- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 56
Доставка дуже швидка,Продавець ввічливий, допоміг обрати товар потрібного розміру. Куртка краще підійде на холодну осінь. Товар відповідає заявленому фото.
- Достоинства:
- Куртка пошита охайно.
- Недостатки:
- Відсутні.
Комфортно для температуры до
- 5°C
Соответствует
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 54
Купувала батькові. На талію 118 см 54 розмір ідеально. Якість хороша. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Підходить на невисокий зріст. Правильний розмір
- Стогний А***Отзыв от покупателя. Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 56
Первое впечатление неплохое. Дальше - полное разочарование. Карманов с молнией нет. Отсутствуют внутренние боковые карманы на собственно куртке. На подстежке есть. Качество молнии отвратительное. В первый день бегунок рассыпался. Молнию надо менять. Плащевка типа клеенка. Коротковата для размера третий рост, повелся на рекомендации продавца. Куртка непрактичная. Выброшены деньги.
- Достоинства:
- Крепкие нитки
- Недостатки:
- Молния некачественная, бегунок в первый день рассыпался, третий рост коротковат , повелся на рекомендации продавца.
Маломерит
- Продавец Men&Kids Suits
Добрий день, прикро, що Вам не сподобалася куртка, але як виробник, можу на свій захист стверджувати наступне:
1. Дана модель не передбачала кишень на підстібці чи блискавок на бокових кишенях. На фото і в описі це відображено.
2.Блискавка металічна, якщо бігунок пошкодився, прийміть мої вибачення, можу на вашу адресу вислати нову.
3. Що стосується вибору росту-я тільки даю мірки, а рішення ваше.
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 56
Щиро дякую. Тепла.
- Достоинства:
- Гарна, не дорого.
- Недостатки:
- Немає.
- Олександр Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 52
Куртка класна,розмір підійшов, продавець дуже ввічливий,дуже дякую.
- Достоинства:
- Діловий стиль
- Любовь Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 52
Все добре дякую за куртку
- Достоинства:
- Гарна
- Ірина П***Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 52
Треба попереджати покупця, що розмірна сітка відображає розміри готового виробу, а не заміри по фігурі, як має бути. Більше того на сайті до розмірної сітки додали інструкцію як правильно поміряти розміри за фігурою!!!!
Із-за цього не змогла взяти куртку потрібного розміру. Втратила 200 грн.передплати за повернення товару.- Достоинства:
- Якість добра.
- Недостатки:
- розмірна сітка відображає розміри готового виробу, а не заміри по фігурі!!!!
Маломерит
- Продавец Men&Kids Suits
Номер за яким я телефонував, щоб взнати чи все зрозуміло і чи є якісь питання належав чоловікові. В нього я уточнював 2 рази чи дійсно 52 розмір підходить і яку довжину рукава йому потрібно. Але я не міг допустити, що людина, яка замовляє одяг в інтернеті ніколи не цікавилась як це зробити. Продавці, як правило вказують мірки в виробі тому що в різних виробах на вільне облягання потрібна різна величина і різні вимоги покупця. Хтось любить в обтяжку, хтось вільніше. Крім того, дехто обміряє себе по футболці, інший по светру. В любому випадку, на всі питання, я відповідаю. Не відповідаю тільки на питання яких не задавали.
- Алексей К***Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 52
З радістю поділюсь досвідом купівлі куртки в подарунок батьку.
Рекомендую " Продавця", ім'я Володимир!
Професійна консультація, в разі виникнення ситуації( обмін, повернення коштів) все вирішується. Батько любить, щоб було вільно, були змушені попросити більший розмір. Володимир, не отримавши зворотню доставку- відправляє наш розмір. Відверто не пам'ятаю такого досвіду.
Відмінна якість матеріалів і пошив( в ході розмови виявилось, що це власне виробництво). Річ виглядає дорожче своєї вартості.
Рекомендую!
Володимир, дуже дякую!- Достоинства:
- Якість матеріалів, якість пошиву
Комфортно для температуры до
-20°C
Соответствует
Дякуємо за добрі слова!
- Светлана К***Продавец: Men&Kids Suits. Размер: 52
Дуже красива та тепла куртка за свої гроші, дякую продавцеві швидко звʼязався та допоміг обрати потрібний розмір. Швидко відправили. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тепла, можна відстебнути підкладку.
- Недостатки:
- Поки не знайшли