Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Легкие (телескопические) трекинговые палки Moltis Relax 139 Antishock LUX с регулируемой длиной и расширенными функциями

Оценка пользователей 4.94/5
  • AI аналіз відгуків
    71 відгук:  позитивний: 90%, нейтральний: 8%, негативний: 2%
    Кількість відгуків, які увійшли до аналізу: 71. Загалом покупці високо оцінюють палиці для скандинавської ходьби, називають їх якісними, легкими, зручними у користуванні та доступними за ціною. Серед основних переваг виділяють якість матеріалів і надійність конструкції, малу вагу, легкість регулювання довжини, зручність руків’я та швидку доставку. Декілька користувачів пишуть про дрібні зауваження: є випадки несправностей (зламане руків'я, насадки, що легко знімаються), а частина очікувала кращої фіксації або комплектації. Проте абсолютна більшість коментарів позитивна: палиці підходять і для початківців, і для літніх людей, добре зарекомендували себе під час походів та у міському користуванні. Рівень задоволення високий.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палиці дуже легкі, руки не втомлюються навіть під час тривалих прогулянок і походів. Телескопічна конструкція зручна — без проблем підлаштував довжину під свій зріст і рельєф місцевості.

Окремо хочу відзначити систему Antishock — коліна відчувають значно менше навантаження, особливо на спусках. Руків’я зручне, не ковзає, навіть коли руки трохи вологі, а темляки добре фіксують кисть. Наконечники впевнено тримаються і на асфальті, і на ґрунті, і на камінні.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Станіслав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,
      Легкі (телескопічні) трекінгові палиці Moltis Antishock LUX
      , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Довжина регулюється швидко та надійно фіксується, нічого не прокручується. Ручки зручні, не ковзають навіть під час тривалих переходів. В комплекті є потрібні насадки — одразу можна виходити на маршрут

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Легкі (телескопічні) трекінгові палиці Moltis Antishock LUX , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Складаються швидко, займають мінімум місця, беру їх навіть у рюкзак для міських прогулянок. Оснащення продумане: насадки, ремінці, замки — все якісне й надійне.

Я задоволена на всі 100% Якщо любите ходити, мандрувати або просто хочете щось легке й зручне для активного відпочинку — дуже рекомендую!

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Легкі (телескопічні) трекінгові палиці Moltis , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Хороше порівняння ціна/якість. Висота регулюється, зручні в руці. В цілому дуже не погано

Достоинства:
    Легкість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Наталія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Легкі (телескопічні) трекінгові палиці Moltis Antishock LUX Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Наталія П***

Задоволена, рекомендую

Достоинства:
    Зручні, якісні
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Наталія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Легкі (телескопічні) трекінгові палиці Moltis Antishock LUX. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Валерия К***

Все супер

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Купляла палички для бабусі вона дуже задоволена паличками ходить по парку з великим задоволенням

• Петро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

палки топ за такі гроші легкі досить міцні класно лежать у руці

• Продавец  vKarakUliLux

З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Галя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палички купляла для мами мені дуже сподобались гарно виглядають міцні дивляться супер, подумую чи собі ще не придбати щоб з мамою ходити)

Достоинства:
    ціна якість
    • Продавец  vKarakUliLux

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Придбав тиждень тому. Міцні, добре регулюються, зручні ручки. Піду з ними в похід влітку, сподіваюсь буду задоволений.

• Степан О***

як палке себе показали ?

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Хороші палички користуємось уже більше 6 місяців усе в порядку класно гарно виглядають.

• Федя
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палички хорошої якості, гарно виглядають легко настроюються все супер

• Павло Н***

Палиці якісні

Достоинства:
    Зручна доставка
    • Продавец  vKarakUliLux

• Галина К***

Палки отличные.

Достоинства:
    Легкие

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палиці чудові, свекрові дуже сподобалися.

Достоинства:
    Легкі, міцні, зручно регулюються

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Дуже класні, зручні палиці. Думаю витримають ще не один похід

Достоинства:
    Зручні, стильні
    Недостатки:
    Чути скрип який нервує цілу дорогу
    • Продавец  vKarakUliLux

• Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Легкі, зручні, були акуратно і гарно запаковані у коробку, купляли на подарунок, тож це теж було важливо. Продавець дуже приємний, зв'язались, спитали чи все влаштувало. Дрібниці але приємно)

• Олеся П***

Мені сподобались

Достоинства:
    Легкі, приємні на дотик
    • Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Дякую за за хороший товар та швидку доставку!

• Наталья Ч***

Все добре

• Остап Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Ціна якість на висоті. Швидко відправили та доставили товар

Достоинства:
    Якість, гарний дизайн
    • Продавец  vKarakUliLux

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палки купляв на подарунок просто бомба прийшли гарно запаковані в подарунковій коробці все супер. Іменинниця в захваті від подарунка

• Павел Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Все классно, батько бігає)

Достоинства:
    Легкі, гарної якості.
    Недостатки:
    Без чохла.
    • Продавец  vKarakUliLux

• Ирина Б***

Лёгкие, прочные и симпатичные

Достоинства:
    Быстро регулируются и фиксируются

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Бабуся в захваті тепер кожного дня ходить на прогулянку

Достоинства:
    гарні, міцні
    • Продавец  vKarakUliLux

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палички з своєю функцією справляються супер

Достоинства:
    якість хороша
    • Продавец  vKarakUliLux

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палички легенькі, стильні, зручні, регулюються під зріст.Дуже задоволена .
    Рекомендую.

• Ярослав Л***

рекомендую

Достоинства:
    ціна якість
    • Продавец  vKarakUliLux

• Марія В***

Палки хороші все добре

• Роланд К***

Хороші палички швидко прийшли

Достоинства:
    Якісні палички
    • Продавец  vKarakUliLux

• Соломія
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Палички суперлегкі гарно дивляться, добре тримається в руці

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

дідусь в захваті від паличок гарні все супер

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Легенькі міцні палички для прогулок це те що потрібно, покупкою задоволений

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный

Паличками задоволений легкі міцні все супер

• игорь г***

Палочки супер !