- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купляли намет дитині на подарунок,якість сподобалась.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Намет чудовий. Якість відмінна. Вартує своїх коштів. Підійде як для хлопчика, так і для дівчинки.
- Достоинства:
- Хороша якість.
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купували на день народження.
Приємний варіант.
Прийшла без недоліків.
Сподобалась ідея та розміри.
Доставка вчасно зроблена, навіть на день раніше від прогнозів.
Дякуємо- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Норм. Дитині сподобалось.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, приємного користування. Гарного дня!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все відповідає фото і опису.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже сподобалась, комфортна, світла, гарна тканина, тільки немає розміру палатки, орієнтувалася по відгукам.
- Недостатки:
- Немає розміру палатки
- Продавец opsale
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Брала на подарунок, кажуть, клас
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
дитині 2 рочки сподобалось
- Достоинства:
- легка в збирання
- Недостатки:
- у опису немає розмірів намету
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта. Розміри намету знаходяться на фото.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Взяли вігвам для дитини тоді ще 1,5 року.
Зараз донці 2 роки й вона з задоволенням майже щодня в ньому бавиться.
Обирали за критеріями: чистка транспортування й площа, яку займає виріб. За свою ціну - неймовірна річ- Достоинства:
- Легко транспортувати, розкласти може одна людина, матеріал швидко очистити можна навіть вологими серветками
- Недостатки:
- Шви в місцях для кріплень прийшлось поновлювати, але це швидше питання до нашої дитини
- Гудзало Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Сама палатка хороша, дитині дуже сподобалося, весь час хоче там проводити але товар прийшов порваний по шву у 2 місцях
- Позднякова О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дополняю свой отзыв фото), ребенку очень понравилось!
- Позднякова О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купили на подарок , пока еще не собирали . Чехол в который упакован вигвам пришел в какой то грязи или мазуте, внутри вигвам чистый. Перезаказывать не стали , надеемся отстирается.
- Достоинства:
- Легкий и не громоздкий .
- Недостатки:
- Упаковка
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовлення прийшло вчасно. Сам намет виконаний з якісної тканини у два шари. Я задоволена. Ще не збирала, так як це подарунок до Свята Миколая. Можливо доповню пізніше.
- Достоинства:
- Двошарова тканина, міцний
- Недостатки:
- Не виявила покищо
- Продавец opsale
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Отличная палатка за свои деньги
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Зоряна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все супер! Покупкою задоволена. Доставка швидка, збирається дуже легко, матеріал якісний. Місця багато не займає.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Вігвам чудовий за свої гроші. Тепер в нас дома ціле індіанське племя.
- Достоинства:
- Гарна, якісна
- Продавец opsale
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарна палактка середньої якості. Для неї потрібно мало місця, тому в нашу крватиру підйшла ідеально. Практична для дитячих ігор, тому тепер діти зайняті живими іграми і менше сидять в телефонах. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Продавец opsale
- Орест В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дитина наметом задоволена, грається залюбки тому палатка свою функцію виконує. Складаєтсья досить легко, займає не багато місця. Загалом гарний намет!
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Добре зшитий, якісний та міцний намет. Легко складаєтсья та займає не багато місця.
- Достоинства:
- Якість, практичність та особливо ціна
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!