватиме звукові сигнали та їхатиме з обмеженою швидкістю (до 10 км/год).

5. Додаткові поради
      Роздільна здатність програми: Перевірте налаштування смартфону, що програма Mi Home має дозволи на використання Bluetooth та Розташування.

Дякуємо

• Педай А***

Не заряжается выше 88%

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил. Пару зарядок выше 60% не брал (таким и брал), прокачал берет 100%. Скорость как и заявлена 25, а вот пробег всего 18км., маловато. В принципе доволен. Берите защиту. Кувыркнулся через переднее колесо, из за собак.

Недостатки:
    Заявленной пробег , не соответствует.
    • Артем П***

Перевірте тиск в шинах про всяк випадок, часто пробіг менший заявленого через занадто низький тиск

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Це мій перший самокат), раніше катався тільки на прокатних. Самокат сподобався, легкий, гарне світло. Одразу потрібно накачати колеса до 45-50 psi, з коробки були 25 psi, хоча здавались твердими накачаними. Пробіг в місті на 1 заряді приблизно 15 км.

Достоинства:
    Вага як у звичайного велосипеда, 16,2 кг, можна підняти одною рукою, саме такий вибирав.
    Недостатки:
    Не зразу було понятна з активацією через QR код, регіонами, але потім розібрався, активація пройшла і прилетіло оновлення самоката.
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Жалоб нет, скорость хорошая, заряд держит

Достоинства:
    Доставка супер, повреждение нет, хорош на свои деньги
    Недостатки:
    Нет протиугона
  • Сергей Х***

Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

це вже мій 2 відгук, перший був як перпше враження.
    купив малому на ДН у листопаді, стояв зиму, травень-червень малий трохи катнув і зламаллась ручка газа(помилка14), здав у СЦ, вже місяць чекаю ні сном-ні духом, отак СЦ Xiaomi ремонтує техніку, будьте готові чекати місяцями!
    Не раджу цей самокат, краще подивітся аналоги інших фірм

Достоинства:
    дешевка
    Недостатки:
    ламаєтся
  • ОЛЕКСАНДР
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В описі 25км/год, але насправді 20км/год. Або потрібно якось обійти обмеження. Змінював регіон з України на Індію, США,, не допомогло.

Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив малому 9 років, тестували 2 повних дні з ним разом. Що можу сказати по смакату: перше враження і малого і у мене це вау! він реально красивий, усі деталі виконано елегантно і виглядають дорого-багато(набагато красивіший чим на фото). По їзді теж дуже боявся брати дитині і дарма. Розганяєтся він плавно навіть якщо зажата гашетка в пол, розгон всерівно буде плавний(не поносить)))). Тормаза вище всіляких похвал- тормоз відбуваєтся плавно і швидко, малий зажимав повністью на 25км при цьому зупинка відбувалась керовано, не кидає і не клинить. Це канєшно + для дитини, для мене так собі, не вистачає динаміки при розгоні(я 85кг) тобто якщо ви хочете гострих відчуттів не отримаєте, він зроблений з максимально акцентом на безпеку, копоті дать не вийде) хоча у малого, який ніколи не їздив на самокаті були повні штани щастя від першої поїздки. Я їздив на потужних самокатах - знаю що це таке, коли розгон як у тесли, і швидкість 45..... Цей підійде для дитини або дівчинки кілограмів до 70, яка ніколи не їздила на самокаті, можна брати сміливо і не боятись, або для похилої людини- тому що безпека тут перш за все. Сама їзда комфортна- руль тримаєтся впвнено, нічого не дрібижить, не торохтить, навіть гул мотору майже не чути. Поворотів нема, є задній стоп- спрацьовує при тормозінні і фара, є прикольний режим пішоход- їде десь 7км на годину, це якщо хтось з вами їде пішки поряд. Активація і привязка до міХом- дуже легка і швидка. Значить по акуму - малому у якого вага 30кг - хватило навіть більше ніж 25км, я зі своїми 85- ледь проїздив 18(колеса не перевіряв, можливо підкачаю хватить на більше). Самий для мене мінус це дууууууже довга зарядка, годин 6 треба, якщо ви плануєте кудись приїхати швидко зарядится не получется, враховуйте при покупці. Висновок - самокат для дитини 10+, дівчинки, похилої людини. Для пацана - дать копоті точно ні!

Достоинства:
    Якість, безпека, вигляд.
    Недостатки:
    Повільна зарядка, вологозахист?
    • Андрей С***

Якщо є питання по самокату пишіть, буду відповідати

• Олександр Г***

В мене чомусь максимальна швидкість 20км/год в режимі S.

• Юрій В***

Мені 61, вага до 75, скажіть будь ласка - він під гору їде? Дякую.

• Евгений

Хит продаж,один отзыв.Чипуха