Отзывы покупателей о Высокие трусы стринги корректирующие с сильной утяжкой живота бежевые L (48) ВT-2289BE-L
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый
Комфортні та тонкі трусики, гарно підтягують талію. Під сукні - незамінна річ, стрінги гарно сідають і надають витонченості силуету. Я задоволена!
- Достоинства:
- Безшовність
- Продавец Alya
Дякуємо, Людмило, за ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що коригуючі труси стали для вас комфортним і стильним вибором. Раді, що вони підкреслюють ваш силует і підходять під сукні. Завжди готові радувати вас якісними товарами!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый
Нічього не корегують абсолютно, звичайна білизна!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый
Ні розмір я підібрала правильно,у мене до вагітності була S,а зарас М,у мене після вагітності невеличкий животик і вони зовсім його мені не втягуюють відчуття як просто одів якісь трусики утяжки ніякої
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Размер: M. Цвет: Бежевый
Сильної утяжки як написано зовсім немають,один плюс що ідуть стрінгами,ефекту утяжки я дійсно не замітил,навіть те що написано,що не сповзають,вони сповзають
- Достоинства:
- Лиж те що ідуть стрінгами
- Недостатки:
- Не відповідають опису
- Продавец Alya
Вітаю Юлія, дякуємо за Ваш відгук, сильна утяжка буде в тому випадку якщо трусики підібрано по розміру, значить вони на вас завеликі і тому сповзають і не утягують:( Ми завжди з радістю проконсультуємо і допоможемо підібрати розмір на будь-які параметри)
- Катя К***Продавец: Alya. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Фото товару зовсім інше, якість трусів погана
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Всі