- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 60 мл. Степень защиты: 50
Дійсно чудовий крем.
У мене проблемна шкіра, але з цим кремом всі недоліки усунулися, шкіра має гарний вигляд.- Достоинства:
- Зникли прищики та почервоніння
- Недостатки:
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 60 мл. Степень защиты: 50
Швидка відправка,гарне пакування!Окреме дякую за цукерку
- Достоинства:
- Рекомендую!!!
- Продавец nc.beauty
Дякуємо Вам за відгук, звертайтесь , ми завжди вам раді))!
- Віта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 60 мл. Степень защиты: 50
Чудовий крем, комфортний на шкірі. Гарно розподіляється, макіяж на нього також добре лягає. Окрема вдячність за прекрасну консультацію, красиве пакування товару і пробники.
- Достоинства:
- Приємний на шкірі
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Cosmuri. Объем: 15 мл. Степень защиты: 50
Чудовий спф , захищає, гарно лягає.
Швидко відправили , дякую! - Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: TvoYa_Adele_beauty. Объем: 60 мл. Степень защиты: 50
Дуже легкий крем, який швидко впитується та не залишає липкість. Наношу під макіяж та користуюсь ним дуже довго
Рекомендую, хто вагається з вибором - Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Diligent. Объем: 60 мл. Степень защиты: 50
Чудовий крем, беру вже 2й рік поспіль
Дякую магазину за пробніки та листівку було дуже миле пакування - Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Diligent. Объем: 60 мл. Степень защиты: 50
Дуже класний лосьйон (хоча б я його назвала крем).
Замовляю вже другу упаковку і планую його використовувати в майбутньому.- Достоинства:
- Гарний стан шкіри
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL. Объем: 60 мл
користуюсь вже пів року, супер не скачується і непотрібно поновлювати з ранку наніс і все, ходи весь день
- Достоинства:
- Якісна продукція даної серії
- Светлана .***Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL. Объем: 60 мл
Вартий своїх грошей