Отзывы покупателей о Водонепроницаемый павербанк Djroll 36000 mah повербанк с солнечной панелью power bank с беспроводной зарядкой

Код:  388420746
Оценка пользователей 4.56/5
  • Отзывы про товар продавца LuckDeals
  • Катя Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LuckDeals. Емкость батареи: 36000. Цвет: Синий

Швидко заряджається та довго тримає. Рекомендую!

Достоинства:
    Довго тримає заряд
  • Євген Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 36000. Цвет: Синий

Тільки забрав. Все як вказано.

Достоинства:
    Міцність, сонячна батарея та безпровідна зарядка.
  • Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P.R.C.shop. Емкость батареи: 36000. Цвет: Синий

Працює. Ще не мав можливості спробувати заряджати його від сонця. А так все нормально.

• Вадим Д***

Надёжный аппарат

• Инна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Емкость батареи: 36000. Цвет: Черный

Подскажите пожалуйста контакты и координаты, к кому обратиться за гарантийным ремонтом. Или на обмен.
    Так как ждать ремонта в условиях бесконечных отключений света нет возможности.

Достоинства:
    Большая ёмкость батареи, яркий свет.
    Недостатки:
    После месяца эксплуатации кнопка включения запала
    • Продавец  RID

Доброго дня, нам дуже шкода що саме з вами таке трапилось. Спробуємо полагодити або замінити на новий. Ми з вами сьогодні контактуємо.

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Емкость батареи: 36000. Цвет: Оранжевый

Все сподобалось після місяця використання кнопка увімкнення запала не працює

Достоинства:
    Велика ємність
    Недостатки:
    Кнопка увімкнення запала
    • Продавец  RID

Доброго вечора, нас дуже шкода що саме з вами таке трапилось. Відправте до нас і спробуємо полагодити або замінити на новий.

• Никита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Емкость батареи: 36000. Цвет: Оранжевый

Обслуговування на вищому рівні, як і якість товару.
    Продавець дуже уважно ставиться до питань та проблем покупця.
    Пристрій міцний (падав, "літав" по машині), потужний. За мінусових температур заряд тримає добре, що є великим плюсом за наших реалій. Бездротова зарядка теж працює добре. Також дуже круто, що роз'єми під захисною кришкою, що в свою чергу призводить до їх збільшеного терміну життя, адже туди не потрапляє бруд та волога. Ну і ліхтарик є дуже приємною "плюшкою", світить яскраво)))
    Продавця рекомендую однозначно.
    Всім вдалих покупок та перемоги!

Достоинства:
    Ємкісті, міцність, ліхтарик
    Недостатки:
    В процесі експлуатації не виявлено
  • Вячеслав Д***

SuperPower!
    Добре служить для ЗСУ!

Достоинства:
    Броня, сонце, ємність, led...
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  RID

Дуже вдячні за повторні замовлення та довіру. Нехай служить тільки в користь! Бережіть себе!

• Мар'ян З***

Все працює, отримав швидко

Достоинства:
    Лед світло
    • Продавец  RID

Дякуємо за відгук! Нам приємно що все сподобалось, особливо потужний вмонтований ліхтар.