- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Висота від полу до верха ручок в самому низькому положенні - 73 см, важливо враховувати якщо хочеться щоб стул заїзжав під стіл та було комфортно відкинутися на спинку при праці.
- Достоинства:
- М'zкий, зручний
- Роман О***
це дуже корисна інформація, я б не подумав про це
- Александра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло класне і зручне, збірка не важка
Проте у нас лишилось 3 гвинтика, не відомо чи запасні чи пропустили, хоча повністю слідували інструкції і не знайшли, де б ще вони були необхідні- Представник постачальника
- Юрій Л***
От і у мене точно така сама ситуація. Скоріш за все запасні.
Добрий денЬ! Так ,там запасні йдуть.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
ну что могу сказать пользуюсь около месяца и самое интересное те кто кричат что спинка опускает, так сразу отмечу, да есть такое Но так как подлокотники прикреплены к спинке, если на них давить то соответственно спинка будет опускаться(Но если поднять низ планки немного выше нижней точки тоесть что он типо упирался в раму, то опускается больше не будет) такой мини лайф хак.
А так вкратце место под сидение немножко жоще среднего, по етому для некоторых будет жестоковато (на заметку) В целом за свои деньги не Топ, но тоже хорошее, не сказал бы что ккрепкое, но в целом хорошая конструкция и продуманная, хотя у меня немного колесики люфтят и они не прорезиненные (не смертельно, но все же) и как бы сказать что прям супер удобное не сказать, но как бы говоря на любителя из за немного жестокого сидения. А так в целом хороший выбор, собрал легко, и бывает слышно клацает механизм который типо как пружина если немного крутится(но не заметно)- Достоинства:
- не знаю как сказать, но после офисного с подлокотниками, намного лучше и приятнее
- Недостатки:
- есть мелкие, но не существенные вообще (для меня ето немного жестокое сидение)
- Федоренко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Півроку уже користуюсь, наче в нормі
- Достоинства:
- Дешево, якісно, гарні підлокітники, дві подушки, сама ергономіка
- Недостатки:
- Починає тріщати коли хочеш відкинутись
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный с серым
Крісло виглядає стильно, збирається легко, але треба звертати увагу на кількість болтів що використовується в інструкції бо в комплекті є пару запасних. Підлокітники треба час від часу підкручувати і подушка під шию як на зріст 173 низько висить. Не скрипить, нитки не стирчать і шви рівні.
- Достоинства:
- Гарна якість, приємний матеріал, запасні болти, металева хрестовина
- Недостатки:
- Подушка висить низько
- IринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Для 160 воно завелике по висоті та глибині, ноги не достають до підлоги. Для 165-175. Я просто цілий кусок піни спереду відрізала та зашила, бо ніяк, нз що там пишуть, що для 155 зручно... До речі ця піна там многослойна, не тупо шмат поролону як буває, тому думаю сидіння не дуже швидко просяде.
Але щодо решти, то все гуд, зручне, не хитається нічого, тканина до кожи не липне, коти сильно не подруть та шерсть чіпляється тільки за подушку, зручно що можна посунути подушку як треба, зручно регулювати спинку. Що жорстке би не сказала, але в мене минуле ще жорсткіше було, тому мені норм. За цю ціну воно взагалі шикарне.- Достоинства:
- Зручна спинка та подушка, підставка в тему, м'які підлокотники
- Недостатки:
- трохи скриплять колеса
- Іра
Насправді ось рік пройшов та просіло. Сидіння дуже не комфортне жорстке. В цілому нічого не развалилося але я вже поглядаю в сторону дорожчих моделей з мемори фоам, бо моя нижня частина страждає. Звісно є насадки в том числі й ортопедичні, але вони нарощуюсть висоту і це вже не те - висота підлокітників та стола фіксована та це не зручно.
- Антон И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хорошое удобное кресло, мой вес 100 кг рост 1.76 и поместился я отлично
По жесткости да, не самое мягкое, но лично для меня идеально- Достоинства:
- Быстро собирается, удобное, хорошо смотрится, крепкие материалы
- Недостатки:
- Люфт подлокотников
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Довго вибирав крісло, зупинився на цьому, одне з кращих в своїй ціновій категорії, збірка досить проста і надійна, розібрався без інструкції, рекомендую!
- Достоинства:
- Гарно прошите, приємна тканина
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
дуже зручне крісло, легко збирається, можна сидіти і лежати, робота і дозвілля за комп'ютером/столом тепер тільки в задоволення.
доставка швидка, спілкування з продавцем приємне.- Достоинства:
- зручне, ціна-якість
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре
- Достоинства:
- Все прийшло в чудовому стані.
- Недостатки:
- НЕ виявив
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
В цілому крісло непогане, але конструкція не дуже жорстка, особливо підлокіткники не викликають довіри
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Недостатки:
- не дуже жорстка конструкція
Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!
Щодо підлокотників, вони цілком надійні, користуйтесь на здоров'я - Александр К***
Згоден повнітстю. Брав схоже крісло - підлокотники "здулись" десь за півроку
Правий швидше. Наповнювач просто розсипався в труху, залишилась одна ганчірочка. А демонтувати дуже складно, бо підлокотник приклеєний - Представник постачальника
Добрий день! Ви завжди можете звернутися до нашого сервісного центра ссылка
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Я 156 см з вагою 50 кг і для мене це крісло ну просто ідеально підійшло.
- Достоинства:
- Зручно спині, подушки на тому місці де потрібні, спина не втомлюється, так що сидіти можна довго і навіть поспати)
- Недостатки:
- Час від часу потрібно підкручувати болти бо вони розгвинчуються якимось чином самі по собі
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Кресло чудове, м'яке, матеріали якісні.
Зріст 185, вага 105, не одразу замітив що максимальний зріст 175см, але нормально) не скажу що спинка для такого зросту замала- Достоинства:
- м'яке
- Олександр С***
На сайте разраба написано что макс вес до 100 кг ты как вообще поместился в него?
- Константин К***
в характ. написано - 120к)
- Анастасия М***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Бачила багато негативних коментарів - ВИБИРАЙТЕ ПРАВИЛЬНУ ВАГУ І ЗРІСТ.
Я 168 важу 62 і воно прекрасне, просто супер комфортне. Для чоловіка 182-95 воно вже і близько не таке . Він буде брати таке саме на 2 к дорожче там для зросту 190 і ваги більшої. Дивно шо люди не дивляться характеристики а потім ниють шо їм десь натирає чи мале. Варіант з тканини просто супер, нічого не потіє, все дихає.- Достоинства:
- Дуже удобне
- Недостатки:
- Збирав чоловік
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Легко складати зручне
- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Місяць використання. В принципі зручно. Досить не погане за такі кошти.
Подушки додають зручності. Сидіння вузькувате як для мене але норм. Також сидіння трішки жорсткувате, можна підкласти ще подушку. Просіло сидіння (паралон) в одному місці Склав його за пів години, нічого складного немає. Комплект кріплень у наявності та повний. При встановлені підлокітників до місць їх кріплення прийшлось додати резинові прокладки, тому що без них вони хиткі.
В принципі норм. Ще є нюанс з механізмам нахилу при притулянні до спинки та відхиленні щось клацає.- Достоинства:
- Ціна якість. Зручно.
Нахил спинки, регулювання висоти. Наявність подушок - Недостатки:
- Щось клацає при притулянні.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Супер!))
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Як для геймера, дуже зручне крісло, тимпаче що сподобалося навіть дружині яка не е геймером)
- Достоинства:
- Дуже зручне, легко збирати
- Недостатки:
- Інструкція мала, ледве видно що куди і як
- ЮліанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доставили швидко. Збирала крісло вперше, тому витратила трохи більше 30хв, інструкція зрозуміла, усі деталі в комплекті.
За свої гроші крісло топ!- Достоинства:
- Зручне, приємне на дотик, легко збирати навіть новачку))
- Недостатки:
- Трохи хиткі підлокітники
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Крісло відмінної якості, інструкція зрозуміла, син (13 років) зібрав його сам за 30 хвилин. В експлуатації зручне.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Юрій Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь кріслом вже два тижні. Повністю задоволений.
Звісно якість далеко не найкраща, але за ці гроші (я купував зі знижкою), особливо в наш час це вже навіть трохи нище середнього класу.
Зборка легка та швидка, в комплекті є все, та навіть запасне. Ніжки металеві. Коліщата їздять легко, не дряпають ламінат. Сидіння не м'яке і не жорстке, щось середнє. Подушки під спину та голову досить м'які, але через матеріал по типу велюру жаркуваті. Підлокітники високі, пластикові, через свою конструкцію виглядають не впевнено та трохи роз'їжджаються при використанні. Спинка для 180+ може бути низькою, мені з 178 комфортно. Механізми працюють справно та поки нікого не скрипить.
З дебільшого можу поругати лише підлокітники, але модель з 2д підлокітниками вже відчутно дорожча, тому нехай.- Представник постачальника
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло зручне, гарна висота та достатньо м'яке. Має регульований нахил спинки а також підставку під ноги. Не скріпить не пищить, легко зібрав за інструкцією. Недоліків майже нема, але треба час від часу підтягувати болти в ручках. Проте за такі гроші, це майже не недолік. Очікував від даного крісла гіршої конструкції.
- Достоинства:
- Зручний, регулювання нахилу та висоти, наявність подушок та підставки під ноги.
- Недостатки:
- Час від часу треба затягувати болти в ручках.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже сподобалось!!!
- Достоинства:
- Зручне та компактне!!!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Кресло хороше собрал быстро мне с ростом в 182 см и 80кг подходит хоть и есть некоторый дискомфорт но думаю можно привыкнуть насколько его хватит будем смотреть
- Достоинства:
- Приятное на ощупь мягкий подлокотники а матовая подушка имба
- Недостатки:
- Тот кто придумал бугорок на спинке надеюсь уже нигде не работает
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
шикарне крісло
зібрав за 20 хв. причому збирається 1 ключем все. всі болтики на місці, + 3 запасних і шайба. це дійсно круто, і за це великий респект. нема як в деяких виробників - "для зборки вам треба електродрель, лазерний станок для порізки металу, електромашинка швейна, і 22 людини".
дуже сподобалась система подушок. зручно сидіти.
підлокітники виявились ок. звичайно якщо на них робити стійку для пресу 90 градусів - вони будуть хлипкуваті і прослужать тиждень. якщо ж для допомоги при вставанні і для опори для рук - тримаються міцно, шату нема.
опора для ніг - ну таке) є - добре, нема - ще краще) ноги тримає, система висування хороша.
в загальному - за таку ціну і така якість - це багато коштує в наш час. дуже рекомендую.- Достоинства:
- ціна, функціонал
- Недостатки:
- підлокітники могли б бути і кращі, але на таку ціну підуть
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За таку ціну - ідеальний варіант. Додатково купляли колесики, аби не псувати пластиковими підлогу.
Колеса: ссылка- Достоинства:
- Ціна/Якість, гарна приємна тканина, дуже легка збірка, зручна спинка та повне регулювання крісла, є додаткові болти.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Нікіта Г***
Як вам крісло? хочу придбати таке саме що скажете?
- Микола
Нікіта, крісло гарне, дуже задоволений. Єдиний недолік - трохи розхитуються підлокітники, два рази підкручувати потрібно було, але загалом це не заважає, бо крісло дійсно дуже подобається)
- Назар Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Норм
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный с красным
За свою ціну топ
- Достоинства:
- Зручність, вигляд
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный с серым
Гана річ.Швидко доставили на адресу.Все ціле у комплекті.Дитина 14 років сам зібрав по інструкції.Задоволені.Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
1 ) каждая делать отдельно упакована дополнительно зашита пупиркой даже есть
2) приятный материал 3) Колёсики очень пряные и тихие- Достоинства:
- качество ок для 70 кг точно ок и удобно
- Недостатки:
- нету
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым
Гарне, зручне крісло. На зріст 180 і вагу 83 кг почуваюсь комфортно. Рекомендую. Головне добре скурити елементи крісла і не перестаратись) Вдячний.
- Достоинства:
- Зручність, комфорт.
- Недостатки:
- Користуюсь тиждень, поки що не побачив.
- Тарас Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Відмінно
- Віктор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ціна відповідає якості, для дитини до 60 кг норм
- Достоинства:
- Недостатки:
- Хотілось надійніше
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Удобный, крепкий стул. Рекомендую
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарне крісло. Дуже зручне. Доставка миттєва.
- Достоинства:
- Добра якость
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным
Хороша якість,рекомендую!