- Крістіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: БудРум
Чудовий набір. Живу сама,тож коли потрібно щось відремонтувати мають бути інструменти. Задоволена!
- Ганна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір, ще й по акційній ціні. Топ
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На свою вартість добре
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив невеликий набір щоб тримати в машині про всяк випадок. Під час розпаковки під власною вагою відірвався ремінець сумки, розводний ключ вийшов з ладу коли прикручував клему акумулятора.
Розумію що це дешевий Китай, але описати якість товара без нецензурщини в мене не виходить. Категорично не рекомендую!- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість інструмента
- виталий п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился набор. Почти все под рукой при нужной работе
- Недостатки:
- Не хватает молотка и круглогубцев
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все найнеобхідніше під рукою, якісний набір за свою ціну
- Достоинства:
- Все найнеобхідніше є
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо
- Достоинства:
- Все под рукой
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор не плохого качества. Пока не в полной мере был испытан. Не использовались биты на отвёртку. Можно брать для бытовых нужд.
- Достоинства:
- Удобная сумка для инструментов
- Недостатки:
- Пока не выявлено. Время покажет.
- СергійПродавец: Rozetka
Не зовсім зрозуміло як використовувати торцеві головки, на них треба ключ якого в комплекті немає
- максим т***
Есть в комплекте,у него ручка как у отвёртки
- Сергій К***Продавец: Rozetka
Зручний якісний набір інструментів. При використанні виявився міцний як для домашнього використання . Раджу купувати так як одні позитивні емоції при використанні .
- Олег Ч***
Якість ні до чорта що сумки що інструментів
- СергійПродавец: Rozetka
Я купив цей набір ручного інструманту в свою квартиру. Дуже часто його використовую і повністю задоволений його використанням. Коштує завсім недорого, але виготовлений надзвичайно якісно, все міцне та надійне. Набір має всю необхідну комплектацію та інстументи, він розміщений у класному кейсі, дуже зручний. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- 1) Недорогий 2) Набір 3) Якість 4) Зручний