- Юра О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина чехла: 0.14
Най крутіший бренд який я бачив в Україні. Реально реагують на різну критику навіть не значну , попередній мій відгук був про липучку неправильно пришиту ! Замовив ще 4 шт. І дійсно в новій партії все виправили !!! Ви круті !!!
- Достоинства:
- Якість пошиття , матеріал і головне ціна адекватна
- Недостатки:
Представник брендуЮра Орищук, дякуємо за відгук! Такі коментарі надихають ставати кращими!
Купив аж 3 штуки , крутий , запарились з брендом , гарно пошитий , але як завши хтось натупить. Взяли і зпаганили такий чохол, пришити липучку з гачками на хлястик , а м'яку на сам чохол , хто таке видумав в них там , тому дайте по лапах. Перше воно за все кругом чіпляється, друге псує речі і дере лак на катушках. Хлопці виправляйтесь і буде 10 зірок .
- Достоинства:
- Гарний, добротно пошитий. Ціна
- Недостатки:
- Липучка пришита навпаки. Жирний мінус
Представник брендуЮра Орищук, дякуємо за відгук! Врахуємо Ваші зауваження при запуску наступної партії.
- Юра О***
Надіюсь , бо якість самого чохла крутезна
- Бордюженко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина чехла: 0.14
Сподобалась якісна гарні нитки,
- Недостатки:
- нема
Представник брендуБордюженко Сергей, дякуємо за відгук!
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина чехла: 0.14
Прислали зелёного цвета .
- Слюсарчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина чехла: 0.14
Acropolis найкращі
- Достоинства:
- Все на высшем уровне
- Недостатки:
Представник брендуСлюсарчук Андрей, дякуємо за відгук!