Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Крем - гель анестетик B-Caine (В-каїн) 50 г. лідокаїн 6,5%, прилокаїн 5%

Оценка пользователей 4.56/5
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Купувала для електроепіляції. Після нанесення біль відчувається значно менше.

Достоинства:
    Знеболює; не викликає почервоніння чи печіння.
    Недостатки:
    Досить швидко витрачається)
  • Поліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Використовую для електроєпіляції. На жаль лише трохи прибирає неприємні відчуття, але мене це повністю задовольняє

Достоинства:
    Повністю відповідає фото
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
    • Марина

Купую постійно цей крем-гель і він обезболює, можливо ви не правильно наносите його ?

напишу як сама користуюсь, можливо зможу допомогти. За дві години до процедури, нанесіть крем, легенько ніби втріть його, потім на верх ще додайте трішки гелю. І після обов'язково під харчову плівку.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Гарний крем. Держати 1 годину під плівкою. Ефект тримається декілька годин. До болю дуже чутлива, але завдяки крему, нічого не відчувала. Обов'язково повернуся!
    Дякую)

Достоинства:
    Довго триває ефект. Болю не відчуваєшь
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Крем працює, використовувала перед епіляцією. Найефективніше для мене виявилось десь приблизно 60 хвилин під плівкою. Анестезуючий ефект гарний. Обслуговування чудове, доставка дуже швидка.

• Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Купувала за рекомендацією саме цей крем перед процедурою електро епіляції. Мені підійшов. Спробувала попередньо вдома на іншій зоні перед використанням епілятора, ефект настав вже через 15-20хв. Електроепіляція була відчутною, але комфортною, тому ставлю 5 зірочок

• Продавец  SteDem

Дякуємо за відгук!)

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Купила цей крем для знеболення при електроепіляції. Результат чудовий. Нанесла жирним шаром і під плівкою тримала від 2 годин, але німіти зона починає вже після 30 хв.

Достоинства:
    Знеболення на 100%
    Недостатки:
    Тримати під плівкою від 2 годин на повного результату
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Швидко відправили.Досить непогано.Гарно знеболює проте потрібно потримати десь півтори години під плівкою для гарного результату.

Достоинства:
    Добре знеболює
  • Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Мені крем - гель не сподобався, так як використала згідно інструкції але анастезії не було ніякої зовсім

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не відповідає описаному
    • Продавец  SteDem

Доброго дня.
      Можливо це індивідуальна реакція? Бо є люди, які не чутливі до анестезії. Ви крем тестували тільки на собі, чи ще були пацієнти, на яких він не спрацював також?
      Якщо це індивідуальне несприйняття організму - можемо підібрати для Вас анестезію з іншими складовими.

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SteDem

Купляла для знеболювання перед електроепіляцією, на мені спрацювало на всі 100%.

Достоинства:
    Відправили швидко, крем класний.