- Леонід Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Прийшов в цілі упаковці. Працює, але слабенький.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Велике дякую! Все дуже якісно і швидко! Акумулятор працює чудово. Я задоволена!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Купив батарею. Для HP pavilion dv6. Пишу як є. Тримає трохи більше 2-х годин від повної зарядки.
Швидкість розряду, з підключенням до мережі через wi-fi і робота з документами, складає - за 30 хвилин з 88% до 64%- Достоинства:
- Недостатки:
- Все що описав вище
- Продавец Brain Power
Доброго дня, Юрію!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що акумулятор не повністю виправдав ваші очікування.
Звертаємо увагу, що час роботи батареї залежить від багатьох факторів — стану самого ноутбука, рівня навантаження, яскравості екрану, підключених пристроїв та програм. Також, деякі моделі HP мають специфічну систему контролю живлення, що може впливати на швидкість розряду навіть з новими батареями.
Ми завжди готові допомогти перевірити батарею детальніше. Якщо ви вважаєте, що з нею дійсно є проблема — будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми вирішимо це питання в найкоротший термін.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок! - Олексій
Ви можете повернути батарею як товар неналежної якості
- Dimon L***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Ноутбук hp pavilion
G7, не держит заявленные 3-4 часа.
Батарея пришла заряжена на 56
%, при включенном ноутбуке пишет что держит 1.50 ч при средне-высокой яркости экрана, Винда 7 стоит.- Достоинства:
- Упаковано хорошо, нету царапин, все красиво
- Недостатки:
- Не держит 4 часа
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Хороший акумулятор, відповідає замовленим параметрам. Я задоволений. Рекомендую.