- Ілля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Бак честно кажучи не поганий, міцний метал, але коли взяв протікав сильно і справив погане перше враження, прийшлось усі О-рінги міняти, якщо купляти за 500 то /- норм, поставив туди жирнючий койл валить капець, сітку взяв з іншого дівайса, смак на сідці трохи краще але я не знав що сідку прожигати не треба хахах
- Достоинства:
- Міцний, універсальний, немає жижеголодання зовсім
- Недостатки:
- Фігові О-рінги, упаковка не оригінальна- пластиковий контейнер, гвинти з пластиліну
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Категорически не рекомендую!!!
На странице товара фото оригинального атомайзера в заводской упаковке.
А выслали ноунейм в пластковой открытой коробке.
Я не ожидал такой подставы от этого магазина (являюсь постоянным покуптелем магазина Klever) и к сожалению посылку на НП забирала жена, я бы точно отказался.
Деньги на ветер(((
Разочарование полное((((- Достоинства:
- Недостатки:
- липа
- Продавец Klever
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання.
- Ілля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Сіток немає у комплексі, тече дуже сильно, перехідник на 510 не тримається, байнет не прижимае, О рінги фігові не допомагають
- Достоинства:
- Те що воно працює
- Недостатки:
- Працює погано
- Продавец Klever
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що пристрій не виправдав ваших очікувань. Щодо сіток — дійсно, у стандартній комплектації їх немає, тому і не зазначаємо їх в описі товару. Щодо протікань — це може бути пов’язано з неправильним укладанням вати або некоректним встановленням сітки. Рекомендуємо перерозібрати бак, уважно перевірити встановлення всіх елементів та використати більш якісну, густу рідину з вищим вмістом гліцерину (VG), що може суттєво зменшити протікання.
Якщо залишилися питання або потрібна додаткова допомога — звертайтесь, ми завжди раді допомогти.
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Приємна ціна. Зібрав до робочого стану, не з першого разу. Все працює, мені підходить. Дякую продавцеві.
- Достоинства:
- Самостійне обслуговування, є запчастини.
- Недостатки:
- Різниця від оригіналу, не повний комплект.
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Гарний бак. Нарікань немає. В комплекті йдуть сіточки. Все ок.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Дякую заказ прийшов бистрої. Все чудово працює. І комплектація є сітка. Дякую за товар .
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки.