- Тамара Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Чудова бавовняна хустка. Дуже приємний колір, ідеальний розмір.
- Достоинства:
- Колір, розмір, 100 відсотків натуральний склад
- Продавец SR GiftS
Добридень, Тамаро! Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася наша хустка. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Класвсе дуже класно
- Продавец SR GiftS
Світлана дякуємо за відгук ! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Приємна, натуральна тканина, довжина добра
- Достоинства:
- Дякую за окремий подаруночок до замовлення
- Продавец SR GiftS
Добридень, Тетяно! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Гарна хустка, колір насичений.
- Достоинства:
- Бавовна
- Продавец SR GiftS
Добридень, Юліє! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Чудова хусточка, якраз така, як я хотіла! Чудове обслуговування - швидко, якісно (з подаруночком - дякую:)
- Достоинства:
- Все як замовлено,навіть колір як на фото
- Продавец SR GiftS
Добрий день, Тамаро! Дякуємо за ваш відгук і запрошуємо вас до нашої крамниці "SR GiftS" на Rozetka. Це чудова можливість знайти різноманітні подарунки, домашній текстиль, еко-канцелярію, джутові сумки та багато іншого. Шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!
- олена г***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Дякую за гарну хустку і подарунок.
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец SR GiftS
Добридень, Олено! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS
Дякую продавцю за гарний товар, приємне та швидке обслуговування. Приємним бонусом був подаруночок до замовлення. Дякую! Рекомендую!
- Достоинства:
- Яскрава хустка, тканина приємна до тіла
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец SR GiftS
Добридень, Галино! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!