- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Органайзер дуже добрий та якісний.Замовили 2 роки тому в ідеальному вигляді.Дуже якісне кріплення нічого не відпадає та тримається дуже добре.Можна не боятися що шось відколеться чи розбухне деревина від води.Можна сміло мити та не боятися.Сам органайзер дуже вмісткий вміщаються всі види фломастерів.Органайзер дуже якісних та з хорошою ціною.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Дійсно, органайзер здається малуватим, але повністю відповідає заявленим характеристикам. Є усі гвинти, викрутка, інструкція англійською ( як то кажуть з інтуїтивним інтерфейсом). Доня зібрала сама. Приємний запах деревини. Побачимо, як у користуванні
- Достоинства:
- Все як в описі
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за відгук. Приємного користування)
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Дуже зручний і місткий органайзер! Усі олівці, ручки та дрібні канцелярські речі нарешті мають своє місце. Якість чудова, виглядає акуратно й мило, а полички продумані так, що легко підтримувати порядок. Донечкаособливо сподобався дизайн — тепер сама складає все на місце. Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручний, не займає багато місця на робочому столі)))Гарний дизайн))
- Продавец Brighty Home
Раді, що змогли вас порадувати! Щиро дякуємо за високу оцінку
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Дуже маленький,якась іграшка одноразова для дитини,нікому не рекомендую!Ціна завищена!Дуже засмучена (
- Достоинства:
- Всі шурупи )
- Недостатки:
- Дуже замала,не практична,орігами(
- Продавец Brighty Home
Вітаємо , Людмила. Всі розміри вказані на 2гому фото та в характекристиках, варто звертати увагу. Ваш відгук залишений не справедливо. Дивлячись на ваше фото , все таки зрозуміло, що це не "одноразова іграшка".
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Черный
Дуже зручний, та якісний органайзер, завдяки йому на робочому столі теперь порядок, дякую
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Brighty Home
Вітаємо, дякуємо за відгук.
Користуйтеся з задоволенням!
- Алеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Класна штука. Для дитини 2 клас на стіл - те що треба. Все барахло влізло, і шухляда під прикраси ідеально підійшла.
Рекомендую!!!- Продавец Brighty Home
Дякую за відгук, приємного користування!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Все супер дитині сподобалось
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
В цілому ганий, дитина задоволена. Трохи погано рухається ящик.
- Виктория Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Товар гарний, якісний,зібрали все легко
- Достоинства:
- Все дают в комплекті, викрутка шурупи.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Чудовий органайзер, компактний
- Достоинства:
- Легко збирається
- Коваль А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Прим
- Бардик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
В цілому органайзером задоволена, хоча якість та конструкція на 3, не вистачає пару місць де хочеться додати фіксації кріплень.
Виглядає при цьому пристойно, неочікувано, але виявилося дуже удобл зберігати помади! Довго шукала варіант як їх зберігати щоб бачити кольори всі одразу в цей органайзер став спасінням мого туалетного столику- Brighty H***
Вітання. Дякуємо за коментар та фото. Дуже цікаве рішення використання!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Дуже сподобалось дитині (11 років). Трішки їй було складно зібрати але вона впоралась. Задоволені.
- Продавец Brighty Home
Вітаємо! дякуємо за відгук. Безмежно раді, що дитині вдалося зібрати, приємного користування) Порядок на столі - задоволені батьки!
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
На виході підставка виглядає гарно,але якість така собі,більше ніж 400 грн я б за неї не віддала. Деякі деталі довелось підпиляти щоб увійшли в паз, два шурупи були товщі ніж інші і викрутити їх неможливо було. В одному місці підставка залишилась без шурупу, бо отвір замалий.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Мені сподобався
- Достоинства:
- Просто збирається. Вміщає досить багато канцтоварів. Користуватися зручно.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Brighty Home
Вітання. Дякуємо за замовлення та відгук.
Користуйтеся з задоволенням
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Не вистачало 3 гвинтика (органайзер приходить в розібраному вигляді )
- Достоинства:
- Досить якісний матеріал
- Недостатки:
- Має специфічний запах
- Продавец Brighty Home
Вітаємо, Оксана.
Дуже прикро і дивно чути, це - вперше. Пакетик з гвинтиками та викруткою запаяний, зазвичай на 2-3 гвинтики більше кладе виробник. Будь ласка, перевірте. Можливо гвинтики в коробці, або десь випали чи загубились при збірці, адже вони досить маленького розміру.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Товар приїхав вчасно, виглядає як на фото. У користуванні зручний.
- Достоинства:
- Повністю відповідає фото, легкий у зборці
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за вибір та відгук. Користуйтеся з задоволенням
- Чиркина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Коли отримала, то думала буде поличка на пару днів. Але почала збирати і виявилося, що конструкція дуже міцна. Завдяки органайзеру нарешті поборола художній безлад на столі дитини
- Достоинства:
- Маленький але вмісткий , хороша якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за відгук. Приємного користування!
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Китайская картоная штуковина. Крепежи болты, которые проуручиваються. Цена этой фиговине гривен 200... Подобное точно больше не куплю.
- Продавец Brighty Home
Вітання, Вікторія. Матеріал - МДФ, який нічого спільного з картоном немає. Товщина стінок - 3мм. Жодна деталь не гнеться, тому з упевненість можемо сказати, що конструкція міцна та надійна при використанні! Кріплення - гвинти, які видно на фото. Також звертаємо Вашу увагу, що Ви оформили замовлення післясплатою на відділенні, що дає Вам можливість при огляді відмовитися від товару.
Коментар з приводу ціни взагалі недоречний .
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Дуже сподобався цей органайзер. Він міцний, вмісткий, влізло багато речей. Надалі планую купити ще один для другої дитині.
- Достоинства:
- Зручна, вмістка
- Недостатки:
- поки не знайшли
- Продавец Brighty Home
Вітання, Олено. Дякуємо за ваш розгорнутий відгук з фото! Користуйтеся з задоволенням
- Віта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Дякую за товар.
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за вибір! Приємного користування.
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Взагалі нормальний органайзер але не дуже міцний
- Достоинства:
- Швидка
- Недостатки:
- Не дуже міцний
- Продавец Brighty Home
Вітання. Уточніть, будь ласка, в чому сама "не міцний"? Чи використали весь комплект гвинтів. Їх потрібно вкрутити, до кінця, в усіх місцях, де під них є місце. В такому випадку конструкція стає повністю закріпленою і достатньо міцною)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Покупалось на подарок, причем в другой город. Доставили вовремя и в полной комплектации, помогли с оплатой доставки, быстро вышли на связь.
Подарок понравился. Ребенок сам собрал органайзер, сам заполнил - в итоге все довольны.
Спасибо и за ваш товар и за обслуживание!- Продавец Brighty Home
Дякуємо за високу оцінку. Користуйтеся з задоволенням.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Дитина вдоволена. Підставка тільки не дуже зручна. А так все практично і основне влізло
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за зворотній зв"язок.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Супер!!!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Органайзер відповідає фото, доставка швидка, товар прийшов у зібраному вигляді (по попередній домовленості із продавцем). В замовленні не було заявленого подарунку (підставка для телефону у вигляді зайчика), що трохи засмутило дитину.
- Достоинства:
- Швидка доставка; органайзер прийшов зібраний як і домовлялись.
- Недостатки:
- Відсутність заявленого подарунку.
- Марина Г***
Через декілька днів звʼязався продавець та надіслали нам підставку під телефон. Ми приємно вражені))) Щодо підставки — вона зручна і мілашна. Тепер ми задоволені на 100 %)
- Продавец Brighty Home
Вітання. Дякуємо за розуміння.
- Сорокіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Все гарно запаковано. Легко та цікаво складається, дитина задоволена
- Євген Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Черный
Ще такого не бачив. На фото він виглядає великим. Приїхав не органайзер, а його мала копія. Не уявляю які то мають бути ручки і навіть телефон, щоб зробити таке саме фото як показано.
- Недостатки:
- На фото виглядає більшим ніж є насправді
- Продавец Brighty Home
Євген, дякуємо за зворотній звязок. На фото та в описі відображені реальні розміри органайзера , для того щоб покупець не формува помилкових та уявних очікувань від товару.
Будь- яка канцелярія ( олівці, фломастери, ручки) поміщаються в органайзер . Звертаємо увагу, що для телефона є спеціальна підставка , в вигляді зайчика.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Дитині все сподобалось. Дитина швидко склала і вже розмістила всі необхідні предмети.
Дякую Чудовий товар.- Достоинства:
- Гарний якісний товар
- Недостатки:
- Надісь їх не буде
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за відгук. Дякуємо, що обрали нас)
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Очень довольны органайзером. Заказали уже второй, для второго ребенка. Хорошее качество и очень красиво смотрится на столе. Спасибо!
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за замовлення. Користуйтеся з задоволенням.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Дякую за органайзер,в комплекті все необхідне,тож не важко було зібрати .Вже у використанні.
- Продавец Brighty Home
Добрий день. Дякуємо за відгук , користуйтеся з задоволенням !
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Зрозуміла інструкція. Товар відповідає фото. Ціна трохи завищена.
- Продавец Brighty Home
Вітання. Дякуємо за відгук та зворотній звязок.
- Володя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Дуже гарний органайзер
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням
- Оля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Белый
Маленький органайзер. Легко збирається і в комплекті навіть викрутка. Але дійсно малого розміру сам органайзер
- Достоинства:
- Легкий у збірці, цікавий дизайн
- Недостатки:
- Малого розміру
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за ваш відгук. Користуйтеся з задоволенням.
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Бежевый
Супер!
- Продавец Brighty Home
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Приємного користування.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brighty Home. Цвет корпуса: Черный
Дуже непродумана і не якісна річ. Не рекомендую нікому. Збирати потрібно самому, а вона не збирається бо це дуже дешевий і не якісний Китай.
- Продавец Brighty Home
Вітання. Дійсно, органайзер в розібраному вигляді, про це ми повідомляємо замовника перед відправкою. Якість чудова, про що свядчать відгуки наших покупців на різні кольори цих органайзерів. Чому у Вас виникли проблеми з складанням органайзара , ми не знаємо , зазвичай це займає 15 хвилин. Звичайно ми виконаємо повернення товару, з Вами вже звязався наш менеджер.