- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Ноутбук не заряджає батарею.
- Достоинства:
- Ноутбук використовує батарею
- Недостатки:
- Підробка
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Ноутбук носила в сервісний центр,він справний, сказали проблема саме в батареї, хай люди знають що яким товар продаєте, магазин не раджу
- Достоинства:
- Їх нема
- Недостатки:
- Їх багато
- Продавец Brain Power
А ми кажемо. що проблема у ноутбуці. Батарею ви купляли 13.05.2024 22:55, зараз серпень місяць
вона працювала добре. Ми перевірили вашу батарею на ноутбуці -працює бездоганно! На всяк випадок, чого робити не повинні були - замінили вам стару батарею на нову.
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Хочу добавити свій відгук до батареї,списався зі мною магазин сказали відправити батарею на діагностику ,вчора її забрала ,але ноутбук батарею не бачить,і знов те саме що і було без електроживлення ноутбук не працює, дуже не рекомендую продавця,просто викинуті гроші,дуже шкода,гроші на доставку витратила а сенсу і нема
- Достоинства:
- Їх нема
- Продавец Brain Power
Доброго дня! Протестували вашу батарею. З нею усе добре-перевірили на іншому ноутбуці. Відправили Вам на заміну нову батарею з нової партії. Проблема у самому ноутбуці: рекомендуємо звернутися до сервісного центру по ремонту ноутбуків
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Не рекомендую нікому цей магазин.
Замовив акумулятор до ноутбука, виявилось, що він не підходить (хоча ноутбук находиться в перелічених), запропонували замовити у двічі дорожче, (ніби він оригінальний і точно підійде). відправивши його назад, вкінці не має ні грошей, ні акумулятора.......
Буду писати в тех.підтримку Розетка- Достоинства:
- Позор
- Недостатки:
- На Розетка ще таких не зустрічав...
- Продавец Brain Power
Вам повернули гроші. Акумулятор робочий та зумістний за вашою моделью ноутбука. Проблема у самому ноутбуці-він не сприймає аналоги. Вирішить проблему зміна прошивки у сервісному центри або оригінальний акумулятор
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Батарея приходить з заміненими акамуляторами, сама плата і вся батарея працювала з 2020 року після чого в ній декілька разів замінили акамулятори. Через пару місяців повного заряду вистачає менше ніж на годину роботи ноутбука в еко режимі
- Продавец Brain Power
Доброго дня! Можете вислати нам на гарантійне обслуговування. Вирішемо вашу проблему!
- Максим П***
Щось не дуже зрозумілий відгук.
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
Купили батарею 14 травня ,але 8 липня хотіла включити ноутбук але без живлення він не працює (ноутбук справний)але ось батарея підвела ,писала пару днів відгук але його видалили, дуже не приємно,зря потрачені кошти
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не пройшло 2 місяців але батарея вже негодна
- Продавец Brain Power
Доброго дня! Можете оформита заявку на повернення- протестуємо та вирішемо вашу проблему! Гарного дня!
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brain Power
прийшов акумулятор з іншою номінальною напругою: 11,1 В замість 10,8 В. Заряджається лише на 80%, індикатор ноутбука постійно сигналізує про розряджений акумулятор
- Продавец Brain Power
Доброго дня 11,1 В та 10,8 В це один і той же вольтаж-він повністю сувмстний з 10.8 вольт. Спробуйте зробити 3 циклу розряду -заряду(батарею у 0 не розряжайте) Спробуйте також зробити заміну блоку живлення та віднесіть ноутбук у сервісний центр можліво ваш ноутбук не сприймає аналоги та треба міняти прошівку на ноутбук
- Николай М***
при другому циклі зарядки припинив заряджатися взагалі. Оформив повернення