- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget_XL. Цвет: Green
прислали телефон без АКБ, потім діслали АКБ але треш. Втрачені гроши, час, нема сенсу до них звертатись - просто л***о
- Достоинства:
- повна ерунда, не ведиться - разводняк
- Продавец Gadget_XL
Доброго дня. Сталася ситуація – склад випадково надіслав вам телефон без акумулятора. Ви написали нам і ми одразу відправили вам новий акумулятор зі складу. Усі відправки були за наш рахунок. Можливо, у нового акумулятора несумісність з цією моделлю. Вам відразу було запропоновано повернути телефон з акумулятором безкоштовно за наш рахунок і при отриманні товару ми повернемо вам усі кошти. Частина відгуку, що відноситься до магазину, залишена несправедливо.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
пришел на новую почту в срок , в родной коробку без упаковки по оплате заранее - открыть упаковку и проверить товар на почте не разрешили ! состояние как новый различие с фото на сайте на обратной стороне тел написано nokia у меня HMD как то так ни каких чеков и документов на почте о получении товара не дали
- Достоинства:
- пока не знаю
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Дрянь та непотріб!
Брав ВИКЛЮЧНО з характеристики акумулятора "22 дні в режимі очікування". Фактично 8 днів пролежав на столі (перевіряли витривалість в ідеальних умовах) - акум розрядився в нуль.
Дуже розчарован. Була б можливість - повернув би товар.
Категорично не раджу купляти цей нібитотелефон!- Достоинства:
- Недостатки:
- Брехня з характеристиками акумулятора
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що ви отримали такі враження від телефону
- Люда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Погана якість!через місяць користування почалось звуки потріскування під час розмови!не рекомендую даний телефон!!!
Представник брендуДобрий день! Нам прикро, що Ви отримали такі враження від користування телефоном
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Все ок
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Дуже швидко доставили, практично одна доба після замовлення . На сайті магазину телефон виглядає значно краще ніж в натурі. Особливо цифри клавіатури могли б бути чіткішими і клавішу виклику завжди позначають зеленою труб. а відкл. - червоною. Ці телефони переважно купують для пенсіонерів, в яких зір гірший.
- Достоинства:
- Ціна і великі кнопки. Роботою команди магазину - задоволена.
- Недостатки:
- Трохи замалі розміри гаджета, екрану. Відсутність позначок : зеленої і червоної на кнопках .
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук. Ми обов'язково врахуємо Ваш фідбек
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Сьогодні отримали. Все добре.
- Достоинства:
- Швидко доставили.
- Недостатки:
- Нема.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- Ростислав Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Купив вітчиму телефон, бо свій Nokia X1-01 який прослугував 13 років він втопив.
Сподіваюся цей теж прослугує. Заряджаеться дуже швидко, доволі непогана зарядка йде в комплекті. Ліхтарик, радіо, та mp3 плеер все як у Nokia X1-01 так, що замовник задоволений- Достоинства:
- Це ще та Нокіа
- Недостатки:
- не знайшов
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Виконує свої функції
- Достоинства:
- Телефонує
Представник брендуДякуємо за довіру!
- Курявский О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
ПРОСТО ЗВОНИЛКА, ЭТО ПЛЮС.
Я покупал телефон, из-за заявленных производителем до 22 дней режима ожидания.
Так вот, 7 дней рекорд, 5 звонков в день, по 1 минуте, какие там 22 дня. То-есть 30% от заявленого.- Достоинства:
- Маленький
- Недостатки:
- В 3 раза меньше, чем заявляют держит батарея. Знал бы, хрен покупал бы.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Телефон не вмикається.
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
гроші за повернутий товар не віддали!
- Достоинства:
- Недостатки:
- записна книжка у телефоні з дуже малим набором символів
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
За тиждень розрядився на 20-25%. Працює прекрасно.
- Достоинства:
- Звук гучний - дзвінок не пропустиш. Зарядка від usb, тепер усі пристрої можна заряджати одним зарядним
- Недостатки:
- Бабуся звикла, що на праву верхню кнопку контакти, а там радіо. Як змінити у налаштуваннях не знайшов ️
- Богдан В***
Додаю що відбулося за два роки. Акумулятор вийшов зладу (намагайтеся не залишати телефон на відкритому сонячному місці) узяв у переході якийсь акум за 180 грн. Телефон з ним ніяк заряджатися не хоче (скоріш за все через різні стандарти заряду у nokia). У результаті понесу його сдавати як б/у. У бабусі вже є новий sigma у якого акум удвічі більший, а з теперішньою різницею у ціні, сенсу від цього не бачимо.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal
Гарний звичайний телефон. Гучний зв'язок,ліхтарик, радіо без навушників працює. Батарея довго тримає заряд.
Подивимось як довго буде працювати- Людмила
Хіба тут є ліхтарик?
Представник брендуДякуємо за довіру!
- Вита
Ви довго розмовляєте по телефону? В нас таку модель купили бабусі, каже, що треба заряджати на наступний день....
- Павел Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Почему никто из комментаторов ни говорит про прекрасную функцию атоматической записи разговоров на карту памяти? Это прекрасная причина для покупки именно этого телефона!!!
- Достоинства:
- Цена+батарея долго держит+цвет
- Недостатки:
- Посторонние звуки при разговоре