- Виктория Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100. Цвет: Серебристо-черный. Количество отделений: 4
Очень понравилась подставка, изящная,устойчивая и с виду прочная.Продавец очень быстро отправил, дошла целенькой.
- Продавец Дом на все 100
Дякуємо, Вікторія, за відгук. Ваша думка про товар, важлива для наступних наших покупців. Будемо раді наступним Вашим замовленням.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100. Цвет: Серебристо-черный. Количество отделений: 4
Поличка міцна, без ушкоджень. Щодо прутів, як на мене міцні, конструкція надійна при тому що полиця не важка. Одну зірку зняла за фарбування бронзовою фарбою. Як на мене псує зовнішній вигляд, полиця скоріше бронзова з вкрапленням чорного. Розраховувала, що буде саме чорного кольору, щоб вписалась в інтер'єрі.
- Достоинства:
- Міцна, не важка.
- Недостатки:
- Не відповідає опису товару, полиця не чорна а бронзова.
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100. Цвет: Серебристо-черный. Количество отделений: 4
при транспортування можлииві деформації елементів конструкції, але не критичні.
- Достоинства:
- надійна ( металева) , не потребує обслуговування, не виглядає важкою
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Дом на все 100
Дякуємо за позитивний відгук
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100. Цвет: Серебристо-черный. Количество отделений: 4
За упаковку ставлю 12 из 10. На почте распаковывали минут 10, потом ещё дома минут двадцать отбирала скотч. Полка имеет форму трапеции, что не указано в описании, поэтому нижняя полка самая широкая а остальные сужаются кверху. На сайте указано, что она черная с серебром. Я получила черную с позолотой, но мне так даже лучше.
- Достоинства:
- Устойчивая
- Продавец Дом на все 100
Дякуємо, Наталія, за відгук. Полки, дійсно міцні і гарні, зовнішньо підходять під любий інтер єр. Ми врахували ваше зауваження по упаковці, щоб скотч не торкався поверхні металу. Дякуємо за чесні і доброзичлеві поради.. Це дуже важливо для покращення подальшої роботи. Ми працюємо для Вас!
- Алла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100. Цвет: Серебристо-черный. Количество отделений: 4
Поличка для взуття дуже гарна та функціональна. Дякую менеджерам "Дом на всі 100". Швидко зателефонували та надіслали товар.
- Достоинства:
- Металева, підходить до різних меблів в коридорі.
- Продавец Дом на все 100
Дякуємо за позитивний відгук. Ми всі працюємо за для нашої Перемоги!