Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Краб танцующий интерактивная игрушка А1 обходящий препятствия музыкальный бегающий крабик Smart Crab G2 на аккумуляторе желтый

Оценка пользователей 4.88/5
  • Олена К***

Добре працює,ми задоволені,рекомендую

• Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені іграшкою крабик! Приємного користування!

• Ярослава З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Желтый

Чудова весела іграшка, яка сподобалася всім трьом дітям.

Достоинства:
    Заряджається від юзд
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  SBT group

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Дуже гарна іграшка. Будьте уважні, краб досить швидкий

Достоинства:
    Гарний
    • Продавец  SBT group

• Єлизавета З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Желтый

Краб цікавий та яскравий, дитині спочатку сподобався. Він рухається по підлозі, грає музика, світиться, привертає увагу малюка і спонукає повзати чи ходити за ним

Достоинства:
    Можливо виключити музику

• Наталя Д***

Дитина задоволена, гарна іграшка

Достоинства:
    Все добре

• Марта П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Желтый

Іграшкою задоволені, все супер!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Гарна іграшка , дуже милий крабик

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

швидко бігає по плитці, по ковроліну - повільно, малий одразу ж ловить і перекидає. бігає по дузі, коли упирається в стіну, то бігає уздовж неї і все або просто зупиняється. заряду вистачає на 5 хвилин. немає не 40 а ні 20 хвилин. краще вже дешевий пилосос купити малому, який хаотично рухається.

Достоинства:
    задумка
    Недостатки:
    не якісне
    • Продавец  SBT group

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом. Нам дуже прикро, що іграшка не принесла очікуваної радості малюку, і ми щиро прагнемо допомогти вам розібратися з цими нюансами.

1. Особливості руху та покриття
      Траєкторія та швидкість руху крабика безпосередньо залежать від типу підлоги. На гладкій плитці іграшка бігає максимально швидко, а от на ковроліні з ворсом опір коліс значно зростає, через що швидкість суттєво знижується. Крім того, будь-які перепади висоти (стики між різними зонами чи кімнатами) можуть також впливати на рух.

2. Заряд акумулятора
      Час роботи у 5 хвилин — це дійсно замало. Щоб іграшка тримала заряд як слід, радимо звернути увагу на такі моменти:

Повне заряджання: Переконайтеся, що акумулятор заряджено на всі 100%.

Блок живлення: Використовуйте стандартний зарядний пристрій (рекомендовано 5V/1A). Занадто потужні блоки (наприклад, від сучасних смартфонів з функцією швидкої зарядки Fast Charge) можуть некоректно заряджати або навіть пошкодити плату акумулятора іграшки.

Наша підтримка (діє гарантія)
      Оскільки покупка була здійснена зовсім нещодавно, на ваш товар діє гарантійний термін.
      Якщо після повного заряджання правильним адаптером ситуація не покращиться, або якщо ви підозрюєте наявність заводського дефекту — будь ласка, напишіть нам у приватний чат цього замовлення. Ми оперативно допоможемо розв'язати проблему.

З повагою, служба підтримки!

• Анастасія Г***

Дуже сподобався дитині

Достоинства:
    Вимикається мелодія
    • Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Олександр П***

Гарна і якіснв іграшка.

Достоинства:
    Якість

• Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Дуже гарна іграшка, дуже швидкий та приємна пісенька) відповідає опису
    Дякую вам крабик дуже сподобався не тільки синочку але й донечці

• Катерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Желтый

Дуже гарна іграшка, сподобалася діткам моїм. Міцний матеріал, функції описані виконує добре. Гарна, кольорова.

Достоинства:
    Міцний пластик
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  SBT group

• Таміла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Дуже гарна іграшка, брала на подарунок. Міцний пластик, є можливість відключити музику, що напевно головне для батьків маленької дитини) Рекомендую

Достоинства:
    Міцний пластик, можливість відключити музику
    • Продавец  SBT group

• Тарас Д***

Іграшка цікава для дитини

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SBT group

• Валентина П***

Дуже класний крабік

Все гарно працює, сподобався усім, не тільки дітям. У комплекті є зарядний кабель, не потрібно витрачати гроші на батарейки)

Достоинства:
    Перевага у всьому

• Вікторія Ш***

Класна іграшка

Достоинства:
    Швидка доставка

• Ірина М***

Чудова іграшка

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  SBT group

• Андрій Р***

Прикольна іграшка, швидко відправили

• Каріна К***

Добре працює

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Желтый

Дуже сподобався дитині,з усіх подарунків грався тільки ним)

Достоинства:
    Яскравий
    • Продавец  SBT group

• Ігор М***

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Желтый

Дитину зацікавив, котів розлякав.

Достоинства:
    1. Зарядка
    2. Два режими роботи з музикою та без музики

• Оля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Прикольно а іграшка,дитині цікаво і весело.

Достоинства:
    Весела іграшка
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  SBT group

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Желтый

Чудова іграшка, маленька в захваті. Музика класна. Великий плюс, що без батарейок.

Достоинства:
    Можливість підзаряджати
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  SBT group

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Дуже класна іграшка, дитині одразу сподобалась

• Екатерина Р***

Гарна іграшка, працює,дитині сподобалась

• Юлія С***

Гарна іграшка!

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Гарна іграшка, працює, дитині сподобалось

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Користуємось майже два місяці, іграшка працює відмінно. Дитина (7 міс.) із захватом спостерігає за крабом і можна ненадовго зайнятись своїми справами. Супер!

Достоинства:
    Заряд на акумуляторі
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  SBT group

• Доценко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Цікава іграшка, гарна якість, все сподобалось.

Достоинства:
    Цікава іграшка

• Сергей Г***

• Ігор С***

Чудова іграшка

Недостатки:
    Трішки
    • Продавец  SBT group

• Анатолій Г***

Гарна якісна іграшка

• Каріна

Чудова інтерактивна іграшка.

• Генріх Б***

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Голубой

Смішний краб, дорослим подобається, але наша маленька донечка злякалась, на 1 рік може бути зарано, треба почекати;-)

Недостатки:
    Трохи гучно переміщається по ламінату.
    • Продавец  SBT group