- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все чудово
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого ігрового намету! Раді, що все сподобалося та товар виправдав очікування. Нехай намет приносить дитині багато радості, цікавих ігор та яскравих вражень. Завжди відкриті до нових замовлень і будемо раді бачити вас знову.
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний намет
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого дитячого намету. Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування. Нехай ігровий простір дарує дитині багато радості, фантазійних ігор і приємних вражень. Завжди відкриті до нових замовлень від вас!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний намет. Дитині дуже сподобалося. Швидка доставка.
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Брала на подарунок, швидко оглянула, то не виявила пошкоджень, детальний відгук оновлю, коли отримувач отримає і перевірить
- Достоинства:
- 3 окремі конструкції
- Недостатки:
- Поки що не виявила
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже гарний ігровий комплекс, зручний будиночок, гарний, міцний, добре тримає форму, дітям дуже подобається!!!
- Продавец opsale
- Кароліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Палатка тримає свою форму не вигинається. Тканина міцна. Малому подобається гратись.
- Достоинства:
- Міцна
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовляла намет на подарунок хлопчику трирічного віку. І це була вдала ідея для подарунку!!! Іменинник та його друзі веселенько гралися в наметі і лазили через тунель)))
- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудова палатка, якість хороша, збирається легко, рекомендую!
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовила ігровий комплекс для дівчинки ,відправили швидко за це щире дякую !гарна якісь яскрава легко складається можна брати з собою на відпочинок ,головне дитині сподобалась!рекомендую всім!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовлення прийшло через 3 дні. Намет легко розкладається, зручно зберігати у сумці. Дитині та коту дуже сподобався))
- Недостатки:
- Немає однієї зав'язки для стелі(((
- Продавец opsale
- Віктор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Класна палатка! Купили для дитини, вона в захваті! Збирається швидко і легко. Розмір чудовий, зручно навіть в кімнаті поставити. Раджу всім!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовляв на подарунок, якістю та обслуговуванням задоволений, дякую
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Все добре! Дитинка дуже задоволена)
- Продавец opsale
Дякуємо що обираєте наш магазин
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Ігровий комплекс гарний, яскравий, дитині дуже сподобалося. Але виготовлений з дуже тонкого матеріалу, скоріше за все довго не прослужить
- Достоинства:
- Яскравий, легко сховати в сумку, не займає багато місця
- Недостатки:
- Не якісні матеріали
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок і обов’язково виправимо ситуацію.
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Крута ігрова зона для дітей!!! Сину рік і ми із задоволенням граємо в цьому наметі, йому дуже подобається. Відправили швидко. Щиро дякую!
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовляли для дитини 2 роки і 6 місяців. Посилка доставлялась 6 днів, все добре. Також добре що в пункті видачі розетки не відкривав, пропонували огляд, візуально оглянув, не розпаковував, вирішив довіритись продавцю, дуже раджу!!! Дома розкривала посилку дружина, все саме розкладається, аж вистрелює, з пакунку, склали за декілька хвилин. Тому, як я і писав раніше, раджу розпаковувати вдома, інакше потім ви туди це все не запхаєте-це той випадок, коли просто треба повірити на слово)))
- Достоинства:
- Все як на фото, дитині сподобалось, раджу.
- Недостатки:
- Можливо ціна, на сьогоднішній день-це 1/6 мінімальної зарплати в Україні. А коли жінка в дикреті на 860грн., то робіть висновки самі!
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Богдана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дякую за скореньку відправку ❤️Брала похресниці на подарунок
Дитина задоволена ️- Достоинства:
- Легка в складанні і перенесенні , адже вона дужу легенька
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец opsale
- Аліна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Замовили на подарунок дитині 1,5 роки
Мала дуже задоволена, тепер це ціла ігрова зона- Достоинства:
- Можна зібрати, щоб взяти кудись з собою/перемістити з кімнати в кімнату
Легкий - Недостатки:
- Це скоріше не недолік, а просто нюанс - борти легко гнуться, тож якщо дитина буде на них спиратися, може впасти, тож треба уважно стежити за дитиною
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дитині подобається
- Достоинства:
- Легкий та складний
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Крутий компактний намет!
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Якісно зроблена дитяча палатка. Донечці дуже сподобався. Легко збирається. За таку ціну, все влаштовує. Відправили швидко. Буду замовляти ще!
- Достоинства:
- Ціна-Якість
- Продавец opsale
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Супер! Красивий дитячий намет, легкий в складанні. Дитині подобається, правда шкода, що без кульок для сухого басейну.
- Мирослава В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Велика та простора палатка! Легко складається, дитина в захваті. Відправили швидко, за що окреме дякую продавцю! Рекомендую!
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарна палатка, легко складається та розкладається. Дуже зручна для дітей ігрова зона. Наша донечка була в захваті. Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручна, практична.
- Продавец opsale
- Valeriia P***Продавец: opsale
Діти у захваті, і в 2 і в 6 років!
Зібрали за 3 хвилини- Достоинства:
- Легкий, великий, гарний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец opsale