Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Высокие трусы стринги корректирующие с сильной утяжкой живота бежевые S (44) ВT-2289BE-S

Оценка пользователей 2.33/5
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый

Комфортні та тонкі трусики, гарно підтягують талію. Під сукні - незамінна річ, стрінги гарно сідають і надають витонченості силуету. Я задоволена!

Достоинства:
    Безшовність
    • Продавец  Alya

Дякуємо, Людмило, за ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що коригуючі труси стали для вас комфортним і стильним вибором. Раді, що вони підкреслюють ваш силует і підходять під сукні. Завжди готові радувати вас якісними товарами!

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый

Нічього не корегують абсолютно, звичайна білизна!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый

Ні розмір я підібрала правильно,у мене до вагітності була S,а зарас М,у мене після вагітності невеличкий животик і вони зовсім його мені не втягуюють відчуття як просто одів якісь трусики утяжки ніякої

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый

Сильної утяжки як написано зовсім немають,один плюс що ідуть стрінгами,ефекту утяжки я дійсно не замітил,навіть те що написано,що не сповзають,вони сповзають

Достоинства:
    Лиж те що ідуть стрінгами
    Недостатки:
    Не відповідають опису
    • Продавец  Alya

Вітаю Юлія, дякуємо за Ваш відгук, сильна утяжка буде в тому випадку якщо трусики підібрано по розміру, значить вони на вас завеликі і тому сповзають і не утягують:( Ми завжди з радістю проконсультуємо і допоможемо підібрати розмір на будь-які параметри)

• Катя К***
    Продавец: Alya. Размер: XL. Цвет: Бежевый

Фото товару зовсім інше, якість трусів погана

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Всі