Отзывы покупателей о Чулки на поясе, имитация колгот, в мелкую сеточку CindyLove Черный 2 размер

Оценка пользователей 4.33/5
  • Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 3. Цвет: Черный

Гарні

• Продавец  Lovelitta

Дякуємо,що поділились враженнями про даний товар! Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір !

• Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 3. Цвет: Черный

Супер гарно

Достоинства:
    Пожежа

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 5. Цвет: Черный

Після того, як відправили не той товар, і скарг з моєї сторони, продавець вийшов на зв'язок, товар був надісланий. Проблему наразі вирішено, дякую

Достоинства:
    Товар відповідає пропозиції
    Недостатки:
    Виконали замовлення не з першого разу
    • Продавец  Lovelitta

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 5. Цвет: Черный

Отримала зовсім інший товар неналежної якості. Продавець на зв'язок не виходить, дзвінки ігнорує

Достоинства:
    Недостатки:
    Інший товар неналежної якості
    • Продавец  Lovelitta

Нам прикро, якщо така ситуація мала місце, ми обов'язково зв'яжемося з Вами задля уточнення інформації

• Титаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 4. Цвет: Черный

Красивые чулки-колготы, удобные, размер соответствует. Мне понравились )

Достоинства:
    Цена и качество
    • Продавец  Lovelitta

Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.

• Наталя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 4. Цвет: Черный

Ціна та якість товару на відмінно. Оперативність на найвищому рівні. Однозначно рекомендую

• Продавец  Lovelitta

Дякую за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Якщо у вас будуть ще питання чи побажання, не соромтеся звертатися!

• Юлія П***
    Продавец: Lovelitta. Размер: 3. Цвет: Черный

Колготки сподобалися, хорошої якості, відповідають очікуванню, рекомендую!!!

Достоинства:
    Якісні