- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 125 мл
Прислали не такий
- Недостатки:
- Безвідповідальність
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 75 мл
Можна користуватися також для рук.
- Достоинства:
- Загоїв тріщину на пʼяті за 5 днів повністю.
- Недостатки:
- Запах не самий приємний.
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 75 мл
Мазь порадила подолог, так як потребувала значного пом'якшення шкіри на стопах, вона дійсно працює, при регулярному використанні.
Також можу з досвіду порадити використовувати цю мазь на шкіру рук, у мене взимку вона супер-суха, треба зовсім небагато нанести, дати добре ввібратися, а залишок прибрати сухою серветкою, краще на ніч, результат топ!- Достоинства:
- Позитивний результат, який можна відчути
- Недостатки:
- Ціна зависока, але все якісне має свою ціну
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 125 мл
Дійсно хороший крем заживляє рани та тріщини, рекомендую
- Достоинства:
- Вистачає на довго, потрібно не багато крему для нанесення
- Продавец Apollo
Доброго дня!
Дякуємо за відгук і рекомендацію! Рада, що крем допомагає заживляти тріщини та рани, і що вам сподобалася його економічність. Бажаємо вашим стопам завжди залишатися здоровими та доглянутими!
- Владислав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 75 мл
Допомогає проти тріщин, можна рекомендувати
- Достоинства:
- Допомогає
- Продавец Apollo
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що засіб справді допомагає. Ваш досвід важливий — дякуємо за рекомендацію!
- Лариса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 125 мл
Класний крем! Дуже рекомендую!
- Анжела З***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 125 мл
Отличный крем,помог за пару раз,жаль нельзя показать фото до и после.Посоветовали в салоне, когда делала процедуры.Тюбик большой,надо совсем не много,хватит на долго.Нашла здесь самую низкую цену,апператор очень внимательная и приятная.
- Достоинства:
- Быстрое заживление,держится эффект даже после того как помыла руки.Смягчает, питает,увлажняет,приятный запах.
- Татьяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Объем: 75 мл
Супер мазь! Працює! Замовлю ще!