Отзывы покупателей о Зеркальный настенный декор интерьерная наклейка на стену "Круги" 27 шт. золото

• Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 27. Основной цвет: Серый

Хорошие наклейки, украшают интерьер. Я клеила на шероховатую стену без обоев, поэтому крепила на суперклей. На обоях, думаю, будут держаться отлично на своем клее.

• Юлія М***

Не якісний товар, це не дзеркальний декор це кружечки фольги

• Яна Б***

Це знахідка,використала для декору старої мебелі після фарбування і дуже круто вийшло , дякую

Достоинства:
    Дуже класний декор
  • Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 27. Основной цвет: Золотистый

Чудовий товар

• Продавец  YG&UA

Аліно, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову!

• Ігор Ю***

Гарно виглядає

Достоинства:
    Легко клеїться
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  YG&UA

Ігоре, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову!