- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Серебристый
Забрали сьогодні ці і у вигляді сот,дужеее класні,на віддалені НЕ спотворюють зображення,дуже класно виглядають у ванній або в інтер'єрі передпокою,якщо у Вас на потолку квадрати під фарбування, можна зробити ефект дзеркальності,виглядає дуже сучасно і красиво.
Дуже дякую продавцю,будемо замовляти обов'язково ще!- Достоинства:
- Одні
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Серебристый
Як декор - гарно, на вхідних дверях - відмінно. Але якщо як дзеркало, то не дуже - на відстані з метр вже викривлення. Нам підійшло і сподобалося.
- Достоинства:
- Гарний декор
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец YG&UA
Тетяно, дякуємо Вам, що знайшли час залишити відгук! Щасливі, що декор нашого виробництва все ж виправдав Ваші очікування! Будемо раді вітати Вас знову!
- Лілія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Серебристый
Норм
- Достоинства:
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Золотистый
Замовляла щоб закрити подряпини на боковій стінці шафи. Товар прийшов згідно опису і умов доставки. Кліються легко, відображення відрізняється від звичайного дзеркала(фольга), але для мене це не проблема. Результатом задоволена
- Достоинства:
- легкі у використанні
- Недостатки:
- для мене немає
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Золотистый
Товар дуже швидко прийшов, якість відповідає. Покупав щоб закрити витвори у дверях.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Серебристый
Дзеркало розмиває зображення.
- Достоинства:
- Добре клеїться
- Недостатки:
- Як дзеркало - не найс.
- Продавец YG&UA
Ірино, дякуємо за зворотній зв'язок! Дійсно, дзеркальний акрил 0,8 мм дає спотворення зображення. І чим більш нерівна поверхня, тим більше викривлення. Тому вироби з нього і позиціонуються, саме як декор. Разом з тим, дзеркальний декор з акрилу більш доступний та безпечний, ніж справжне дзеркало.
- Калинина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Серебристый
Королевство кривых зеркал
- Достоинства:
- Издалека красиво, цена
- Недостатки:
- Искажение сильное
- Продавец YG&UA
Олено, дякуємо за зворотній зв'язок! Дійсно, дзеркальний акрил 0,8 мм дає спотворення зображення. І чим більш нерівна поверхня, тим більше викривлення. Тому вироби з нього і позиціонуються, саме як декор. Разом з тим, дзеркальний декор з акрилу доступніший, ніж справжне дзеркало.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 9. Основной цвет: Золотистый
усе просто відмінно
- Продавец YG&UA
Дмитро, щиро вдячні за Ваш відгук! Будемо раді вітати Вас знову! :)