- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo
Дуже зручний,приємний на дотик і практичний
- Продавец Limbo
Приємно, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo
Все супер,а главное быстро отправили
- Продавец Limbo
Щиро вдячні за Вашу оцінку та довіру :)
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo
Дякуємо Вам за довіру
Ваш відгук надихає нас ставати ще кращими!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Limbo
Швидко відправили, тримали зв'язок, зручніше тримати, трохи краде края екрану право ліво, не критично.
- Продавец Limbo
Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo
Майте наувазі що цей бампер доьре підходить в сценарії "лише один дек, ніякого офіційного кейса і офіційної док станції" вона в них просто не влізе, зі сторонньою підставкою та можливо зі стороннім кейсом/сумкою гарно співпадає, але не з офіційними. І я роблю на цьому акцент тому що надягати та знімати цей бампер не дуже просто.
- Достоинства:
- Гарний на вигляд, гарний на дотик, не сковзає, вирішує мою особисту проблему з тим що неможливо вперти дек на себе лежачи бо карта пам'яті гаряча, з прямим та боковим шнуром сумісне.
- Недостатки:
- Важко знімається і надягається, не влазить у офіційний кейс, не встає у офіційну док станцію, унеможливлює підключення TypeC шнуру від док станції, матеріал по краям іноді може бовтатися та чіплятися.
- Продавец Limbo
Вітаю. Ми ніде не зазначали про сумісництво цього бамперу з офоіційним кейсом та офіційною док станцією, бо це і так зрозуміло та очевидно, бо при експлуатації з коробки всі розуміють, що сумка та док станція розрахована лише для самої консолі стім дек і все!
- Валерий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo
Даний чохол не підходить для oled версії. Steam Deck Oled в нього поміщається але ось ці 0.4 дюйми різниці екрану закриває. А так добротний чохол
- Достоинства:
- Гарна резина, добре лежить в руці
- Недостатки:
- Лише для звичайної версії Steam Deck
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo
Якісний чохол, поміщається в докстанцію і оригінальний кейс.
Тепер моя консоль захищена від впливу зовніішього світу- Роман Н***
Я не знаю як вона з цим чохлом поміщається у вас у док і у кейс, у мене ні туди не лізе ні туди не встає