Отзывы покупателей о Противоскользящая подложка под ковер 60х180 см

Оценка пользователей 4.64/5
  • світлана п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AR-mart. Размеры: 1 x 0.6. Основной цвет: Кремовый

Якісна

• Наталья Ш***

Все добре, рекомендую

• Татьяна Г***

Дуже приємно вражена придбанням

Достоинства:
    Тримає на місці килимок "жорстко"
    Недостатки:
    відсутні
  • Дар'я К***

Свою функцію виконав, приліжковий килимок не ковзає

• Лариса Г***

Підкладка сподобалась. На плитці утримує добре. Замовлення виконано швидко. Задоволена співпрацею з продавцем.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: AR-mart. Размеры: 1.5 x 1. Основной цвет: Кремовый

Добре виконує свою функцію- перевірено у звʼязці з середньостатистичним килимом і слизькою кафельною підлогою.

• Олена М***

Очень хорошая подложка. Действительно не скользит.

• Євгенія

Взагалі не тримає килим. В мене звичайний паркет.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не тримає килим
  • Елена П***

Зручна підкладка. Килимок на кафельній плитці тримається , не ковзає

Достоинства:
    Швидко доставили
  • Марія М***

Супер зручна штука. Брала для приліжкових килимків . Дійсно не ковзають. Навіть по пару см обрізала , щоб не виглядало з-під краю

Достоинства:
    На 100% функціонально
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AR-mart. Размеры: 1.5 x 0.8. Основной цвет: Кремовый

Підкладка виконує свої функції на 100%
    Килимок тепер лежить як приклеєний!
    Рекомендую!
    Доставка швидка, забрала у відділенні Розетки, дуже зручно!

Достоинства:
    Килимок абсолютно не ковзає