Отзывы покупателей о Велотренажер для реабилитации нижней и верхней части тела Trizand черный c счетчиком (мини-компьютер)

Оценка пользователей 4.83/5

Замовив,прийшов швидко
    Класна штука

• Ангела Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyEuroshop

Велотренажер отримали швидко (дякуємо продавцю), опробували - все надзвичайно просто і легко, перщі враження тільки позитивні!

Достоинства:
    Легкість у використанні, для мене великий плюс - показує спалені калорії
    Недостатки:
    Не знайшла
  • ЛЮДМИЛА П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK

Купила два велотренажера, себе и соседке. Обслуживание на высшем уровне, прислали раньше, чем ожидали. Пользуемся всей семьёй, все довольны. Очень благодарны,спасибо.

Достоинства:
    Лёгкий в обращении.
    Недостатки:
    Нет .
    • Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Людмила, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаєм приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Д.В.
    Отзыв от покупателя. Продавец: baGaba

Найкраще співвідношення ціни та якості

Достоинства:
    Компактний, функціональний, розкладується
    Недостатки:
    Погано тримаються ножки(злазять), не обнулюється рахунок кроків
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK

Покупкою задоволена, дякую постачальнику за швидке виконання заказу.

• Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Наталія, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаєм приємного користування велотренажером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Лариса Т***
    Продавец: WASHOPIK

Купила цей велотренажер для мами, а використовує вся родина. Всі задоволені. Легкий у використанні.

Достоинства:
    Акційна ціна, можливість використовувати для всіх видів м'язів верхніх та нижніх кінцівок.
    • Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Лариса, за відгук та оцінку! Нам приємно, що вся Ваша родина задоволена велотренажером. Бажаєм і надалі приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.